Komentari

svakodnevnoblogiranje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • delnice

    zato šta su današnje generacije glupe ka kurac, i šta idu mlađe, to su gore..za popizdit je to! u st norijada nema niti jednu dodirnu točku sa zg-on, u nas je fešta samo takva bez ikakvog vriđanja ikoga i rađenja sranja!

    avatar

    23.05.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    nisam imala pojma da su baš tako klinci nasilni i glupavi da pišu uvrede upućene školi i profesorima, kad sam ja bila mala i maturirala, nismo ni imali nikakvu poruku na crvenim majicama, a ja sam čak taj dan za maturante pjevala u crkvi kod škole!

    avatar

    23.05.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • Ivić Pašalić

    slažem se sa svim što si napisala nažalost ja taj dan ( svoj maturantski) sam ležala kod kuće sa trbušinom do zuba ...pitaj švesterku...a ti nenormalni luđaci danas stvarno ne biraju koga gađaju tim balonima i pištoljima ...kud nisam imala taj dan maturanta tud me još svake godine spiči jedan do dva balončića...eeeeeee neš više majku im njiovu...ae !

    avatar

    23.05.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • sanjolina

    istina je. stvarno su naporni, ali mislim da smo i mi bili jednako tako... samo što sada na sve to gledamo iz druge perspektive. ja osobno sam za to da ih se pusti nek misle da ih čeka samo med i mlijeko, nek budu mladi ludi...bar još do petka!

    avatar

    23.05.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • ljeto more i veselje :D

    ah....
    ne znam kolko ti imas godina.... po ovome sto sam procitala reklo bi se jako puno.... jer.... (iako ne mora znacit.... mozes bit i mlada ali sa nekim konzervativnim streberskim stajalistem... ne znam....) mislim da je glupo sto tako pljujete po maturantima.... kao da ti nikad nisi bila maturant....? ok postoje i u mojoj generaciji dvoje troje njih koji ne piju i sigurna sam da nitko od nas (bar iz naseg razreda) nece razbijat baseve il nesto slicno... ne mozes tako generalizirat.... ja sam maturantica i (btw sutra -cetvrtak- je zadnji dan skole... a ne u petak.... zasto svi misle da je u petak....?!?!?) osobno smatram da su gluposti to sa brasnom, jajima i sl., ajde voda je jos ok... malo iz zajebancije,.,, al nikako ne shvacam kako mozes rec....
    "Gdje je nestala stara maturantska zabava s dozom sjete na školske klupe u koje se nikada više neće vratiti, vesele se kao da ih od sada nadalje čeka samo med i mlijeko, a čekaju ih puno teže i gore stvari.
    Zašto se ne mogu oteti dojmu da će im samo malo trebati da im se ohlade glave, osuše kose i zametnu zviždaljke pa da se uvjere u onu staru:
    "Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba."
    pa cekaj malo.... sta bi trebali plakat sutra....?!??! i tako se oprostit....?!?! ne, naravno da ne.... oprostit cemo se uz festu koliko god to na neki nacin bilo tuzno.... ali idemo dalje u zivot.... ceka nas puno toga.... proslavit cemo to.... i sta... cemo sjeta...?!? cemu...? pa nitko nije umro...
    joj ma molim te.... ja ne znam ali ti ovo pises kao da nikada nisi isla u skolu... svasta.... zasto ne mozemo shvatiti da je najljepse đacko doba....? pa shvatit cemo to.... jebiga... al kad dodje vrijeme za to.... ne sad sigurno.... mislim da nijedan srednjoskolac ne misli tako... nego svi to shvate tek kasnije i uvjere se u to.... kako traziti od nas da to sad shvatimo kad je to nemoguce....? meni je npr u osnovnoj skoli bilo grozno svi su nas gnjavili tlacili pa daj ovo pa ono.... i govorili su nam tek kad dodjete u srednju shvatit cete kako vam je u osnovnoj bilo superr.... mi smo govorili ma jooooj ovo je katastrofa u srednjoj ce biti drugacije, bolje ne znam ni ja kako. bilo nam je uzasno. aaaa kad sam dosla u srednju.... ajmeeee kako je u osnovnoj biloooo suuuuuuuper, divno krasno. i to je to. ista stvar. ja znam da me kasnije u zivotu ne ceka med i mlijeko ali neka stvari cu shvatiti tek kad dodje vrijeme za njih, i zasto se sad time zamarati... imam 19. godina... maturantica sam... zivot je predamnom... i sutra je festa....!!!!!!!!
    ma joj kakve su to price da neki maturanti nisu punoljeni. ma JOJ. al dobro.
    imala bi ja jos toga za rec...al ajde... bas ne mogu vjerovat da sam ovako nesto procitala... aliii ne znam.... iz ovog jedino sto sam shvatila je da vjerojatno nisi isla u skolu ili-.... ne znam sta.
    to je to.
    bez uvrede, al mislim da uopce nisi u pravu. pozdrav.

    avatar

    23.05.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    ajme, vidi što je ova popizdila!!??? draga, ti, ko' god da si, ema je profesorica hrvatskog jezika, a vjerujem i da izgleda puno mlađe od tebe, a ju poznajem, jer kao što vidim, misliš da je stara baba! ne sekiraj, nije puno starija od tebe, samo pametnija!;)

    avatar

    23.05.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • Ema

    Gustokosa hvala na obrani, a sad proljeće i leptiri- budući da radim u školi, govorila sam o maturantima svoje škole, od kojih neki i nisu punoljetni(jer neki smjerovi traju tri godine). Ne znam zašto si se ti našla tako uvrijeđena. Pogledaj malo oko sebe i reci da maturanti ne prave sranja. Bila sam i ja maturant, i to ne tako davno, i upravo zato imam pravo reći ono što mislim jer sam sve to prošla. Nemam ništa protiv da se maturanti zabave, ali mislim da nije zabava kada bace staru babu u fontanu ili kad poslovnu ženu na ulici zaliju kantom vode po glavi. Nisam prozvala sve maturante, a zašto se ti osjećaš prozvano, sama najbolje znaš. Ma, u biti ovaj mi je tvoj komentar ok i pozitivan, treba braniti svoje stavove, ali žalosno je što i ja koja nisam mnogo starija od vas pomislim da neki jednostavno nemaju kulture.
    I znam da je zadnji dan za maturante danas, ali sutra je norijada, barem u gradu u kojem ja radim. Pozdrav!

    avatar

    24.05.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • Reborn Me

    Nisam ni ja davno bila maturant, tek prosle godine, no mi se nismo tako zabavljali. Mozda jer smo u manjoj sredini bili, ali ovo sad je katastrofa. Neki dan me netko polio vodom i odmah sam nazvala frendicu da pitam jesmo mi polijevali slucajne prolaznike i starije osobe, kaze da nismo. Da. Tako sam i mislila. Ovo sada prevrsava svaku mjeru. I natpisi poput "Upravo svrsili" i sl. mi se gade. Danas uopce ne izlazim iz stana jer mi se ne da prolaziti kroz to sve na putu do faksa. Naglasak na jos nesto: njima kao da je samo na pameti sto se vise napiti i sto vise gluposti napraviti. Jer po tome se norijada pamti. Ma uzas. Nisam konzerva, ali takve stvari me stvarno ljute.

    avatar

    24.05.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • contessa

    ovo pišeš iz svoje perspektive,ali moraš shvatiti da ti ljudi imaju 18,19 godina i nekako je normalno da im nije na pameti što sada? i svi smo se veselili odlasku iz škole,a za dva dana plakali.. to je normalno. a što se tiče ponašanja,nisu svi isti.. ja gledam divne klince koji fućkaju,vesele se,polijevaju vodom.. one budale koji rade nerede mrtvi pijani su u manjini. ne treba suditi svima zbog 10 idiota. mladost-ludost... stara priča. ali nikako ne opravdavam idiote koji polijevaju i bacaju brašno na prolaznike. Mi nismo imali brašno,a zalijevali smo jedni druge..

    avatar

    24.05.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...