Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sefica

    Gledala san jučer na tv, o generalima o imenima koji su iz Haaga dosli k nama...pa mislin
    da je Gotovina odlučija prodrmat malo ove naše generale, tak da malo osjete kako je to kada ti sude.No, men svejedno što će bit s jednim i drugim, al mi zanimljivo koja frka se napravila.

    avatar

    30.05.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Zašto bi postojala Hrvatska odgovornost za odlazak srba iz Hrvatske kada je poznato da su oni napustili Hrvatsku prije nego što je Hrvatska vojska oslobodila okupirana područja. Otišli su u okviru strategije školovanih JNA oficira. Poznato je da je evakuacija civilnog stanovništva dobro usavršena kroz "Opštenarodnu odbranu i društvenu samozaštitu". Ima majci da se evakuišete!
    Hrvatski narod pretrpio je teške patnje tijekom srpske terorističke agresije s klasičnim komunističkim okovima, a zapravo sami srbi pobunom 1991 utrli su put svoga odlaska!

    Rat za Hrvatsku dobila je Hrvatska vojska!

    Lako je biti general poslije bitke! Da su malo više pisane istine o ratu i postrojbama, a malo manje hvalospjevi kojekakvih visokih časnika, častohlepnih, umišljenih i svakakvih naše poimanje borbe za slobodu bilo bi drugačije!

    avatar

    31.05.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ranko, zašto se ne može pristupiti hobotnici?

    avatar

    31.05.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Tebi je sefice svejedno sta ce biti sa onima koji su branili narod od silovanja i klanja cetnickog .Za tebe je mozda normalno ako neko stavi balvan preko ceste pod uvjetom da je srbin a ako se hrvat brani to ti ne pase.Tako isto misli i Nobilo.Za njega je i p.Tudjman zlocinac.Ali ja vas ne osudjujem.Ja vas razumijem.Vi ste slucajevi za zaljenje.Nobilo je bio u jugi neka fora (mozda si i ti) a sad morate zivjeti u Hrvatskoj.Mrzite je a to nesmijete reci pa se jedete iznutra i pokusavate svoje frustracije lijeciti na sitne podmukle nacine.Tako podmuklo i nisko se mogu spustiti samo sitne duse:stevo,nobilo,itd ali i vas ce vrijeme odnijeti kao Sava govna a Hrvatska ce ostati.Pa i racan je mislio da ce vjecno zivjeti samo zato sto ne vjeruje u Boga.Ma sto onda ode a imao je dobru placu.,u Zagrebu,,

    avatar

    31.05.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • rush

    Jedna od zadaca Haga je svakako utvrditi ( ne hrvatsku ni srpsku) istinu o domovinsko-otadzbinskom ratu. Sve se vise potvrdjuje teza da su hrvatski Srbi bili samo kolateralne zrtve u projektu "I poslije nas mi". Ovaj mustafaibrahim i ranko su samo radnici u projektu u koji nisu bili involvirani.

    avatar

    03.09.2008. (09:11)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ

    ŠTO IMA REĆI UDBAŠICA MILENKA OPAČIĆ, KOJA JE NA GRBAČI NARODA VEĆ 7 MANDATA U SABORU RH.

    avatar

    24.06.2012. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...