Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Vinci

    prelijepe slike s još ljepšeg izleta! mi smo inače opet aktualizirali uspon na Sveto Brdo, pa izgleda da za ovaj vikend ništa od "Zelenog srca Hrvatske". kad budemo išli na Risnjak, gotovo sigurno ćemo ga ukomponirati u kružnu turu Platak - Snježnik - Risnjak - Platak. za to je naravno dovoljan i jedan proljetno-jesenski dan. a nisam dovoljno kompententan za to područje da dajem bilo kakav koristan savjet o dvodnevnom boravku, te ti stoga preporučam da se konzultiraš s našim forumašima koji su česti gosti na tom području. vidim da već imaš i link na "Forum" :) želim ti da je lijepo provedeš na Risnjaku i da nas obraduješ s puno lijepih slika i dojmova. siguran sam da će i nama biti od velike pomoći za jedan od sljedećih izleta, kad krenemo prema Risnjaku. pozdrav!

    avatar

    24.05.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • Diavola

    htjela sam ti sinoć odgovoriti pa nešto nije radilo! :) nisam sigurna da li bi bilo malo preveć Platak - Snježnik - Risnjak - Platak, nisam ja baš tak' ambiciozna planinarka, hehe.. konzultirala sam se s forumašima, odmah su promptno uskočili, tako da sad već imamo okviran plan. nažalost, u nedjelju najavljuju kišu i u tom kraju pad temperature za 10-ak stupnjeva na nekih 15 tako da sad više nismo sigurni što će bit u nedjelju.. ja se i dalje nadam najboljem! :) isprintala sam si dosta materijala pa ćemo putem čitati! raspitala se i za smještaj, sve je za sad pod kontrolom! :) a tempirala sam i postove da se puštaju preko vikenda pa će bit i novih materijala na blogu! :)

    hvala ti na komentarima!

    avatar

    25.05.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Hej :-)) evooo i mene kod tebe...ajmee, pa slike su prekokrasne, milina, kao da sam i sama tamo. Drago mi je što uživaš, jer kada se sjetim onog daaavnog komentara na mom blogu :" Hoću i ja tako"..sada mi se čini kao da je ono bio davni san! Uživaj, radujem se što je tako! I naravno, radujem se našem susretu u planinama kao nekada.....

    avatar

    26.05.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...