Komentari

necebitibolje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • coma black

    kažeš da imaš mogučnost da nešto promjeniš, (to ti vjerujem jer vidim da si živ, a to je dovoljno), pa što onda čekaš!!!
    hajde trgni se, nemoj govoriti da nemaš snage, iz iskustva znam da je čovjek uvijek nekako uspije skupiti, možda ne previše ali ipak dovoljno ... već sama činjenica da si svijestan svega je veliki plus....
    i moraš se prestati kriviti i optuživati za nešto što je prošlo, ti si sada tu i imaš šansu da nešto učiniš, sada je na tebi da izabereš hočeš li pokušati izići iz tog stanja u koje si se sada zakopao ili ćeš čekati dok ne postane kasno, i dok ne izgubiš tu snagu koja je tu ali je ti ne vidiš!!!
    danas napravi nešto drugačije,odi u kafić,među ljude, narući piće ( ne alkohol!!!), iznenadi sam sebe, vjeruj mi osjećat ćeš se puno bolje kad shvatiš za što si sposoban kad pokušaš....

    avatar

    29.05.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • alfavučica

    vidim opet smo se otvorili. aj lijepo da si se ispuhao...sad kreni sa promjenama. znam, znam da je lako reci, a puno teze uciniti, ali stisni zube. ovaj strucnjak ti kaze da ti treba:
    1. plan, koji mora biti realan i u skladu sa tvojim mogucnostima...btw ovaj strucnjak je zapeo tocno u ovoj fazi. jebeno je tesko razmisljati o planu.
    2. gomila strpljenja jer su ostvarivi planovi uvijek ostvarivi ako se na njih potrosi puno, puno vremena. ali gle, i ovak ne mrdas dupetom i trosis vrijeme za bezze. ako se pokrenes puzevim korakom bar ces nakon nekog vremena vidjeti pomak.
    ...i to je to...
    uf, danas sam mnogo pametna.:)...al, za druge!
    plan1: postati pametna za sebe;)

    avatar

    30.05.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...