Komentari

pripadantebi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Suncokretic

    Potpuno se slažem sa @grintavcem iz prošlog komentara. Svi smo mi blajbali (tako se to kod nas kaže). Pa nisu dva neopravdana smak svijeta! Joj, samo da Buntovnik ovo ne pročita! :))) Mogao je to riješiti sam sa njima. Zato mu to i rade jer ga ne poštuju. Kaže naša razrednica da su oni ( Buntovnikov razred) grozni, nemirni, nezainteresirani, stvaraju nered.... blablabla....a kaže Buntovnik da kako to da, naprimjer, na matematici nikom ne pada na pamet da priča, zabavlja se, sluša MP3....Stvar profesora.
    A i zaista mu je glup potez što je pozvao samo odlikaše. Ne mogu vjerovati. "oni su ionako loši..." reče netko tko bi trebao odgajati djecu!!!! Zlo mi je od škole, profesora i školstva! U ovakvim trenucima sam sretna što nemam još djece pa to neću morati prolaziti još jednom.
    Uglavnom, ti se ne sekiraj, glavno da je ona dobra i što je najvažnije, iskrena. Kad sve znamo, lakše je razgovarati s njima i boriti se za svoju djecu, jer nisu uvijek djeca kriva.
    Pozzzzić ti šaljem i ne brini! (razlog za brigu su dvije jedinice kod "ing" koja ruši razred i zbog jedne...........)

    avatar

    19.05.2007. (06:08)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Nemoj mislit nego budi sigurna da su odlikaši kolo vodili, znan, sićan se toga...
    A i odlikaši su učenici i imaju pravo pokazat svoj otpor, jel' tako ?
    Profesorima najviše smeta kad in baš te perjanice pokažu zube, onda se može postavit pitanje njihove sposobnosti...jer dok samo loši picaju profesori imaju skužu, ali kad SVI picaju nema skuže...

    avatar

    19.05.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @suncokretić: Triba je on lipo poć za njima na rivu, na kavu i tamo in održat predavanje. I kad bi ih tako lipo osramotija ne bi in palo napamet drugi put. Ovo je učinila jedna profesorica i nije više bilo picavanja. I ne sekiran ti se ja za to, više bi me brinilo da san došla u školu a da pojma nisam imala. Ovako sam barem mogla reagirat.
    @mudra: Ma skontala san ja to odma. Ali uvik ispade da pila nas jer smo mi redoviti na informacije i sastanke, a ostali -nema ih po cilu godinu.

    avatar

    19.05.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    ...cure su ti prave i nemoj ih puno tlačiti. Pokušavan ih skužit iz tvojih postova...ovo kad je mlaja picala, a rekla si i starija i to istomu tipu, zaključujem da su one u pravu, a taj je tip u kurcu. One sigurno nisu picale iz čista mira, nego s razlogom i to malo dubljim. To picavanje jest bio njihov protest protiv postupka ili postupaka toga majmuna. One su definitivno imale uporište za takvu svoju reakciju. Da je tip u kurcu govori i to da on ne razlikuje o kojoj je učenici riječ, bez obzira o istomu prezimenu.
    To govori o njegovoj posvećenosti poslu koji profesionalno obavlja. Naglašavam profesionalno. Od njega učenici zasigurno nemaju puno za naučiti.
    Još jednom kažem, djeca traže pravdu, a osjetila su nepravdu i zato su tako postupila. Sasvim opravdano. Na ovo dalje mogu nadodati da se, općenito gledajući, radi o mediokritetima(učiteljskima i inima) koji vladaju ljudskim društvom ušavši u sve pore, a prema tim prosječnima sve pozitivno što strši treba skratiti, ako ne za glavu, ono barem ošišati na ćelu i tako obilježiti.
    Iz «Đavolovog rječnika» Ambrosea Gwinetta Biercea: --cinik, imenica to je ona osoba-hulja koja vidi stvari onakve kakve stvarno jesu. Onda ciniku društvo, prema starom dobrom skitskom običaju izvadi jedno oko, e da bi ga naučili da stvari i život gleda onako kao i svi, da se utopi u prosjeku i mediokritetima, te da sam postane jedan od njih.--
    Razgovaraj s njima, puno, puno, jedino to pomaže, a kazne treba izbjegavati, gotovo po svaku cijenu.
    Pokušaj naći knjigu «Slobodna djeca Summerhilla.» =
    A. S. Neill: Summerhill – A radical Approach to Child Rearing.
    "Teško dete jeste dete koje je nesrećno. Ono je u stanju rata sa samim sobom, pa je otuda i u ratu sa svetom. Težak čovek je u istoj vreći. Nijedan srećan čovek nikad ne pravi nered na nekom skupu, niti zagovara rat, niti linčuje crnca. Nijedna srećna žena nikad ne zanoveta mužu ili deci. Nijedan srećan čovek ne ubija i ne krade. Nijedan srećan poslodavac ne zastrašuje svoje nameštenike. Svi zločini, sve mržnje i svi ratovi mogu da se svedu na nesreću. Ova knjiga je pokušaj da se prikaže kako nastaje nesreća, kako ona uništava ljudski život i kako deca mogu da se odgoje tako da do nesreće uopšte ne dođe" (Neill, l988., 17-18 str.).
    "Mnogo je lakše živeti sa decom koja vas se boje nego sa onom koja vas vole." (Neill, l988., 101 str.)
    P.S. ...ne ljuti se, molim te, ali pokušaj paziti kvačice kad pišeš(č i ć), ljepše je za čitanje(sad ćeš me ipak poslati u kurac, pa makar i u sebi.. ;))) znam da vjerojatno žuriš kad pišeš pa mnogo toga u pravopisu promakne, kao i meni...
    P.P.S. ...šta je bilo s onon vodon koja teče uzbrdo? – samo strpljivo, čuvaj se i ne jidi se, riješit će se to već... Jel imate nekoga predstavnika u portunu, pričuvu?...eto toliko, ne jidi se na mene, opet te molim, ako sam previše mudrovao, bilo je iskreno, kao i uvijek, i in bona fide...tebi pusssica i Pomorcu pitomo more...

    avatar

    19.05.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • čiovka

    @neobični: Asti Boga, neobični, moran ovde nadopisat cili post. Najprije zažmiri na kvačice, jerbo ću počet pisat bez njih. Dobro si reka, poslat ću te u k!!!!. Ko je to vidija da Dalmatinci razlikuju Č i Ć. A ne da mi se vrtit po pravopisu.
    Za analizu ćeš imat prilike, bit će još riječi o mojim curama.
    E sad, mislim da sam gori zaboravila napisat, isti profesor je i meni predava samo ne isti predmet. I one bitne stvari si dobro uočija. Mislim da je tu nasta opaki spoj: njihove lude godine, njegove malo starije godine, dosadna predavanja, proliće i tili su ispast face. Uglavnom bomba.
    Voda.......uh.....još uvik teče. Cilu ovu sedmicu se pjenim i navodno meštri dolaze u ponediljak. Vidit ću i to čudo.
    Usput, one tvoje narko priče me sataru.
    Bože, koliko san ja to ispisala u zadnje vrime, ovo definitivno nije normalno. Od sutra sličice!!!!
    Pusa i tebi!!!!

    avatar

    19.05.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Ma mislim da neki profesori ne znaju što će sami sa sobom. Ako je dijete loše, zovu te; ako je dobro, opet te zovu; ako se glupira, opet isto. Nikako nije dobro. A ako misli da će odlikaši na nešto utjecati... Pa nisu odlikaši zbog njega, nego zbog sebe.

    avatar

    19.05.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...