Komentari

iivonchee.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...

    Da postoje problemi. Kako pomoći?? Kao prvo ta cura mora shvatiti da će uvijek kroz život ju pratiti problemi i nevolje i da se neke stvari nemogu riješiti rezanjem žila, jer onda se samo stvari pogoršaju, i promjene mnogi životi. Roditeljima, oni su izgubili nešto što su oni iz ljubavi donijeli na svijet i odgajali 13 godina, koji su uživali u svoj sreći tog djeteta njezinog smilea kad je bila mala, ili velika nije bitno djete je djete i voli se jednako bilo malo starije ili mala beba, onda prijateljima, kaj s njima? Uvijek će postojati ta neka praznina u društvu koju je baš ta osoba popunjavala, mada možda nikad nije rekla ni rijeć ali je bila tamo, i slušala. Život je previše vrijedan da bi se takve stvari događale samo kaj to osobe neshvačaju. Kako joj prići? a niste si ok? hm.. ne naglo.. malo po malo pa ako ti i odbrusi koju prešuti jer kad tad trebat će te..vidjet češ.. znam da nije lako sa rijeći preći odmah na djela ali jedna minuta može okrenuti cijeli život i može sve promjeniti. Najbolja stvar kako pomoći nekome je govoriti iz vlastitog iskustva ( mada možda i neke stvari se nisu doživjele ali u tim trenucima kad želiš nekome pomoći, mogu se reći da su se doživjele). Pokušaj pomoći toj curi da shvati koliko je zapravo život lijep ako ga znaš živjeti!!

    avatar

    22.05.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • Matija

    trazi pjesme od ove osobe koja je psiholog za sve i koja tu i tamo voli komplicirat jel tako trotocki???

    avatar

    22.05.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • Mile

    Hey...evo mene do tebe.
    Stvarno ne znam što da ti kažem na taj post. Super si to napisala i o toj temi se uvijek da raspravljat i razmišljat. Toj temi nikada neće biti kraja. A to što je ona učinila...heh...svima nam pada na pamet.
    Meni ne baš to...ali znam nekada razmišljat o takvim stvarima.
    Ajd gospođice čujemo se mi još. I vidimo normalno.
    Pozz Flo i Kinder...pozz tebi!!
    By

    avatar

    23.05.2007. (07:18)    -   -   -   -  

  • Mile

    Hey!!
    Sorry što ti nisam odg na poruku...nemam više jebenih para na mobu.
    Za ono kaj smo se sreli kod kina...hmm...ono ne kužim ali ajd...a za moj post...hvala na ponudi...drago mi je kaj ima netko...mislim sigurno ima par osoba...ali drago mi je!!!
    Sorry ali ja trenutno ne znam kaj da kažem...čut čemo se mi još i vidjet po gradu dok ćeš šetat flo!!
    Ajd idem...pozz i uživaj!!!

    avatar

    25.05.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • Valhall

    eeeee jel je to post o Barbari....a ko ju j... ak oče nek se reže al kad bolje razmislim nek se objesi jer ovak če neko tu svu krv morat i prat kaj ne?e mi sutra imamo krizmu!!!!!fora!!!pooozzzz

    avatar

    25.05.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...