Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • slija

    pozdrav

    avatar

    20.05.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Svim Promincima koji su, iako malobrojni, gledali svoje Promince kako ojkaju i kako plešu na Smotri, srce je raslo, bilo je i suza u očima...Nisu se postidjeli ni drugih KUD-ova koji iza sebe imaju desetljeća i desetljeća javnih nastupa i profesionalne voditelje s kojima skoro svakodnevno vježbaju.Svaka im čast.

    avatar

    20.05.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • km

    Očekivao sam da će anonimac biti zamjerljiv i kritičan,a bio je samo iskren i dobronamjeran.
    Dodao bih samo,da, zasigurno, nisam jedini prominac,koji željno očekuje njiov prvi album.
    Udrugi treba novac,a nama njihovi složni i "uštimani" glasovi,koji će nam uljepšavati trenutke
    opuštanja.Lijep pozdrav te mnogo uspjeha i ubuduće!

    avatar

    21.05.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • kisica

    I kod nas je bila motra pod nazivom Ivanje u Glini.

    avatar

    21.05.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • didi

    Da sam skupio janjetine koliko i dagnji, cila bi se KUU Promina mogla najist, ovako nije bilo dosta ni za nas tri Lukarca!!!:-) Stvarno je bilo odlično, još jednom velike čestitke na povratku moga kuma Ive-Vinka Sarića, koji iako još nije potpuno ozdravio od operacije, koju je imao prije misec i po dana, veselio se ovom nastupu više od nas puno mlađih od njega. Kad sam mu donio prominsku narodnu nošnju, nije čovik zna od veselja šta prije oblači, a usput "sklada" pisme ojkavice u kući, jer je zna da Pešo ne može ići, pa da ga dostojno zamijeni kao prvi pivač. Nadam se da je Pešo ozdravio i za sljedeći nastup neće trebati zamjena, nego da ćemo bit u punom sastavu! Sve pohvale uredniku (u ovom slučaju fotografu) na promicanju naše KUU "Promina", kao i općenito cile Promine!

    avatar

    21.05.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • mario

    Opet nam je lipo bilo mada nismo bili u cilom sastavu, moram sve skupa pohvalit na ovom predstavljanju svi su odradili svoj dio vrhunski ali posebno se zahvaljujem našoj prominki što je vodila program i onako nas od srca i sladkoriječivo predstavila HVALA Marina

    avatar

    21.05.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • Marina

    Nema na čemu. I drugi put (ako Bog da)!

    avatar

    23.05.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • ne_tako_loša

    čitala sam danas po arhivi bloga i naišla na post o prominskoj mladeži pa me zanima oće li to opet zaživit?postoji li barem mogućnost, u čemu je problem? HVALA!!!

    avatar

    23.05.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • ja :)

    pohvale KUU Promina!!! :))

    avatar

    23.05.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Pridružujem se pozdravima naše Prominke Marine-i čestitam na jako lijepom vođenju programa ... U ovom postu je nisam spomenuo premda je to sigurno zaslužila... ali ja sam lijepe riječi odlučio sačuvati za cijeli jedan novi post... nadam da ću ga uskoro moći napisati ... samo da se još neke "sitnice" poslože...
    Hvala Marina što se trudite pomoći Promini da riješi neke "neriješive" probleme...

    avatar

    23.05.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • Marina

    Još jednom hvala svima vama. Sretna sam što sam bila u prilici dati svoj doprinos. A što se tiče nerješivih problema, neki od njih zaista zaslužuju navodne znakove i koliko god se činili komplicirani i zakučasti, daju se razriješiti. Tek, kao i u svemu u životu, treba imati želje, odlučnosti, znanja, iskustva. Da ne kažem prave ljude na pravom mjestu i u pravo vrijeme, ali to je odavno svima jasno.Pozdrav uredniku, svim članovima KUU "Promina" i posjetiteljima bloga.

    avatar

    24.05.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • zec

    Nekad je u Oklaju djelovalo kulturno-umjetničko društvo KUD Oklaj.Ne sjećam se jesu li imali neko posebno ime,samo znam da su imali dramsku i tamburašku sekciju,od kojih je ova potonja bila prilično aktivna,gostovali su po našim selima i nastupali u školskim učionicama.
    Sjećam se da je jedan omladinac iz našeg sela zamolio da odsvirju pjesmu:jabuke i kruške zriju,draga dragog prati u armiju...Onda se za Vilu Velebita ili Ustani bane nije ni znalo,a da se
    i znalo,tko bi se usudija tako nešto?!
    Sad,ako čovjek hoće vidit dio programa naše KUU-e,mora za njima ić u Metković,Zagreb,Šibenik
    itd.

    avatar

    24.05.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • optimista

    zec,slažem se s tvojim komentarom,tko je znao da će nastupati u Šibeniku?Ajmo malo promocije u budućnosti da se zna gdje da Vas čovjek vidi............

    avatar

    24.05.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • didi

    Optimista i zeko: To nije naš posao, da se promoviramo na taj način, nego onoga tko nas pozove u goste da nastupamo, koliko će se potruditi oko promocije i oglašavanja, tako da svi vi koji naš želite vidjeti, možete to učiniti. Imali ste radijsku reklamu za Šibenik da ćemo nastupati, svi su je čuli, pa ako ste imali namjeru doći viditi nas, došli bi!

    avatar

    25.05.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...