Komentari

bookie.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • vultures bl

    SRETNO:::))))

    avatar

    30.05.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • Master Liga by Tipman

    Je li moguće da je upravo 171 koš na utakmici zbrajam za natjecanje i ne vjerujem.......jedan koš ti fali nemrem vjerovat - 87:84 završilo jel tako...pa za popizdit !!

    avatar

    30.05.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • blackout

    Pa jebiga Dado čovječe nemožeš tako razmišljat ja volim cibonu ko i ti split i tu nek smo kvit (načisto) i još jedno kad se kladim nekladim se srcem nego glavom (i ako nema baš nešto u njoj ali bolje nego srcem) Nekažem ja znam da ti sad izgaraš za split i želiš od svega srca da dobiu cibonu i shvaćam to i poštujem svačiji klub i navijanje ali bolan moraš neke stvari zgledat na normalan način a ne da ti je kriv svako ko igra protiv tvog splita i ne navija za njega! Zbog takvi sranja i izbijaju neredi na utakmicam pa normalan narod nemože doć na utakmicu da uživa i u pravom navijačkom duhu,a ne u ratničkom navija za svoj klub! I neznam jesi li ozbiljno mislio sa onim komentarom ali zbog ovakvih glupotinja prekidat neka kakva takva ajde nazvat ću to poznanstva neznam da je baš normalno!? U svakom slučaju želim ti sreću sa tiketom i bolji nek dobije pa makar to bio i Split! POZDRAV OD JOSIPA! PEACE!!!

    avatar

    30.05.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • uko

    ma split j e bruka od kluba cjelu godinu, pa zašto da sad nešto naprave???

    avatar

    30.05.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • Bookie

    A zašto ne Uko? Pogledaj snimku iz Splita i večeras ovog meča u Zagrebu pa mi se onda javi!

    avatar

    30.05.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • hitmen

    Bit će bolje sutra,sretno !!!!hitman

    avatar

    30.05.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • vultures bl

    koji se moj ti palis na anonimuse tipa UKO JESTE URKO nerealna bitanga koja ne rayumije sta je to enormno jak budzet i grupa mafijasa koja prati Cibonu protiv kluba koji jedva sklapa kraj sa krajem jesu bolji ok jesu jaci ok ali mi nije jasno sto se Josip ljuti mi smo drugari bar on zna da se zajebavas .Ode klopati pa se cujemo skypom zovi i Blackoouta da se mirite.

    avatar

    30.05.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • HIT-preporuke

    Šteta stari sto samo nije jedan koš bio......ali neka ZADAR rasturi cibonu.......ja cu se isto kladiti na ZADAR biti ce ZADAR prvi IGRAJ ZADRE VOLIM TE!!!!! "bog je stvorio čovjeka a zadar košarku" e stari dodi vidi sta sam danas odigrao za danas....

    avatar

    31.05.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...