Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Diavola

    odličan post, pun informacija.. no, moj je prijedlog da ne pišete tako duge postove jer su nepraktični za čitati, a pogotovo za komentirati.. piše se o više različitih tema pa je bolje napraviti više različitih postova.. bit će pregledniji i lakši za komentiranje.. ovo je pretjerano.. evo sad pogledam Tender piše "moj Bjelovar obožavam ga" i prvo pomislih "pa koji sam ja to komentar otvorila na kojem blogu? koji Bjelovar sad odjednom", onda skužih da je post na početku pisao o Bjelovaru, ali dok sam pročitala sve ostalo posve zaboraivla početak posta, hehe.. :) pozdrav! :)

    avatar

    01.06.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • podloga

    posto imam suhu kozu, meni je ovaj post dosao kao narucen, hvala vam urednice. Voljela bi probati sve ove recepte, samo da jos nadjem tko bi to skuhao i servirao. Pozdrav

    avatar

    01.06.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  • klodica

    U svakom slučaju zanimljivo ali i ja bi dala prijedlog za krače postove a da budu možda dva puta tjedno. Ovako sam na pola prestala čitat :) Pozdrav svima..

    avatar

    01.06.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Shinzo

    Svima pozz..prvo zahvala na objavljenom postu..ovako Terezijana se evo održava već 10 g. i stvarno je to jedna predivna manifestacija s brojnim događanjima i zanimljivostima kao npr. dolazak carice marije terezije na središnji trg...bit će tu svega i svačega, samo morate doći i vidjeti i sve će vam biti jasno..čuo sam da će ove godine čak biti i 10 dana...što stvarno nikada nije bilo jer uvijek je bilo oko 3-4 dana..Vidjet ćemo! (bdw. iz Bj sam).

    avatar

    01.06.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Diavola & Klodica, posto nemamo vise urednika za svaki dan i imamo poprilicno svaka privatnih obaveza, tako nemozemo pisati cesce od jednom tjedno. Postovi su dugacki, jer eto svaka napise svoj pa plus slike i ode to ;))). Ideja je da se vracate svaki dan kao i uvijek i procitate malo po malo sve postove. Komentirajte kako god mislite da je ispravno, cak i nekoliko puta, tj kako procitate koji post. Ne mogu ni ja sve ovo procitati odjednom ;))). A za potporu smu tu svakodnevno, ne brinite, pazimo i brinemo o vama ;). Pusa i pozdrav svima!

    avatar

    01.06.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • Diavola

    u postu se nalazi nekoliko tema koje nemaju veze jedno s drugim, tako da ovako izgleda dosta nabacano i nepovezano na prvi pogled. ne kužim u čemu je problem da se copy/paste-om napravi 4-5 postova (od ovog teksta to se sigurno može) i onda samo tempira vrijeme objave? svaki dan po jedan od tih postova.. imali bi od jednog teksta par dana materijala. ovo je samo konstruktivan prijedlog, jer mislim da ovako nepotrebno gubite na kvaliteti.. dakle, kako bi bili još bolji! :)) pozdrav!

    avatar

    01.06.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • tyche

    Meni se pak svida i mislim da je izvrsno, ne mari sto je post tematski podijeljen na par cjelina, dobro je !

    avatar

    01.06.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Diavola - a vidi, uvijek ima za i protiv. U ovom trenutku smo cijelu priču prilagodile ljetnom vremenu i povećanim obavezama na nekim drugim stranama. Ali na jesen - krećemo dalje, onako kako ste i navikli. Trenutno, i opet možeš doći ovamo svaki dan i pročitati ono što ti se sviđa...A tek arhiva....meni je užitak i otvoriti same početke....

    avatar

    01.06.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • biti bbw

    Pozdrav Ledenoj, vidjela sam od početka da si pouzdana i odgovorna i to pokazuješ u svakom novom postu, cijenim tvoju stručnost i tvoj trud, ali i slažem se da bi bilo dobro svaki od ovih dijelova objaviti u drugi dan, bio bi veći gušt čitati i preglednije. U svakom slučaju divno je što karakter klub ide dalje

    avatar

    02.06.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • piplica

    Meni se također ne sviđa novi sistem, ne razumijem, ako već post pišu tri urednice, zašto ne stave različite datume objavljivanja, npr. svaki drugi dan??? Ovako je stvarno preeedugo, a prijedlog da se svaki dan vraćamo, pa nastavljamo čitati gdje smo jučer stali je besmislen...
    Pozdrav svim curama (dobro, i dečkima)!

    avatar

    02.06.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • Wanda

    Teško je udovoljiti svima, osobito ako je u pitanju hrpa zgodnih, pametnih, zahtjevnih i kritičnih žena, ali one će zasigurno naći načina da vide ono što im je zanimljivo, a preskoče ono što nije. Brzo čitanje je umijeće koje se razvija godinama :-))) Urednicama veliki ljubac, a vama ostalima lijepi pozdrav preko slow motion dial-up linije iz možda trenutno najmanjeg mjesta na svijetu sa kompa prema čijoj brzini je svaki puž svjetski šampion:-))) Ne visite puno na netu, izađite vani, uživajte u ljetu! Nažalost, morat ćete se zadovoljiti sa ovom koncepcijom do jeseni, zbog obaveza urednica i suradnika. Strpljenja molimo, jer jesenska će vas koncepcija zasigurno obradovati:-)

    avatar

    02.06.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Svidio mi se post, recepti su mrak!
    Posto uvijek raspravljate o tako puno tema , zasto ne bi pogledali moj blog i mozda me cak malo uputili?Hvala unaprijed!

    avatar

    02.06.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • botswana

    Bas me obradovao clanak o soji i makrobiotici jer kad mi je dijagnosticiran rak 97' bila sam
    ocajna al eto uhvatila sam se makrobiotike i to me je spasilo umjesto da zalim samu sebe ja sam se bacila na ucenje novih namirnica i kuhanja i mislim da mi je puno pomoglo i dan danas izbjegavam proizvode zivotinjskog porijekla i hranim se sto prirodnije mogu.Tako dragi moji probajte soju i njezine proizvode u njima je zivot a ne u mrtvim zivotinjskim proizvodima.

    avatar

    02.06.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • bucka1

    I meni je ovo previše čitanja odjednom, ali članci su dobri... Ne znam zašto ne mogu ući u arhivu, jer kako sam ja početnik, tek mjesec dana na UN-ki sa puno grešaka priznajem, i puno grižnje savjesti i slabog karaktera, onda bih rado čitala arhivu, ali u nju ne mogu uvijek ući. Zadnjih deset dana nisam smršavila ni grama. Drž'te mi fige da ne popustim... Ali joj koliko je teško.

    avatar

    04.06.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • ledena

    @bucka1 - ajoj Bucka, ja bez problema ulazim u arhivu. Možda je stvar u brzini veze, ili nešto takvo tehničkog tipa - možda slabije računalo - ne znam što bih ti rekla....Držim ti fige, i ne popuštaj. Računaj na to kao na normalnu pojavu...treba se ono tvrdokorno početi topiti, a za to treba vremena...

    avatar

    04.06.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Ledena, i ja sam ponosna na tvoj post o aditivima, jer sam odmah poslije čitanja, nakon 20 godina (!DA!FUJ!) prestala sa umjetnim zaslađivačima. Čula sam milion puta sve najgore o njima, ali meni je takva kava bila baš super, neovisno o ikakvim dijetama i trenutnoj kilaži i nisam se "dala krstit". Međutim, ova naša druženja u klubu očito na mene ostavljaju jači dojam od suhih informacija preko drugih medija, pa eto, samo sam htjela malo pohvaliti i tebe i sebe ;-).
    Moju omiljenu Colu ne pamtim kad sam popila, mrko mjerkam i Vegetu, mada je još sipnem tu i tamo (puno manje nego prije), a nastojim pročitati i one mikroskopski sitno napisane sastojke na onome što trpam u potrošačku košaricu. Malo po malo, nastojim se riješiti nekih loših navika, kao i viška kila...
    Nego, kamo nam je nestao onaj veći banner? Kod mene još funkcionira kao link, ali nema slike -nisam stavljala drugi u nadi da će se vratiti, a i prvi put sam ga jedva uselila u box...još uvijek sam neuka početnica na blogu :-)))

    avatar

    04.06.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Shinzo

    Kod mene slična situacija, 07.06. će mi biti ravno mjesec dana kako sam na UN-ači, skinuo sam do sada 3 kg. i vidim da je sada stalo i nikuda ne ide već duže vrijeme, odnosno cijeli tjedan, na vazi se osjeti...samo isto! :(

    avatar

    05.06.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • ledena

    @MiniMaxine - prvo za link - ni kod mene ne radi. Nemam pojma što se dogodilo, pokušat ćemo ga sanirati.
    Drugo, eto, baš mi je drago da smo svi zajedno ponešto naučili. I da to i primjenjujemo u svakodnevnom životu. Ne može se uvijek i sve izbjeći, ali sa malo, malo osvještenosti može se postići jako puno....
    @Shinzo - ne odustaj!!! Ajde na Borik, trči i puši....;))))

    avatar

    05.06.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • Juliere

    sto je tempeh?

    avatar

    06.06.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • Shinzo

    "TEMPEH" - Dođe nešto kao nekakvi krušćići ili neke pogačice koje su nastale fermentacijom sojinog zrna te kuhanjem i uz pomoć nekih plijesni povezuju se u kompaktnu cjelinu koja liči na nekakvu pločicu (vlažan kruh) od zrnja soje i naziva se Tempeh!

    Slično je jako onome kruhu ako znate koji dođe oko 500gr blizu 10-ak kn, to je onaj kruh koji je na policama u trgovini vakumiran i narezan na tanke šnite u vrećici i onako je pun zrnja, skoro da niti nema tijesta nego je sve povezano u kompaktnu cjelinu kuhanim zrnjem, e tako izgleda tempeh samo je svijetlija boja.

    avatar

    06.06.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Pica sa špintom, zanimljivo. Jako sadržajan blog. Bravo.

    avatar

    07.06.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • JulieMelone

    I will definitely recommend this to all my friends. I haven’t come across a site that is better than it.
    Business logo designers

    avatar

    03.02.2012. (11:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...