Komentari

shootmeagain.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Gospodarica lažova

    A jebi ga, draga. Neka. Ovaj blog-svijet je i ovako i onako za qurac. Ovdje sam još uvijek samo zbog malene nekolicine.
    Inače, popravit će se to ljubavno stanje kad tad. Jednom ćeš se smijati ovome što sada misliš i osjećaš, vidjet ćeš. Znam ja... Jednom sam mislila da je smak svijeta i da to neću moći preživjeti, a kamoli ikad preboljeti... No, trenutno, smiješno mi je to. Poprilično. Vidjet ćeš...
    Bit će bolje.
    Nego, i meni je drago što sam čitala ovaj blog. Želim ti sreću.
    Cmok.

    avatar

    24.05.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • nienor

    vratih se i primjetih da si ti otišla. šteta.
    i ja sam se jednom tako razočarala i odustala od svega.. moram priznati da se stvari još nisu promijenile na bolje, osim što sada vjerujem da sam nakon svakog udarca još snažnija, i svaki puta kada me netko povrijedi sigurna sam da postoji netko tko će me toliko više voljeti.
    možda naivno, ali jbg...
    puno pusa od one in the million

    avatar

    31.05.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • *ifana.*

    a buuuu...zašto odustaješ?istina bog,ni meni se ne da uopće pisat više postove(ali ih ipak pišen zbog svoje "mnogobrojne" publike...cccc....),ali ono....kuiš...ONO...ma,samo se ti javi tu i tamo i bit će OUKEJ...ae pozdrraaw

    avatar

    31.05.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • nepoznata_plavojka

    kakvo odustajanje... daj ajde.... najlakše je odustat... kreni dalje... učini nešto i za sebe...a nemoj tonut i dalje... zato što je teško...ako odustaneš bit će još teže, a ako se potrudiš bar češ znat da si nešto pokušala da si nešto napravila... da si uspjela!!!!!

    avatar

    11.06.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • oneum

    ma bilo je i više nego predobro, eto ipak je drugi put, ali naprotiv, mislio san biće loše, ali nije iblo loše.,..ispričat ću ti , mogli bi na kavu za nekih 10 dana pošto učim za maturu koje se ipak, mroan prizant, bojim ko vraga, ali štaš...ja se nadam samo da nećeš pristat od blog-pisanja jer još uvik si mi na listi prva! :)

    avatar

    12.06.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...