Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Day

    Ajde muči. Što ti je teško prominit lancune svakih 7 dana. I još ti plate. Pa bi da ti i zimi dolaze. A kome ti ideš?
    Moja je deviza niti kome iden niti mi ko triba doći. Pa smo 1:1.
    Šalim se dobro ti je ovo o fokusu na priobalje samo ljeti. Ali nije fokus na priobalju nego svi se presele na more pa rade vijesti. Tko je nama kriv da nismo sposobni zimi proizvesti neku vijest od državne važnosti.

    avatar

    29.05.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Zašto se ne ugledate na Istru? Kako oni imaju jaku propagandu.Kod njih je sve najbolje.I pršut im je sad jači od vašega, (njihove riječi, ne izmišljam),i vino, i masline...još samo čekam da kažu da imaju najbolji kulin na svijetu i onda ću puknut. Inaće nisam još bio ovdje, a Bogami ni kod Dayafterday, već mi je ona ostavila komentar, i tako čitajući pomalo dođoh i do tebe. Istina je da sm iz metropole, ali ne mislim nabijati nikakve komentare sa onom protiv cijele nacije, nego samo želim reći jedno.Svi koji misle da su u Zg-u samo bogataši ti se silno varaju.U Zg-u ima jako puno ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.Uostalom kao i svugdje.I u Zadru,Splitu,Osijeku...Dobro oprosti mi na ovo malo sarkazma, i budi mi lijepo pozdravljena...

    avatar

    30.05.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • Day

    Dobro nam je Ribarnica rekao. Stvarno su u Istri kapitalizirali one njihove gljivetine (ništa naročito), vino, seoceta; stvarno samo još da kulenove seke proglase svojima. Nije ni čudo da bi htjeli dalje sami živiti. Jedu gljive i pazinske purane, piju vino, kupaju se u svom moru, puše domaće cigarete. Jedino im je zajebano što nemaju masovnu proizvodnju svinja koje traže tartufe. Ali to će uvoziti od nas seljaka-svinjogojaca. Kod nas svinja na izvoz.

    avatar

    30.05.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • file

    @rib@rnica
    Pozdrav. Hvala na posjeti.
    Sarkazam se tolerira. Dapače, poželjan. Jer neću ga ni ja štediti. Ništa osobno, moramo se malo zezati.
    Prijedlog da se ugledamo na Istru neću uopće ozbiljno razmatrati. To mi je ispod časti. To što su ko zna kakvim makinacijama izborili da im pršut dobije zaštitni znak, ne znači da je bolji od Posedarskog, Drniškog i ostalih dalmatinskih. To nek oni pričaju nekom drugom.

    avatar

    30.05.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...