Komentari

minimaxine.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Zona Z.

    e, sad! prvo, vikend je... znači ne mogu slušati ( razlog znaš). :((
    drugo, ne da mi se odgonetati šifre pa se pitam jesi li ona plava ili ona kraj nje, s crvenom dugom kosom ( izabrala sam dvije najviše). ako te nisu linčovali, zadovolji moju znatiželju pa gukni jesam li blizu.

    avatar

    01.06.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Tko je lagao ? Bogme znam koja si ti i znam koji si glas.

    avatar

    02.06.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @Zona, da te ne mučim do ponedjeljka - svira "Oče naš" Matka Brajše Rašana, mada sam htjela staviti Rossinijevu "Stabat mater" ili nešto iz Mascagnijeve "Cavallerie rusticane", ali bi bilo predugo za učitavanje a i slušanje. Ma znamo mi svašta, evo, večeras "seljačimo" narodnjake -na redu je splet primorskih, šokačkih, "Ladarke"...a sve to u jednoj grande konobi s gostima iz Češke...a tek da vidiš njihovog dirigenta, boli glava od lipote ;-). Nakon svakog nastupa slijedi večerica, pjesma & ponekad ples, preporučam svakome takav antistres program!
    Hi, hi, nisu me linčovali jer im nisam rekla da su na blogu...a ja sam teta od 45 ljeta, fala na komplimentu, LLLOLLL...

    avatar

    02.06.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • prljavobijela

    Tako i treba. Ja sam kao tinejđerica svirala saxofon u limenoj glazbi DVD-a (dok se nisam udala-naravno) i moram priznati da mi ponekad fali. Problem je što nisu radili na pomlađivanju tako da su ostale samo stare prdonje, pa to više nije to. Sad sam pronašla drugi hobi-heklanje, bloganje, a ponekad samo za svoju dušu zasviram sinthesizer.

    avatar

    02.06.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • Z.

    meni nedostaje tako nešto. nemam baš slavujski glas, ali volim revati :))))) ples obožavam. jedino je malo glupo da idem sama. oko mene sve sami antiplesači. oni koji i izlaze, radije sjede u nekom bircu, ispijaju kave i pale cigar za cigarom... meni to baš i nije izlazak.
    molim privatno naglasiti u kom redu, koji broj s lijeva na desno. :)

    avatar

    02.06.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudra, ja sam vam lagala o putujućoj glumačkoj družini, ali prisilili su me, I'm not guilty, LOL...
    Oni stariji od mene nemaju pojma ča je to blog ni internet, odmah misle na seks (to su te godine, hihihi...), a onim mlađima je blog bez veze, kao, to je bapski, voditi nekakav dnevnik...Oni su u chatovima i forumima, a ja pak o tome veze nemam, što ćeš, velike su nam razlike u godinama. Ima nas svakakvih, od 17 do 84 godine, a ja ostadoh jedina predstavnica svoje generacije.
    Bogme, dobro da ti znaš koja sam i koji sam glas, ja sam se sinoć malo pogubila nakon belgijske pive od trešnje, LLLOLLL...
    A što će tek večeras biti, ne smijem ni misliti...oproštajna s Česima...ajme ;-)))
    Eh, baš bi mogla samnom, a? Šteta što nismo bliže, nikad nismo nastupali tamo u tvojim krajevima, a vuku nas po svakakvim inozemstvima...

    avatar

    02.06.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @prljavobijela...ajme, ženo, ti sviraš sax i sint, nemaš pojma kako ti zavidim! Da bar ja znam nešto svirati, nisam se kao klinka dala u muzičku ni mrtva, jer sam imala balet, folklor i jezike, a sad pod stare dane nemam više živaca...pokušala sam s gitarom -grče mi se prsti, nema šanse :-(((
    Joj, vjerujem da ti DVD fali, to je nešto što te izvuče iz kuće i zaokupi pažnju na potpuno drukčiji način od uobičajene rutine. Ja sam počela s ovim '99., matora, bez ikakvog iskustva, a sad ne znam što ću sa sobom kad imamo zimski/ljetni raspust...Iako zna biti zahtjevno, česti nastupi, putovanja (po Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj, Slovačkoj, Češkoj, spominju nam i Ukrajinu, eh, da nam je koja kuna više gdje bi nam bio kraj) onih par sati tjedno izbacim većinu nakupljene negativne energije derući se k'o blago na probama...
    Ostane puno manje toga za po doma i svi veseli ;-)))

    avatar

    02.06.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ja san ka cura plesala u folklornom društvu i bilo mi je to najlipše doba. Planiraju ponovno okupljanje nas starijih plesača, samo ne virujen baš u to. Pa ko bi nas opet skupija?

    avatar

    02.06.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Nešto mi se čini da sam ti jučer ostavila komentar, ali ga nema pa valjda nisam....ne znam....baš sam smotana...!
    Ej, ja sad stvarno više ne znam što si ti lagala a što nisi!? ;))))
    Samo ti pjevaj, tko pjeva zlo ne misli!!!! I uživaj i u pratećem programu......a dirigent? Hm! "Gledaj, gledaj, al ne diraj...." Pozzzić!

    avatar

    02.06.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • milko

    Ma što je sad ovo?? Jel neko umro?? Ajde svi kod mene na narodnjake!!! ;-)))

    avatar

    03.06.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • dome

    Malo više o tom češkom dirigentu?!!

    avatar

    03.06.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Z.

    odlično! :)

    avatar

    04.06.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @čiovka, plesanje je definitivno napornije od ovoga što mi radimo, ali bilo bi šteta da ne pokušate ponovo okupii ekipu, bar da se prisjetite kako je bilo lipo...a tko zna, možda dobijete i neku ideju za dalje :-). Ma nije toliko teško skupiti ljude, imala sam prvu proslavu mature nakon 25 godina, a prije par godina i sastanak ekipe iz osnovne -svi smo bili i ganuti i sretni, ne mogu ti opisati kakav je to osjećaj...Većina nas nije se vidjela od školskih dana, eh, kad su krenule štorije...:-)))

    @suncokretić, nisi ti smotana, nego sam ja pisala postove svaki drugi dan, ne znam što mi bi...odgovor ti je na prethodnom postu, garant ;-).
    Ajme, al' smo se napjevali i naplesali...a dirigent...hi, hi, hi, vidjet ćeš ;-D

    @milko, LLLOLLL, daj neki veseliji narodnjak ili ću ti pustiti "Oj, 'rastiću šušnjati" u našoj verziji, pa da vidiš fešte po stolovima :-)

    @Dome, tvoja rič je za mene zakon...danas stavljam češkog dirigentića na blog, pa kud puklo da puklo...joj, samo da ne dozna naš maestro, ljubomoran je :-)))

    @Z, nemoj me z!!! Pojašnjenje stiže, ne brini, nisam stigla od bančenja ;-)))

    avatar

    04.06.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Stvarno sam smotana i sporo shvaćam....... ;))))))

    avatar

    04.06.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...