Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • fluf

    Jeli pouka: jebi da ne najebeš...?
    ha,ha.. a jadan tip

    avatar

    19.05.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Black_NHL

    Salomonova odluka, svaka cast pametno pametno :)

    avatar

    20.05.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • parazit

    vrlo zanimljivo
    i mislim da je to bila dobRA ODLUKA
    POZZZZZZZZZZ

    avatar

    20.05.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • alkemicharka

    ne znam, malo dvojim. što je sa životom ''nevino'' osuđenog? znam da osuđen zvuči pomalo teško, ali ipak... nije on kriv. istina, nije nikako spriječio redaljku ali nije je ni izazvao. zar je zločin bit odgovoran? ispada, da je bio 'baraba' i umočio, najvjerojatnije bi bio pušten. ne sviđa mi se odluka. nije sad da mi je totalno grozna, ali ne zvuči mi pravedno. istina, za majku i dijete to je super ispalo... ali ipak, 'osuđeni' je bio najmanje kriv, ali eto opet morao je oženiti ženu koju možda ne voli i odgajati dijete koje nije njegovo. teško je biti sudac.

    avatar

    20.05.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • °°BetaiBeba°°

    zakon =)

    avatar

    20.05.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Ako je ovo istina.... tužna je i odvratna. Igrao se čovjek Boga! Tko sucu daje pravo da krši zakon i upropaštava mladi život? Nadam se da je priča izmišljena... ali u ovoj zemlji me ništa ne može začuditi pa ni takvi kauboji u sudnicama. Prestrašno!!!!!!!!

    avatar

    20.05.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    I ne mogu vjerovati da čitam komentare podrške ovakvom ponašanju.
    Ali to su valjda predstavnici stada... sive mase koji se ne mogu zamisliti u situaciji da budu nevini osuđeni... ne mogu se zamisliti u situaciji da njima netko upropasti život protuzakonitom odlukom. Lakše sebe zamišljaju u redaljki, nego u koži jedinog čovjeka koji u njoj nije sudjelovao.... uvijek računaju na "toplinu" stada. Kako može netko podržavati protuzakonitu odluku suca?
    Eto! To je Hrvatska! I nismo zaslužili bolje no što imamo... zbog ovakvih sudaca, zbog ponosne djece koja ovakve strahote javno objavljuju i tupavih ljudi koji plješču takvim ponašanjima!

    avatar

    21.05.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    KATASTROFA!

    avatar

    21.05.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Unatoč plemenitom motivu sudca, to s zakonom i pravom nema nikakve veze. Sudac nije socijalni radnik. Njega smiju zanimati samo fakti, a nikakva briga za dijete. Ovo mi se više čini pričicom negoli istinom. Dok nije bilo DNK analize radio se takozvani serološki pregled, dakle kontrolirala se krv potencijalnoga oca i djeteta. Vidio sam masu takvih nalaza, a na kraju svakoga stoji, da je taj i taj "99,9% prirodni otac djeteta". Osim ovoga jednostavnijega, radio se i takozvani nasljedno-biološki pregeld. Bio sam nazočan na jednom takvom pregledu koji traje cijeli dan. To se ne uzimaju samo krvni uzorci, nego se na pr. mjere kosti lubanje djeteta, majke i potencijalnoga oca i još niz drugih stvari. Svi se ti nalazi rade za sud, kako bi sudac mogao utvrditi očinstvo. On u dispozitivu (izreci) svoga rješenja odnosno presude, mora citirati razultate vještačenja. Da li je on svojim činom "usrećio" dijete? Ja vjerujem da nije. Jer ako su roditelji toga mladića "natjerali" da oženi majku toga djeteta, onda si možemo misliti kakav je to bio brak. A teško djeci u takvim brakovima!

    avatar

    21.05.2007. (01:27)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Teška odluka, ali po meni nepravedna za dečka koji je i nije otac. Pravedna za djete jer ima oca i majku. Što ako jednom padne sumnja u očinstvo? Da li će se tada tvoj otac naći kao osoba kojoj se sudi zbog krive odluke? Nebih mogla biti sudac u ovom predmetu.

    avatar

    21.05.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • vuk i lisica

    Što je vama? Koliki su momci bili natjerani ili su osjećali obavezu oženiti se samo zato jer je djevojka zatrudnila! Nebrojeni! Zar msilite da su svi kasnije bili nesretni?

    avatar

    21.05.2007. (03:20)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Koliki su momci bili natjerani ili su osjećali obavezu oženiti se samo zato jer je djevojka zatrudnila! Nebrojeni! Zar msilite da su svi kasnije bili nesretni?

    Ne može biti sretan čovjek koji silom traži ljubav žene, kao što ne može biti sretan čovjek koji silom mora oženiti bilo koga.
    Ali primjer ti nije dobar.
    Ovaj dečko nije silovao, a neki sudac kauboj i roditelji (tko zna iz kojeg razloga... možda iz nekog straha jer sudac očito nije moralan čovjek) ga natjeraju da preuzme odgovornost za zlodjelo cijele grupe neodgovornih budala.
    Kako uopće možeš to uspoređivati?
    Autor teme od svih nas pravi idiote! Njegov tatica je bio šerif.... i na taj način uništavao ovo društvo, a sada nam se još i njegovo dijete ismijava prepričavajući ovakve priče na net-u.

    avatar

    21.05.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Pametan ti je stari covjek.

    avatar

    21.05.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • Decy

    AJOOOJ!!!!! HA HA

    Prvo:tko daje pravo ikomu da sudi da li je zenska bila "laka" ili nije!Tko ima pravo da "koristi" njeno tijelo,pa da ona i cijelu noc "vrcka".Ali...muski samo puste donjoj glavi da vibrira i "bude usluzena".

    Dobro,hajde....sta bi-bi!

    To me podsjetilo na jednu noc u mome stanu.
    Iz prvoga sna ,kao bomba probudio me nekakav tresak u stanu iznad mene...i onda vriska,lomljava,nekoliko muskih glasova...zenski vrisak...namjestaj se lomi...Lezala sam u krevetu sledjena od svega toga,jer me i obican šamar uznemiri,a kamo li :- slusam direktan prijenos silovanja.Inace,vec mjesecima moj zivot je bio pakao zbog tog susjeda.
    I onda...tajac...
    Lupa vrata od stana...od lifta...cujem auta odlaze...

    kada sam to ispricala mom dragom,on mi je dao "strucan" muski komentar...slican ovoj prici...da je najgore kada cura hoce jednog.dva,a ostali navale...ili : da svima a samo jednom ne...i onda nastaje kaos i on postane muskarcina pa uzme na silu i ispane silovanje.

    Ja inace ne cijenim zene,iako sam zena.Na prste izbrojati dostojanstvene,pametne,sposobne (kao Birgit).I gade mi se sve one koje marsiraju s onom stvari kao na dlanu.Pa,onda sovinisticki pomislim:E,neka,to ti i treba.

    Zao mi je tog decka...gledat ce on njene "party" cijeli zivot.
    Kurva ostaje kurva.
    Njen mozak tako funkcionira od puberteta.

    avatar

    21.05.2007. (10:15)    -   -   -   -  

  • vuk i lisica

    Što u ovom slučaju znači da "nije umočio"? Da nije stigao na red ili nije imao petlje da se pridruži? Niti je pokušao prekinuti, čak se nije ni udaljio. Ostao i što? Slinio buljeći. Ili ostao da joj pokaže da je svedok njezinog kaljanja, a on je toliko superioran da čak nije htio ni umočiti? Svakome se može dogoditi trenutak slabosti (recimo njoj), no gori je onaj koji iskoristi nečiji trenutak slabosti da tog nekoga gurne još dublje.

    avatar

    21.05.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Ufff... koji macho stav. Sad je važno zašto on nije umočio. Zato ga treba kazniti i dodijeliti mu očinstvo i skrb o djetetu koje nije njegovo? Bio je papak po tvom mišljenju jer se nije uklopio u ponašanje stada i sada neka ispašta!!! Da čovjek ne povjeruje.
    Po čemu je on odgovoran? Nije htio biti s curom koja je njega htjela? Gdje je on poticao na takvo ponašanje?!!! Zar svojim izborom da ne želi biti s nekom curom. Ona je odlučila lokati, ona je odlučila dati tolikim muškarcima, a ti sada prozivaš njega. Za ne povjerovati!!!!!
    U cijeloj toj priči je bitno DA ON NIJE UMOČIO! Svatko mora odgovarati za svoje postupke. Ovdje se kažnjava pojedinac koji se ne ponaša stihijski kako stado nalaže. Kakva je ovo poruka mladima! Odvratnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.05.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • škerac

    Ovo je jedna intrigantna pričica, da te ponuka na razmišljanje. Na prvi pogled je "štosovita", međutim drugi momenat u razmišljanju shvatiš da su tu u pitanju ljudske sudbine i ljudski jad. Stresao sam se od glave do pete, kakva je to igra sa nečijim životima. Ukoliko je istinita, ja na nju ne bih bio previše ponosan, ako je onako hipotetska, što bi bilo kad bi bilo, korisna je i poučna. Pomakne te sa mjesta i potakne na preispitivanje vlastitih stavova i dilema. Uspio si.

    avatar

    21.05.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • vanzemaljac

    Trik - prica!

    Slazem se sa FLUF/om >JEBI DA NE NAJEBES!

    avatar

    21.05.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • ja

    Oca ti treba zatuć macom u glavu a tebe kretenčino oženit za neku drocu kad prodaješ ovako jeftine priče. Smradu jedan

    avatar

    21.05.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Dizaster...i onda se čudimo kavo nam je sudsstvo ako je netko ko je radio cijeli život kao sudac može donijeti neku kretenoidnu odluku na karju karijere. Pazi one je procijenio(na temelju čega-seoskih priča), ko će bit najbolji otac jer je iz dobre familije. A s druge strane navodi da je bio gori od njih, jel se ona osvećivala zbog njega wtf. Znači tvoj se stari eto tako odlučio da on ima pravo odlučit kom će ići beba. Zakoni, ustav, pravo i sve slično nek ide kvragu. Pa šta ti je otac seoski starješina? Ta njegova presuda je apslutno kršenje svih mogućih kodeksa: ako je priča, kao što vele na naslovnici , uopće istinita....

    avatar

    21.05.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • Energetski kompleks

    Ne mogu samo odrediti tko je veca budala u ovoj prici, sudac koji je napravio sprdnju od suda ili taj tip sto je to prihvatio.

    avatar

    21.05.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • ona

    savršena priča za oslikati naše društvo i mentalni sklop okoline u kojoj živimo

    doduše, da nije u priču upleteno grupno silovanje, ovo bi bila samo jedna od priča kojima počinje većina današnjih brakova, jer očito se danas ženi samo radi djeteta, i svaka drolja koja uspije ostat napumpana vrlo lako postaje gospođa

    avatar

    22.05.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    jako zabavno :)

    avatar

    29.05.2015. (15:10)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    dobar bi odvjetnik tražio da tužitelj dokaže da djeca nastaju putem seksa

    avatar

    29.05.2015. (15:30)    -   -   -   -  

  • tiana

    Nekako za mene je najbolji komentar u stilu tvoje posljednje rečenice, riječima tvog oca: Tko bi znao što je mogla ili jeste najbolja odluka (u nekom trenutku upravo tako i sudac odlučujemo o nečemu, nekome) ali nisam nikada požalio, što je po meni dokaz dobre odluke.

    avatar

    29.05.2015. (20:57)    -   -   -   -  

učitavam...