Komentari

lovelifepain.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • °¤°V€®y°¤°

    ljubavi!!! ma jesi ti to meni napisala post?? oh pa jesi. e a znaš...ko da san znala. nidi oko tri, malo prije san baš ti bila i došla do bloga, ali ni bilo niš pa san pošla spati, hehe. da vjerovala ili ne ko da mi unih 12 ur ni bilo dosta pošla san si ja odrijemati još jeno tri, ča bi bin bila ja i više da me moja predraga mamica ni došla zbuditi. ali ajde...nek joj bude. a sad na post...hihih...
    aaa sad san zabila ča san stila reći...ah da...jooj, joooj...kako ja volin kad si mi ti sretnaaaa *biiiiiiiiiiiiiiiiiiig smile*...samo znaš, ja nikad nisan shvaćala te tvoje napade histeričnog plakanja, ali...eh ki san ja da sve shvaćan, ne?? hahah...*BUM*...ali samo ti plači s vrimena na vrime, jer uno..tako se i triba!! iako opet ni zadravo kad imaš te "napade" jako često jer će ti zdravlje poj s vragon i tako to, ne? eh da....jodić tvoj, huhu...ni on za tebe, NE, NE, NE!! ali kao prijatelj je ja vjerujen super. mislin kad je sam s tobon, ako ne ni frajer nego je budala ka se stalno samo fali i kenja bez veze, ne?? da tako je...huhu hehe...A SORRY OK???? hihih...ma znaš ča, VIŠE NE RAZGOVARAN S TOBON!!!...
    hihihihihihihi....ok, ok...sorry stvarno, neću nikad više...huhu....ne uopće, ali kao da je to važnoooo...a da..fala ća si uz mene *dollar*....hihi...aj kako mi je sad neugodno, ne znan zaštooo....mislin da te više nikad neću pogledati u oččči....huhu...kako ZAKON!!!(??)*BUM*...i da moran ti uvo reći, sorry stvarno ali moran...pa sad ne moj uvo krivo kapiti, ali ti mene ne kapiš jer jednostavno ne. čisti primjer je to ča se ti čudiš da san ja sad u bedu...i da...to san ti jučer stila reći, ali nisan rivala...nemoj mi govoriti da san slaba molin te, jer to stalno svi kenjaju, a oni uopće niš ne kape. jer očito pensaju da meni nidan nikad ni značia pa da me nikad niš nanki ni pogodilo...a uostalom vidiš da tvoja mama npr ni dan danas ni preboljela svoga tatu, a svi od mene očekujete da ja još kao dite probolin svih trih(tatu, dida, davora) i da ne buden tužna nakon samo misec dan od kad davora ni...ali dobro...gren ja sad....KISSS, VOLIN TEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJVIŠE!!!! bye bye.... :)) *cmoooook*

    avatar

    02.06.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    e da..ma nisan ja pensala na uvo ča si napisala, nego ništo iz unega našega razgovora u kurjeri..hihi...ali dobro...fala vale onda...baš si mi zlatna...hehehehhe...sorry....ajd gren ja sad viti ča mi sereš po msn-u...huhuhu....kissss...VOLIN TE!! :)

    avatar

    03.06.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • Slavichica i Bill**TH**

    Hey wepa!!!Evo i mene na tvom blogchetu....hehe...Super je,stvarno je ZAKON!!!Nista,ja samo da ti ostavim kommentarchic,pa odoh...Maybe cu ti danas napisati mail :)))Cmokam te!

    avatar

    03.06.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • MARY

    ajmeeeee... pa jesi mi to ti?!? ...meine vale?!?
    *aaaaaaaaaa*
    pa znaš ti kolko se mi nismo čule?
    išla sam ja jednom do tvog bloga, al mi nije moglo nać tu adresu *očito zato što si ju promijenila....da.... ;)*
    a da, i ja sam ti promijenila adresu /i to ne jednom.... =)/ a sad trenutno pišem na oVoJ
    a baš sam sad happy!! =)))))
    al da....možda bi te trebala pitat, jel se ti mene sjećaš uopće?
    nadam se da da... a ak ne, da te podsjetim...ja sam ti ona mary koju imaš u linkovima (ali pod starom adresom) ;)
    ewo...da prvo pohvalim ovaj dizajn.... aaaa.....uberSwEEt je ;)
    a i slikice su mi 2 cute! pogotovo na onoj di je tužan.... tak je slatkiiiiiiii ;)
    a šteta šta niste ušle u tu ligu, al najvažnije je da ste se vi zabavile, i super šta ste se još više zbližile!!
    a ovaj...hmmm, ajmo reći drugi dio posta.... baš je nekak...pun optimizma ;) aL fakat... i baaš mi je drago zbog toga!
    i baš mi se sviđa ono šta si rekla da se znaš nositi sa svime, da nikad ne odustaješ od svojih snova i ciljeva... tak treba!
    i makar ne znam o čemu se tu radi.... aLi normalno je da te tu i tamo uhvati plač.... pa čovjek si, right? (tu te ne pitam doslovno dal si čovjek, nego.....ma ugl....brijem da si skužila..... ajmeeee šta se ja brukam! =))
    al iskreno se nadam da će tih suza bit što manje!!!
    ajdeee, pusSsaaaa! javi mi se što prije, biTTe

    avatar

    05.06.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • ×~×_m@rY_×~×

    HeY... ewo mene aGaiN! ;)
    soRRy šta se nisam onak dugo javLjaLa, vaLjda se ne Ljutiš?
    a kad će novi post? ;)
    khm da...prava ti se javiLa... misLim ko što si skužiLa i ja pišem posteve svake prijestupne =)
    aL ewo sad imam neko vrijeme već neue post, pa dođi maLo do mog bLoga i komm kad će ti se dat.
    LaW yAA, *Ki$$*

    avatar

    01.07.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • *(Lil'5wica a.k.a Snoopie)*

    heY honeY!
    Jsss,koliko ja duGo nisam bila kod tebe. aL ajDee..
    Jos sam stigla na vrijeme da komm post od prije mjesec dana [sutRa ce toliko bit]..a sta's, odmah sam plavusa obratila paznju na to. uGL,nisam nikako stigla kod tebe uvijek u zandji cas i ne bi stigla procitat post. Pa sam sljedeci dan isponova dolazila i bla,bla.. btW cini se dug aL nije ~ kratko,aLi slatko !LoL! ma sve GR8..
    Slikice su mi bas mmljacc..pojela bih ga koliko je sladak! uFF,njegov pogled,smijeh,kad prica iLi pjeva *aaaaaaa* jos ne vjerujem da sam ga vidjela. Da je stajao ispred mene. nein,necu sad o tome jer ce bit placa [hvaTa me nostalgija]..ccc.. Bogme i budem suzu pustila sad kad sam vidjela ovu biLLovu fotku gdje je tuzan *smrcc*..pa ke me ne zove? HeHe x) aL sam se opalila smijat na ove ispod. ReallY presick! aL sta's..
    Drago mi je da ste upale na taj turnir. Okej,niste prosli dalje aL 3. mjesto,aK sam dobro skuzila,je zbilja wow !LoL! ke pricam gluposti..aL da,ionako si nam napisala da je to nebitno. Zabavili ste se i zblizili nekako. S time da su na kraju rekli kak ce vas aGain zvat jer nikad nisu vidjeli ekiPu ko vi *omG*..tHat'S a kompliment x) hiiihiiii..
    I verY je isal s tobom? Zakoooon,mogu si mislit kak si happY bila. Samo nisam znala da je ona bivsa clanica vaseg kluBa? maH,nvm..
    Sad cu isto ko marY rec ~ svida mi se drugi dio posta jer je optimistican. Mislim rekla si ti da si uvijek takva bila sta je suPer,aL da si sad skuzila neke stvari ke ti nisu bile jasne. aGain ~ ni ja ne znam tocno o cemu se radi aL pohvalit cu te. Jer lijepo je vidjet tebe happY !LoL! nadam se da vise neces padat toliko u depri. aNd YeS,slazem se s tobom da sad kad si ,ajd da se izrazim "cvrsca" aKo ikad padnes znat ces se dic. Sam se bori za ono ke zelis i ofcorSsS,nemoj odustajat od svojih snova i ciljeva! Nista nije nemoguce. Jedino da ja pitam skuzila sam da si jako zahvalna mami koja te uvijek odgajala kao hrabru i samostalnu,da ona nije uspjela nest u zivotu ostvarit..ma citala sam aL ne mogu se tocno sjetit kak si se izrazila! aL perke je tocno spominjes aK se smije znat?
    Ovaj boY ke je usao u tvoj zivot. Opaaa,drago mi je da si dobila novog prijatelja ~ i samo to !LoL! ovo zvuci ko da sam ljubormona. aL sama si rekla da je samo prijatelj i nece bit nista vise. btW ni kod mene frajeri ne prolaze x)
    Skuzila sam jos prije da ste ti i verY jako bliske frendice,pa da iako si sad dobre volje kuzim te da si tuzna aKo je i ona,aL valjda cete to rijesit i bit ce bolje!
    eHm..
    Sad samo da nisi mene zaboravila !LoL! jer se nisam javljala. Cak te imam neko vrijeme u linkicima. Pa cemo se nastavit citat *hope so* jer nedostaje mi tvojih par duzih commenta x) eFo,objavila sam nedavno neW post..
    bYe
    pusaaaaa
    [BIG]

    avatar

    02.07.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • arkangel

    super blog.navrati

    avatar

    15.07.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • *(Lil'5wica a.k.a Snoopie)*

    Eiiiiiiii..
    i'm baCk!! HeHe x)
    Vratih se jucer navecer s moRa i sad idem malo po netu..
    Brijem da danas,najvjerojatnije,objavim neW post paaaa..
    Da znas na vrijeme doc x) ccc..a kad ti mislis nesto nasvrljat?
    hoPe da sto prije..aE cujemo se !PuSsSa! uzHiwajj :¤¤

    avatar

    16.07.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • *nana*

    aj svrati kad budeš mogla

    avatar

    01.08.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...