Alaj lijepo izgleda, odmah dobijem apetit...često uzmem hobu i sa krompirom u vatrostalnoj napravim...ali ovako kako dobro izgleda, kod tebe, još čvršće dobijem želju za gradnjom pečenjare...a mogu mislit kako miriše dok se peče...pozdrav majstore...
28.05.2007. (15:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jedan mali savjet...kad ja stavljan peći obotnicu ,najprije je stavin u jednu teću da na laganoj vatri pusti vodu,kako bi bilo pećeno,a ne kuvano...i normlno frišku obotnicu uvik treba prije smrznuti ,kako bi bila mekana ,,,aj živija ti meni ...
28.05.2007. (20:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pa halo, sretan rođoš! :))) eh da sam prije znala, nisam bila baš tak' daleko od tebe.. :P čisto ono da razmijenimo recepte, hehehe.. a i Slavonci nikad ne dolaze praznih ruku! :)
28.05.2007. (22:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sretan ti rođendan! Botnica pod pekom je ludilo, i mi je spremamo, samo na žalost ovdje kod nas nema tako velikih, a i manjih ima malo, sve su uništili tratari s svojim mrežama.Pozdrav iz Krepnja.
29.05.2007. (07:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prvo sretan roćkas, a sad te ja kao stari bloger koji bloga već tri godine moran jaaako pohvalit, pa ovo je nešto najbolje što se može čitat na ovom blogu, ima mora, ima dobre hrane, pa ne treba meni puno za bit sretan! a u pravu je onaj iznad, hobotnicu obavezno zaledi pa onda je bolja nego friška
29.05.2007. (09:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sretan rođendan, a bome si ga lijepo i proslavio.Volim ovu našu spenzu, odma mi cure sline. Vajalo mi je pogledat kako zovete mušule tj. nisam znala što su pidoće, valjda nijesam falila jer vi na slici čistite mušule.
29.05.2007. (22:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pa ti mora da si nešto zeznuo što se tiče photobucketa! sve moje slike i od puno ljudi ovdje su na photobucket.com site-u. provjeri, pliz, zašto ne možeš vidjeti fotke s tog sitea. :) kad prođe slavlje od rođoša! :)
29.05.2007. (23:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Alaj lijepo izgleda, odmah dobijem apetit...često uzmem hobu i sa krompirom u vatrostalnoj napravim...ali ovako kako dobro izgleda, kod tebe, još čvršće dobijem želju za gradnjom pečenjare...a mogu mislit kako miriše dok se peče...pozdrav majstore...
28.05.2007. (15:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spiza
SRETAN TI ROĐENDAN!
28.05.2007. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spiza
jedan mali savjet...kad ja stavljan peći obotnicu ,najprije je stavin u jednu teću da na laganoj vatri pusti vodu,kako bi bilo pećeno,a ne kuvano...i normlno frišku obotnicu uvik treba prije smrznuti ,kako bi bila mekana ,,,aj živija ti meni ...
28.05.2007. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diavola
pa halo, sretan rođoš! :))) eh da sam prije znala, nisam bila baš tak' daleko od tebe.. :P čisto ono da razmijenimo recepte, hehehe.. a i Slavonci nikad ne dolaze praznih ruku! :)
28.05.2007. (22:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
a to bi bilo ludilo,aj dogodine!
29.05.2007. (00:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
masni palac
Sretan ti rođendan! Botnica pod pekom je ludilo, i mi je spremamo, samo na žalost ovdje kod nas nema tako velikih, a i manjih ima malo, sve su uništili tratari s svojim mrežama.Pozdrav iz Krepnja.
29.05.2007. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MT mafija
prvo sretan roćkas, a sad te ja kao stari bloger koji bloga već tri godine moran jaaako pohvalit, pa ovo je nešto najbolje što se može čitat na ovom blogu, ima mora, ima dobre hrane, pa ne treba meni puno za bit sretan!
a u pravu je onaj iznad, hobotnicu obavezno zaledi pa onda je bolja nego friška
29.05.2007. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Hobotnica je bila u škrinji prije pečenja naravno,pozdrav
29.05.2007. (10:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DerzaFanistori
Prvo čestitke! :-). Krasne su ti ove slike, sve čekam da i zamirišu kroz ekran ;-)
29.05.2007. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
A jesam magarac, pa nisam ti čestitao rođendan. Ali ti si kriv sa tim tvojim neodoljivim slikama...Prijatelju sve najbolje...
29.05.2007. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Hvala svima na čestitkama
29.05.2007. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
Sretan rođendan, a bome si ga lijepo i proslavio.Volim ovu našu spenzu, odma mi cure sline. Vajalo mi je pogledat kako zovete mušule tj. nisam znala što su pidoće, valjda nijesam falila jer vi na slici čistite mušule.
29.05.2007. (22:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diavola
pa ti mora da si nešto zeznuo što se tiče photobucketa! sve moje slike i od puno ljudi ovdje su na photobucket.com site-u. provjeri, pliz, zašto ne možeš vidjeti fotke s tog sitea. :) kad prođe slavlje od rođoša! :)
29.05.2007. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BenGlass
Sritno care, s velikim naporon gledan ove
lipote na fotografijama i mislin se kako
nešto slično uklopit u svoju UN dijetu.
Samo nastavi !!
30.05.2007. (08:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...