Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • -riječi tišine

    Strah je neugodan osjećaj koji služi nama kao obrana. Ja recimo, živim sa stalnim strahovima, osjećam sve previše emotivno i gubim se u tome. Osjećam da više i ne mogu živjeti bez toga...

    avatar

    19.05.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • nadica

    misliš nemožeš da živiš bez strahova? ali oni su ipak na neki način sastavni dio života-strah od samoče ,strah od bolest(uff),strah od smrti i da ne nabrajam dalje ali činjenica je da se svi strahovi daju prebroditi ako imaš kraj sebe nekog ko te razumije i ko ti daje potporu

    avatar

    20.05.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Clementine

    Što se dogodilo u ovih par dana dok me nije bilo?,nešto ili netko je nešto zakuhao ili se kuha?.........nema nekih a čestih,nema nekih a britkih.......sve mi se čini oluja se sprema ili je možda več prošla.......da vjerovatno već prošla,sada treba neki lagani maestral pa da se sve opet vrati u "normalu", a o strahu,negdje sam nekad davno,kada sam bila jako mala i mlada pročitala :"Strah pripada čovijeku isto toliko koliko i sve ostalo što ga čini čovijekom, i onaj tko ga je izgubio nezdrav je kao da je postao hrom".

    avatar

    21.05.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • yoko

    Da Clementine, tu si u pravu, ipak je i to osjećaj! No, u ničem se ne smije pretjerivati...
    Usput, ne znam gdje je društvance...

    avatar

    21.05.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Bok Clementine, tu sam, sama sama sebi ispadam dosadna kad je moj komentar uvijek zadnji(to bi trebalo biti dobro doma recimo, ali tamo uvijek još čuješ i da draga).
    Što se straha tiče, svi mi živimo s nekim strahovima koje želimo ili ne želimo priznati i samo je bit u tome kako se nosimo s njima.
    Nego Celemetine što misliš s kakvim se strahovima suočava ekipa joj,mene joj i Diplomac kad su tako zbrisali pa se ja nemam s kime zezati tu na Yokinom blogu(smrc)?
    U zadnje vrijeme više nitko nema volje za zezanciju, za šalu, za smijeh, svi su smrtno ozbiljni i pitam se kud kreće ovaj svijet.
    Šaljem svima riječi iz pjesme Riblje čorbe: "ostat ću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati!"
    Pusa i pozdrav!

    avatar

    22.05.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • V

    Samo sam ti željela reći da ti je blog stvarno vrijedan čitanja...Toliko prekrasnih riječi na jednom mjestu...

    Morala sm ostaviti komentar.:)

    avatar

    22.05.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Da,draga,da,da,na "tone" je muškaraca koji govore u braku (mraku su najčešće supruge) da draga,i koja bi to djevojka-supruga željela imati uz sebe dečka-supruga koji bi govorio da,draga,da draga,ja mislim da u 90% brakova suprug govori : "Da draga,sada i ti smiješ nešto reči", možda bi Čorba trebala pjevati POSTAT ĆU SLOBODNA,NIKAD SE VIŠE NEĆU VEZATI.......(lijepo je maštati Nedosanjana.....mislim na "tamo UVIJEK JOŠ ČUJEŠ.......... onako usput,nigdje nisam nestao,samo po danu spavam, po noči radim a vrlo često imam "zanimljive produžene vikende od petaka do utoraka" pa nisam baš često u mogučnosti da pratim sve vaše "krive korake"
    Clementine,znam da nisi "friška" na ovom Yoko-blogu,zato nemoj se pravit naivna kakti niš ne kužiš,znam te ružo još dok si pupoljak bila........

    avatar

    22.05.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Mladi gospodine, sloboda je relativna stvar i što je više želimo i idealiziramo mislimo da nam je sve manje dostupna. U pravu si što se tiče da draga, jer mi žene smo čudna stvorenja i srce nam kuca za nekim grubijanom koji dobro kljuca, a i nakon dugog proučavanja shvatila sam da prema muškarcima ne trebamo biti dobre, jer što smo bolje to su oni gori prema nama, vrijedi i obrnuto. Zato cure ako možete biti kuje, budite i vaši će vam pjetlići govoriti da, draga u nedogled.
    Riblja Čorba ima još jednu dobru stvar "Ostani đubre do kraja". Da ne bi bilo zabune nije nikome namijenjena, samo sam se sjetila da su je nekad davno i meni pjevali (čisto bez razloga, ha, ha, ha).

    avatar

    23.05.2007. (07:09)    -   -   -   -  

  • DIPLOMAC

    Sve što je živo teži za slobodom, naravno i žene-djevojke, ali zanimljivo da od svih živih bića djevojke-žene najviše su zaljubljene u svoje okove, to je paradoks i za mnoge nerazrješiv čvor naše-vaše prirode.
    A kada se radi o Čorbi meni se jako,jako sviđa pjesma : "Volim,Volim,Volim,Volim Žene" (ali slobodne).

    avatar

    23.05.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • JOJ,MENI JOJ

    Hej,haj svima ,vidimo da nas neki malo prizivaju, a neki i prozivaju,ludnica,ludnica je skroz na skroz,imao krstitke, imamo firmu, imamo svadbe, imamo zaruke, (nešto od toga je iza nas ali ima još toga što je pred nama) hvala dragom Bogu nemamo na rasporedu nikakav sprovod, tako da ekipa nikako da uhvati vremena da se malo "pozabavi" svima vama,ekipirano ekipno ekipa JOJ,MENI JOJ neče biti na okupu U PUNOM MJEŠOVITOM SASTAVU do drugog vikenda u lipnju, kada završavaju (nadamo se) sve naše obaveze,jedino ako ne uleti u međuvremenu i kakva RASTAVA, jer brakovi (svadbe) kojima mi nazočimo baš i nisu dugog vijeka. ostajte nam zdravi i veseli bili.

    avatar

    23.05.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Naravno, mladi gospodine, svi teže za nekom vrstom slobode, a kad se dočepaju iste shvate da to nije ono što su htjeli. I meni se sviđa ta Čorbina stvar ali mislim da tebe ide samo prvi stih, onaj drugi otpada. Za ono u zagradi, bez straha ja sam zauzeta.
    Usput za sve vas muške narodnjak Mile Kitića "Šampanjac".
    Ekipo joj, meni joj dobru zabavu, uživajte i vratite se odmorni i spremni za dobro zezanje.
    Pozdrav

    avatar

    24.05.2007. (07:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...