Komentari

kopca.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Virtuela

    eh da, što ideš dalje u red i blagostanje, nestaje autentična krama i nered, a nakon nekog vremena počne se prodavati nostalgija: instant starinska dvorišta koju dizajniraju image stručnjaci, ili pak turistički paket aranžmani: jedno popodne u bombayskom slamu, a onda trk natrag u higijenu i komociju!

    avatar

    18.05.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Đe me nađe s dvorištima (čudio bih se da se nismo nikad o istima razgovarali!). Ja sam u rana doba veze začuđenu Dadi vukao po gornjogradskim dvorištima, od kojih sam u svako kao pseto morao ponjuhati i uvijek se oduševio. Ima ih i u Donjem gradu i na Gornjem, čak i travnatih, ona prava i starinska su sa česmama (jutarnje umivanje starih agramera :) ), od kojih su neke čak i u obliku malih, kamenih skulptura. Ja sam ih više slikao dokumentacije radi, ni izbliza ovako ekspresivno kao ti :).
    Žao mi je kad jednog dana nestanu i cijeli kvartovi tipa onog niza "alanfordovskih" zgrada na Krugama preko puta novog NSK, sa svim tim mirisima, isluženim fasadama, drvenim šupicama i dvorištima punih čudesa....

    avatar

    22.05.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    imaš pivu za blue1! falaaaa!

    avatar

    25.05.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...