Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Another lake

    E na pocetku da kazem da je tvoj blog daleko najprecizniji o filmu kojeg znam....vidi se uzasno puno ifnormacija i sve odlicno stima...posebno mi je dobro vidjeti kako spajas slike ....to meni malo teze ide...a sad sto se teme tice....Uvijek sma volio takve SF filmove,bili to smao elementi ili ono potpuno okolina SF napravljena.....I Robot je jedna od psolejdnjih koji mi se svidao uz naravno Pirate no njhi bih svrstao u neku sf avanturu....e svakako je bio famozan onaj lik Goluma(tkao nekako) iz Lord of the Rings.....Terminator i `ostali` heroji tu svakako bez sf nebi to bilo to....onaj film Stvor mi je nekako ostao u pamcenju i Alieni naravno......u svkaom slucjau jedva cekam daljne nove filmove i sve realnije SF elemente :)...e inace 300 i Noc u Muzeju je izdana na krjau 2006. al i dalje su negdje u kinima pa koliko sma vidio uzimaju se pod 2007.barem trenutacno jer su jos aktivni...a onda se valda kasnije vrate na 2006...makar to s prijelazom godine je malo komplicirano gledat...u svkaom slucaju uracunao sam i 12mj06...pozz

    avatar

    31.05.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • Undying

    Sve je to OK ako ga ima u razumnim količinama. Međutim, problem zna biti u tome što se danas u manje-više svim hit-filmovima koristi hrpa tih efekata koji u drugi plan potisnu (ne)kvalitetu samog filma. Ali valjda to tako mora biti.

    avatar

    31.05.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Ne mogu vjerovati...Najprije, sve pohvale za sjajan tekst (a kakav drugi?)!, a drugo...večeras mi izlazi nova kolumna i zove se, pogodi, ''Kompjutorske kreature''! ; )
    Naravno, ja sam ipak malo ograničeniji s prostorom pa nisam ni blizu spomenuo sve te filmove koji su se kod tebe našli, ali tekst ti je zbilja profesionalno odrađen i skidam kapu stari!

    I aktualan je, naravno...; ))

    Čitamo se!

    avatar

    01.06.2007. (07:10)    -   -   -   -  

  • don zoki

    ej...opet moram pohvaliti tvoj trud...ovo ti je jedan od najboljih posteva koji si napisao i jako mi se svida zakljucak...naime,ja smatram da su efekti neizostavna komponenta u nekim filmovima no samo kada se koriste u umjerenim kolicinama kao sto je to u NOVOJ NADI ili GOSPODARU PRSTENOVA,to su filmovi koji jednaku vaznost posvecuju prici i efektima i mislim da su ih Lucas i Jackson znali pravilno rasporediti i zato ti filmovi jesu toliko kvalitetni,bas kao i HULK.Ima nekih filmova poput RIDIKOVIH KRONIKA ili druga dva nastavka MATRIXA gdje samo gomilaju te efekte u komercijalne svrhe...

    avatar

    01.06.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • Parvus Gollum

    Predivan tekst. Ja osobno inače jako podržavam te nove efekte, ali slažem se da pretjerivati netreba. Inače, malo prije sam se vratio iz kina, gledao sam Pirate s Kariba tako da uskoro možeš očekivati da nešto i o tom filmu napišem.

    avatar

    01.06.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • DOBRI FILMOVI

    prokomentiro bi ti post ali sam u knjižnici a internet se plaća pa sam došo na prvih 10 minuta

    avatar

    02.06.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • Bamboo ;)

    Olla! Full ti zakon blog, baš malo gledam blogove i tebi sam morala ostavit komentar... pogotovo post o Piratima... vidi se da se trudiš oko postova! Ajde sad idem nakon tih pohvala, he he! Pozz

    avatar

    03.06.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Hvala ti na pohvali za blog! Čim si rekao da ti je post o "Shreku" nešto jaaako poznat, pomislio sam odmah da i ti imaš isti, i tražio taj post na tvom blogu i našao. Stvarno, ima sličnosti, ali ga nisam copy-paste od tebe! Naime, prepisao sam ga iz tjednog priloga Glasa slavonije - TV Obzor. Ne brini se, ja ako ne pišem sam postove, prepisujem ih iz novina ili prevodim s interneta, ali nikako ne kopiram sa hrvatskih blogova!

    avatar

    03.06.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Hvala ti na pohvali za blog! Čim si rekao da ti je post o "Shreku" nešto jaaako poznat, pomislio sam odmah da i ti imaš isti, i tražio taj post na tvom blogu i našao. Stvarno, ima sličnosti, ali ga nisam copy-paste od tebe! Naime, prepisao sam ga iz tjednog priloga Glasa slavonije - TV Obzor. Ne brini se, ja ako ne pišem sam postove, prepisujem ih iz novina ili prevodim s interneta, ali nikako ne kopiram sa hrvatskih blogova!

    avatar

    03.06.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Hvala ti stari, veliki kompliment iz ustiju čovjeka koji je napisao ''Stari zavjet'' o toj istoj temi ; )) Baj d wej, sutra sam bek, pa se čujemo već...

    Pozdrav!!!

    avatar

    04.06.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Ej šta je istina ono za ''buraze Wačovske'', ono da je jedan promjenio spol? Ako je istina...Big dissapoint. Nije da su mi oni nešto u životu i sam Matrix (samo jedinicu skroz priznajem), ali spol promijenit...Budala, baš.

    Ma ti se zezaš?

    avatar

    04.06.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Lana Wachowski...Jebote...Citiram: ''In March 2006, the San Francisco Chronicle reported in an article on transgender people, that Larry Wachowski "has changed his sex and is now living as Lana Wachowski". Jadni matrix fanovi...; )

    Svejedno vjerujem u Speed racera, ali ovo je fakin weird...I blesavo...Kao da saznaš da je Steven Spielberg zapravo Stefanie hehe...

    avatar

    04.06.2007. (17:36)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Da...I zaboravih...Glasao sam za tebe pa sada imaš 2 glasa hehe...ali da je pravde, na onoj nerealnoj TOP 20 listi stajali bi sasvim drugi blogovi, a ne tamo neki Seve fan clubovi i svakodnevna blog sranja (da prostiš)...To je sve obična šminka u stilu ''vidi me, deveti sam na listi koju nitko ne čita''...Svejedno, moj glas uvijek imaš jer je filmskih i onih pravih blogova uistinu premalo, čak i za ovako malu državicu...

    avatar

    04.06.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    oj :)
    hvala ti na ovoj igrici :) samo što ja tu ne vidim sly-ja :(
    vidim samo hasselhoffa!

    pozzzzz

    avatar

    05.06.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    daj kaži mi sa kojim tipkama se igra? ja stisnem space i ne trza ništa, i onda ne mogu doći do sly-ja jer me ovaj pijanac hasselhoffo prebije :)

    pozzzzz

    avatar

    07.06.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • buba mara

    odličan post! :) a stvarno neke naprave tak ružno i realno :)) da se čovjek naježi!!!

    avatar

    08.06.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • Parvus Gollum

    Ajde novi post, već dugo nisi ništa napisao... obožavam čitati to što napišeš!!!

    avatar

    09.06.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • Groblje horrora

    Jedva sam sada pročitao ovaj post koliko je dugačak!

    Ajde sad kad sam ga pročitao može li novi?

    avatar

    09.06.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • Groblje horrora

    Pozdrav!

    avatar

    09.06.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Da pogodim koji je film...''Živi i mrtvi''? E to ja čekam, možda prvi hrvatski stilizirani film...Hell I'm in!

    Što se tiče općenito ponude ove godine, nisam impresioniran...Meni je u zadnjih par godina najplodnija bila 2005. jer Revenge of the Sith i Batman Begins još uvijek gledam, a Spideya, Shreka i sve to...Čisto sumnjam. Osim Pirata, oni su mi zakon. ; )

    Da, Scott i Arnie bi to napravili čisto u skladu sa R rejtingom, makljaža na sve strane hehe

    tko bi rekao da će prvi teaser biti tako ozbiljan, sviđa mi se to, Smith zna glumiti, čak i kada je samo zabavan...

    -> Ma i ja uzimam veliki brejk zbog ispita, stavljat ću postove, ali vrlo rijetko, uživaj stari i sretno ti bilo pa se čujemo kad već!

    avatar

    14.06.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...