Komentari

thedifferent.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Glumičin život......

    Ej bok! Konačno sam i to dočekala!tvoj novi post:)) Ali mi je kratak! A zašto se ne javljaš svojoj najdražoj glumici, ha? Odgovori ili pošalji sms, dobila sam još jednu poslovnu ponudu!
    Pusa!

    avatar

    01.06.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    bok, nije me dugo bilo kod tebe al eto me malo ;)
    joj, nisam gledala Aidu ..vidim igra tvoja Sabljakica ;)))) a vidim pjeva/igra i Đani koji mi je divan i super pjeva. Najjači mi je u Jesus Christ Superstaru.

    Lojtrica je u četvrtak igrao zadnji puta ove sezone...naravno da sam gledala, he,he.
    I tako.
    Ti si slikala predstavu ili si uzela fotke od nekud?

    avatar

    02.06.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  • Glumičin život......

    ej! ovo mi se recimo ne sviđa........................pošaljem ti poruku,a ti se bez razloga ljutiš i ne odgovaraš! Ali neću sad preko bloga! Ja bih se trebala jedina ljutit i ljutim se i povrijeđena sam , i boli me što nakon svega ti sumnjaš! Ti meni ne vjeruješ.....................ovo nisam očekivala i sad si nestala! Pa daj barem riješimo to! Zašto da sve padne u vodu zbog glupe svađe i tvoje sumnjičavosti??
    Pozz i javi se nekako:)))
    pusa

    avatar

    02.06.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • clockworkorange

    bok,bok, bok.
    ma oprosti kaj se nisam javila odmah bez brige namjeravala sam.

    da riješimo kako sam te opet prepoznala da me se ne plašiš kako pišeš...;)
    prvi puta sam tepitala jesi li ta i ta i rekla si da jesi a drugi puta sam dakle znala da si to ti...eto, vrlo jednostavno.
    htjela sam ti se javit ali bila si sa nekim curama pa eto nisam - slijedeći puta.

    ma mislila sam da si ti slikala jer si rekla da si bila u prvom redu...ali sjetila sam se da se ne smiju slikati predstave. ali lijepe su svejedno..;)

    Radovan i Rakan imaju djevojke a za Živka ne znam. ;)

    Živko mi je ostavio komentar ispod jednog posta a i ja sam ga pitala u kazalištu kad sam ga srela...tako da znam eto da je vidio blog. HE,he.

    Idem sada gledati Zvjezde pjevaju...;)

    avatar

    03.06.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • Glumičin život......

    Ja više stvarno ne znam kako da se postavim!! Ti se sad ljutiš, a ispričala sam ti se i poslala dvije poruke, a kad si zvala ZBILJA nisam bila kod mobitela! Ali izgleda da ti meni ništa ne vjeruješ..................................................... ponavljam, tomu se nisam nadala od tebe! Mislila sam da nećemo na ovakav način završiti, ali očito je da ne želiš. I da, ovo je zadnji put da ti se javljam ukoliko se na bilo koji način ne odazoveš, a mislim da bi trebala jer me osuđuješ bez razloga, a stvarno smo se lijepo zbližile ovih mjeseci. Ja sam rekla svoje u više navrata, a sad ti odluči! Idem u otvaranje onog što sam ti obećala!Pozz i razmisli o svemu...........................Želimo li se izgubiti zauvijek??

    avatar

    03.06.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • Razigrana cura

    Hello!!! Ne pišeš postove baš često,ali zato su zanimljivi kad ih napišeš. Čime se baviš u slobodno vrijeme;napisala si da razmišljaš...pa o čemu razmišljaš?
    Jeli gledaš možda neku sapunicu? Ja jesam Obične ljude koji su u petak završili.
    Inače kaj ima novoga kod tebe?
    Pozdrav!!

    avatar

    04.06.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • Razigrana cura

    OVO JE ZDRAVICA... ZA NAS...

    ZA MUSKARCE KOJI NAS IMAJU...

    ZA PUSIONICARE KOJI SU NAS IMALI...

    ZA SRETNIKE KOJI ´CE NAS UPOZNATI!

    POSALJI OVO SAMO LJEPOTICAMA, UKLJUCUJU´CI ONU KOJA JE POSLALA
    TEBI!

    Odabrana si. Ti si jedna od 10 najljepsih zena na mojem popisu
    prijateljica.

    Nakon sto si odabrana, ti moras odabrati 10 ljepotica.

    Ako ponovno budes odabrana, znas da si stvarno lijepa.
    Ako prekines lanac, ruzno´ca ´ce te pratiti 10 godina.

    Stoga odaberi 10 ljepotica sa svojeg popisa prijateljica i daj im
    do znanja
    da su lijepe.

    avatar

    06.06.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • Razigrana cura

    Bok!! Evo,malo sam čitala tvoje prijašnje postove. Pročitala sam tvoj post o Renči pa me zanima kak si je ti upoznala? I ja bi htjela. A jel dolazi kad u Osijek? Baš bi je htjela vidjet:-)
    A..gdje bi mogla naći slike o Renči? Čini mi se onak cool osoba.
    Blago joj se, kak lijep post si joj napisala, sam zašto je navodiš kao tajanstvenu?! Pozdravi je i u moje ime( Danijela).
    See you!! :-)

    avatar

    08.06.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • Glumičin život......

    Ma naravno da je super, sve je s tobom super!!!! I ne laži da se nitko ne veseli kazalištu kao ti!! Zar me zaboravljaš:))) Imam onaj blog, mislim jedan post je tamo, ali ne znam jel te zanima pa mi javi da znam hoću ti dat adresu:))) Divni stihovi, baš mi se sviđa post!!! A imam i ja novi, o svom odmoru nakon uspješno završene kazališne sezone!!!! Kako si mi?? Pusa/PoZZ!!!

    avatar

    14.06.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • Znam što želim od života = ))) a vi?

    Ej stara! Pa kaj je s tobom??? Ko da si u zemlju propala, daj svrati malo, nisi mi odgovorila na komentar, a ja ko budala sve čekam i čekam. Oprosti, al to nije u redu......pozdravi!

    avatar

    15.06.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • Neistražene dubine moje duše..........

    Hej baš si me razveselila s onom porukom sinoć u 1.30:)) Jesi danas sama?očito nisi:) Ma planiram jedan post, pozitivni o super blog-frendici:) ali nikako nemam vremena kad mi je stalno neko na kompu..................................upoznala sam još jednog blog-frenda i rekla sam da imam 17 samo malo krivo ime:)) ja ti ionako idem leć oko 1,2 tako da me nisi probudila već si me uhvatila na pranju zubi:))) Preko ljeta čemo se više čut, ha? a ja opet bez love:)pozz

    avatar

    17.06.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Neistražene dubine moje duše..........

    izgleda da imam post:)

    avatar

    19.06.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • Neistražene dubine moje duše..........

    Ej draga, ciao!! kako mi samo brzo komentiraš, ha? ajde super, kad ćemo chatati? Pa sad, za ljeto............................a to ti je more, vikendica kod prijatelja, kampiranje, bicikl, izleti, partiji..........ono sve pomalo. A baš bih voljela da dođeš:) Movie clip nije za audiciju, to radim tek tako, iz osobnog zadovoljstva i užitka. Mislim, prijateljica mi je predložila pa tako sad obje imamo koristi od toga: ona kao redateljica ja kao glumica. Za audiciju još ne znam ništa ali rekli su da će nam javiti u roku mjesec dana tako da ne mogu ništa očekivat prije početka srpnja. A to bi bilo super, pa i ti bi me više bolje upoznala. A idoli, eh, to neka bude mala tajna pa ćemo vidjet, nemoj se ljutit, šaljem ti pusu i pozzzzzzzz!!!!!!

    avatar

    19.06.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Neistražene dubine moje duše..........

    I.....................jeli onda upisuješ klasičnu?? Kad su upisi? Javi mi jer sam malo znatiželjna, aaa sutra idem na more:) opet pusa/poZZ

    avatar

    19.06.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Znam što želim od života = ))) a vi?

    Jako želim da pročitaš moj novi post jer uživam sam tako! High life, život na visokoj nozi, a morala sam se pohvalit, pa kaj?? I nemoj da ne navratiš, već mi je krivo kaj te nema!
    Šaljem smile!

    avatar

    19.06.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...