Komentari

madajtemolimvas.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • wicomani@

    Super blog!!!!!

    avatar

    24.05.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    Moj je stav bio ne bliz roditelja, ni mojih ni njegovih...
    ali opet, ako nemate gdje biti.
    Oprosti, nije da sam cijepidlak, možda samo malo, ali 1.12.2007, još nije bio :)))))))

    avatar

    24.05.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • delnice

    a da odselite? šta ne kažeš mužu kakva je? jebi ga, ona je matora hercegovka, dite sa sela di se primjenjuju seljački načini odgajanja dice pa će ti reć: vidiš kako je moj sin dobar ispa..onda će promrljat: pa je oženia ovu tuku..e, al ne daj da te izbaci iz takta, najbolja metoda ti je pravit se blesava i šta god ti ona kaže, bilo šta: dobro! malome napravi ovo ono; dobro. ti napravi ovo ono; dobro. i svaki put napraviš po svemu!
    viruj mi, to će je ispizdit!
    okreni pilu naopako, hihi! :)

    avatar

    24.05.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Ja sam isto vidla 1.12.2007. al nisam ti htjela reci :p
    Svekrve i odnosi s njima su noćna mora... Moja prošla svekrva je bila odlična žena i užasno mi je bilo žao kad sam prekinula s bivšim, ali s njom sam se nastavila čuti pa i danas kad odem u Osijek se vidimo. Sadašnja svekrva je priča za sebe. Ne petlja se ali doslovno se ne petlja, to je odlično. Malo manje odlično je bilo to što je do prije dvije godine pila pa smo svako malo imali show s njom i imala sam osjećaj da imamo dijete od 6 banki. Uf, a jedno vrijeme, nekih godinu dana je živjel a snama i to mi je bila najgora noćna mora. Sad je sve pet, fala blogu, nadam se da će tako i ostati.
    Svidja mi se tovj stav i mislim da si u pravu.

    avatar

    24.05.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Malo da popravim statistiku svojih komentara:

    Eto me, vratih se u sadašnjost :)
    Zbilja ne znam šta mi bi. Još mi je jasno što se pogubim po danima, ovako na porodiljnom svi su mi isti, al godine???
    Nego, hvala na podršci i savjetima. Svakako planiramo zbrisat odavdje čim nam se ukaže prilika. Jednom je Ero izjavio da je čuo za neko superpovoljno zemljište i da imamo para odmah bi ga kupili. Zmaj mu je rekla da imamo dovoljno veliko zemljište za još jednu kuću i da nema potrebe da idemo negdje dalje!!! Kokoš. Voli da su joj svi piceki na broju.
    Tedica, ovo s alkoholom je gadna stvar. Davno je to bilo, kad je moja mama zbog alkohola istjerala tatu i više ga nikad nije primila nazad. Osim toga, kao socijalna radnica vodila je klub liječenih alkoholičara... doživjela sam i čula svega... Svaka čast što si izdržala u stanu s alkoholičarkom, i drago mi je da je to iza tebe!

    avatar

    24.05.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    aj lav madrs in lov :) heheh
    pošalji ju da ide vidit ima li te iz kuće... :)
    jesi ti sigurna da tvoj mužek nije malo papučar, ko i svi oni, pa ne želi daleko od mamice? možda da ga podsjetiš ako bude potrebno ;)

    avatar

    24.05.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • tyche

    Moja je ex svekrva bila cool i prava, nikad se nismo svadile - ali ona je imala zmiju za svoju svekrvu pa se kao mlada zaklela da ce prema svojoj snahi biti dobra - i bila je ! Ali je zato svekar imao jezicinu kao krava rep, a meni ne budi tesko pa na fin nacin ugasim...Vise bih voljela da sam se udala za svekrvu nego za ex supruga.
    Ali ne znas ti jos sta je prava nevolja - imala sam radnu kolegicu koja je doslovce bila sa svojom svekrvom na ratnoj nozi, ova je stvarno bila - jos je - teski kalibar budale, a k tome jos i radila na Sudu pa sva prevazna i svu pamet svijeta popila. No da skratim - nakon dvi godine braka i rovovskih bitaka oko sina jedinca, doslo unuce na svijet. Legica mi rodila prekokrasnu curicu, kad se malo oporavila od porodajnih muka i bila sposobna vidjeti jos nesto osim izmaglice i pogledala vlastito dijete, zagrcnula se : U kreveticu je lezala MALA SVEKRVA - ISTA FACA ! samo malena ... i dan danas nakon 13 godina mala je preslikana kopija svoje babe...

    avatar

    29.05.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Tyche; Popišala sam se od smjeha! Ajme užasa! Priznajem da sam tokom trudnoće Boga molila da moj micek ne liči na svekrvu! Ona ima karakterističan nos i gornju vilicu, a koji su se preslikali na njeno prvo dvoje unučadi. I inače mi je taj tip face (nos i na taj način zaobljena vilica) vrlo odbojan, a pogotovo kad dođe uz takav karakter.
    Srećom, za sada joj nije ni sličan, nadam se da bu tako i ostalo.

    avatar

    30.05.2007. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...