Komentari

tears4songs.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • R.I.P.

    uff koju post... ma dobro si se ti zabavio... ah ti policajci su glupi i retardirani (kako ti kažeš cajkeri)... ma uvijek kada prolazimo pokraj njih samo mrko gledaju... i neka sranja... kako si se samo raspisao... ugl. napisala bi ja još toga samo kaj ne znam ni kaj pišem kako mi se spava i kako sam(o) umorn(e)a... tako da ćemo se valjda čuti.. :)

    avatar

    28.05.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne se svađati s murjacima. Poslat će ti Ministra da ti kaže par rečenica:D

    avatar

    28.05.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Dovoljno je murjaka navesti da pomisli da je pametniji i otići će ponosan poput pauna:)

    avatar

    28.05.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • Someday.. we will..

    da ostavim komentarček.... iskreno, ne znam kaj da ti pametno napišem.... osim A.C.A.B..... valjda znaš kaj znači.... i fkt mi je žao kaj se dns nismo vidli.... šmrc.... ae pozz =)

    avatar

    28.05.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Someday.. we will..

    hmmm.... sad sam pročitala opis pored linka.... loool.... možeš ti i bolje.... rofl.... poosa =)

    avatar

    29.05.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • rock on...

    sve sam pročitala..a bravo za mene..baš me zanimalo,a i da mi ne moraš onda posebno prepričavat;) nego šta je s tim polismenima pa ti stalno negdje oko njih,tj. oni oko tebe..hehe..i da..pio si vranca..ccc..šalim se..ma bambusek je dobar ak se ne popije previše,hm daXD i 2 dana zaredom na ribnjaku..vau..ja biiii..jooj kak mi je bilo milo oko srca kad sam čitala ovo da vam se polismen prijetil il kaj već kak ste maloljetni i to..jedva čekam da men počne nekaj trkeljat..a ja mu izvadim osobnu i u zube,hihi..da,da..i onda me popeljaju u postaju:D ma ja sam dobra curica,ne bi ja..osim u iznimnim situacijama..ajde pozdravljam te..i znaš kaj me zanima: jesu to oni keksi kojima si ti mene zadnji put nudil?XD

    avatar

    29.05.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...