Komentari

rockyzone.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • m4st4

    Uf! Nije me bilo dugo i sada hvatam tvoje prijašnje postove...Ona ženska? To je Stalloneova žena ili? Izgleda bloody dobro... ; )

    A Rocky Balboa DVD? Baš me jučer frend pitao kada će, i ja ga jedva čekam...Film baš ima dušu...A Tek John Rambo? Još malo, još malo...

    ->Ček, Sly je bio gost u Big Brotheru? Nadam se da se nije natjecao jer bi ih sve pobio tamo sa tri slamke i nekoliko pinceta ; ))

    ->Napisah recenziju Pirata s Kariba pa čekiraj ako si zainteresiran...

    Veliki pozdrav!

    avatar

    29.05.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Nažalost...Fanmade ; ))

    Ali...iam nešto komkretno...

    Čekiraj:

    ->>>Nolan snima četiri scene u Vitezu Tame Imax tehnologijom (znaš ona gigantska amerska kina?), a jedna od tih specijalnih 3D scena biti će i Jokerovo prvo pojavljivanje! Naravno, mi Hrvati to nećemo doživjeti, ali lijepo je znati da Nolan želi od jokera napravii pravu pravcatu atrakciju...

    Na drugoj slici se Ledger vidi iza mutnoga stakla i primjeti se da ima crveni osmijeh, ružičasti sako i zelenu kosu! Prva slika prikazuje Jokera prije ožiljka, u banci na početku filma, kada se zove imenom: Chuckles ; )

    http://www.aintitcool.com/node/32816

    Pozdrav!

    P.S. Dobra je Jenn, dobra...

    avatar

    29.05.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  • ° Italian •¤• Stallion °

    Cool video!!!!I da Osveta na mafijaski nacin je zakon film!!!A sta su pretjerali??,s tim koliko puta daju Rockya jeli!!!!Meni nesmeta ni da je svaki dan po deset puta!!!

    avatar

    29.05.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...