Komentari

klaraaa.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • bebac

    ja sam cula da su oni bili zajedno i je ona prekinula s njim, ali je kao prije toga htjela jos jednom spavat s njim i onda je on bio bijesan pa ju je s odvijacem!
    sve u svemu, katastrofa...

    e da, ti si iz sibenika?

    avatar

    29.05.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Shvatila sam al je bilo kasno, da mu nisam draga..

    Ma daj molim te, odvratno nešto. Dečko je imo pshickih poremecaja ili? (mislim tak sam ja opet cula). Ali po mojem ga ni to ne opravdava. Nijedna osoba nema pravo drugoj probat nesto napravit bez dopustenja. Jadna cura ce patit cijeli zivot, prvenstveno od srama i gađenja...

    avatar

    30.05.2007. (07:37)    -   -   -   -  

  • prija

    Ona nije htjela s njim spavati zato joj je to učinio. Taj kreten je u autu imao taj odvijač već duže vremena i sigurna sam da je on to planirao unaprijed. Šta je najtragičnije taj odvijač je zahrđa. Njega su ponovno pretukli u zatvoru pa je sad kat ispod nje u bolnici i čuva ga policija.

    avatar

    30.05.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • Just me, and only me

    To ja sramota za čovjeka, toliko godina evolucije pa sad se još vide tragovi nasilja! Jadno, takve ljude bi trebalo zatvorit! Kad će doći vrijeme mira? kad će ljudi odbacit svoje strahove i mržnje? zar je potrebno da se dešavaju strašne stvari da bismo vidjeli da ima još nasilja u svijetu?

    avatar

    31.05.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • Iv@n@

    to je nesto prestrasno. pitam se kakav to covjek moze napraviti? i samo se nadam da ce dobiti najstrozu kaznu koju moze (iako sumnjam jer kako si rekla sudstvo je uzasno).
    a jadna cura sto je sve pretrpjela i jos ce sad morati s tim zivjeti cijeli zivot. jer neke rane ostaju zauvijek...
    tuzno je sto uopce ima takvih muskaraca a jos tuznije sto neki naprave takvu stvar a cure ih ni ne prijave a oni se lijepo setaju medu nama. ovaj ce barem dobiti kaznu... bolje ikakvu nego nikakvu.

    avatar

    01.06.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Iv@n@

    Eto svratila sam malo. ti sad si gotova sa srednjom... jos kad upises fax sve ce bit lakse. a mi moramo prezivjeti jos ova tri tjedna. ova dva ce bit uzasna svaki dan jedan test + jos ispitivanja ne kuzim zasto se svi profesori sjete testove staviti zadnje tjedne. bilo bi lakse i nama i njima da smo pisali prije.
    pusa

    avatar

    01.06.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Party boY

    stvarno ovaj slučaj je ravan bolesnoći...to moraš bit bolestan u galvu da to napraviš..di ide taj svijet... mislim stvarno... ništa, čitam te..pozzzz

    avatar

    01.06.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • kk

    ovo je bizasrno,to stoji ali ima i bizarnijih slucajeva...ne budi mo licimjerni

    avatar

    06.06.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...