Komentari

knockturnal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gay cura

    ha ha ha.. Meni je ovo fakat bilo zanimljivo citati, ali nisam skuzila jel to izmisljeno ili je to fakat bilo??!!! Malo sam si glupasta.. :o)

    uzivaj i budi dobra!
    Jel znas tko sam ja?
    ne?
    Kako ne znas!?!?!
    Mene svi znaju, jer "JA SAM OMILJENA, OMILJENA U DRUSTVO I U GRADU!!!"
    Joj serem ga.. uzivaj
    pa-pa

    p.s.Jasna je!

    avatar

    28.05.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • ..tebi..

    Jebote..nije ni tebi lako sa tvojom..kak je nazivas-ljubav zivota..Prije bi rekla da je to histericno dijete i da uvijek mora bit sve po njenom..
    Draga moja,ovo si dobro opisala,ali iz svog kuta.Meni nema draze nego doc u Glob sa svojom boljom polovicom..Di ces bolje,ha?Mozes radit kaj hoces,kad hoces..i da,ona je meni dovoljna..Ja nisam ko ti,da gledam druge okolo..(mozda malo,ali nebitno za spominjanje..)
    ;o)
    ..tako da 2.put kad pozelis ic u Glob,javi se meni-tvojoj priji-pa te ja vodim i obecajem da necu radit scene,odvlacit te doma,tjerat da pleses i sve redom..ali ne mogu obecat da ako nekome uvalis jezik da te u narednih par tjedana necu zajebavat..ali kad pogledas,bolje to nego rana do kostiju od njenih noktica..he he..
    Cujemo se..
    Pozdrafcek..!

    avatar

    29.05.2007. (01:19)    -   -   -   -  

  • Kad lezbače pop..de - sabrana djela

    Koja jasna?Gay cura?neznam ja nikog takvog,sorry..I znaš jadno je da mi se upucavaš na moje fore i naputke iz gornjeg teksta.tok tu hend,prenedostupna sam ja za tebe...Zahebavam se,a molim te kak nebi znala kad me plawuša natjerala da znam sve o vama,ćak i točne datume kad ste imale vodene kozice.Thank ju na čitanosti,sad bum opet umišljena sat i pol.
    A za ...tebe... , ...tebi..., hm neznam kako da to napišem...za tebi,ma ne...
    ...TEBI PLAWUŠO...Zar ne misliš da bi bilo dosta tvog provociranja mene ovakve jadne,tihe,mirne i povučene?!a nebi,a?A dobro,bar nekoga usrećujem makar si to samo ti..tebi,kak got..hehe,tenk ju kam agen.

    avatar

    29.05.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • psyhominde

    hahahaha,krepala sam od smijeha picek... nije mi jasno zasto je "..tebi.." uopce pitala da zakaj gledas druge curice?? halo... jel ti zenica mozda kaj u rodu s hitlerom? ponasa se ko jedna od onih odvratnih penzionerki...iiiijuuuu. bez uvrede,afkors. i nisi mi rekla jel ti da da se druzis samnom?? :)

    avatar

    01.06.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Kad lezbače pop..de - sabrana djela

    Divne ste mi komentare ostavile,sad bu opet imala psiho napadaje jer znam da bu tražila blog na uvid a fala Bogu pa sam se izlajala da ga pišem..A time i dobila zabranu da ju uopće spominjem,također i prijateljicu joj Matiju..
    No da,sve su to moje neumjesne šale na njen račun,ona zapravo uopće ne postoji,zapravo,neznam,zapravo sam glupa.Nije s hitlerom al bila mi je pričala da su se jednom prilikom upoznali na sp-u u Francuskoj god.gosp 1998,al iz povjerljivih izvora znam da joj je bin laden predaval povjest umjetnosti,imala je 5.Pa mi se ne družimo,samo pijemo povremeno zajedno 24 sata u komadu,to je po meni više alkoholno bratstvo(sestrinstvo)a znaš kak se veli,prijatelje biraš a familiju i alkohol ne.Sve nek mi uzme samo flašu nikad neeeeeee,cumba-cumba..

    avatar

    02.06.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...