Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (59)

Marketing


  • student I

    u koliko sati?

    avatar

    17.05.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Nije navedeno :)

    avatar

    17.05.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • veseljko

    jupi ja je!

    avatar

    17.05.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • ofca

    jel tko bio?

    kako bješe?

    avatar

    18.05.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • nadimak

    zasto se ne mogu st. veceri odrzavati na jednom mjestu?? u cemu je problem? u moje vrijeme je bilo u 1 kaficu, i bilo je skroz ok. nije bilo mijenjanja (stalno) ko sad.

    avatar

    18.05.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • ofca

    zato što studentske večeri ne održavaju studenti, nego vlasnici birtija. Pa kada imaju rupu u događanjima - stave studentsku večer.

    avatar

    19.05.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • Nadimak

    aaaa, steta.

    avatar

    19.05.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • ...

    Dobro, lijepo sto sada studenti imaju privremene predstavnike, koji se mogu boriti za prava studenata, no zanima me dokada (da li to itko zna) će takvo stanje potrajati, i kada bi trebala biti ponovljena sjednica za studentski zbor da dobijemo regularno izabran studentski zbor?
    Postoji li mogućnost da se na bilo koji način zaobiđe sporni predstavnik, ili pak njega samog postaviti za predsjednika studentskog zbora, iako ni to nije posteno je tur.men.ima daleko vise studenata. Smatram da predstavnicima svih godina treba biti prioritet studentski zbor jer će se nakon toga jasno i nedvosmisleno moći ići sa zahtjevima i konačnim raščišćavanjem ove kaljužne situacije koja izgleda sve otužnije...

    avatar

    19.05.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • ...

    jos jedno pitanje, zanima me ako se javno zna da je privremenom istekao rok do kada je privremeni, zašto se ne sazove konferencija za novinare i pita ih tko nam danas vodi Veleučilište?, a istovremeno pošalje ministarstvu upit kada će se provesti javni natječaj za mjesto dekana? nadam se da predstavnici imaju još volje i živaca ustrajati i iznesti problem do kraja

    avatar

    19.05.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • svrakica

    Zašto u Leuta? Pa tamo nas može stati manje nego u Kule?

    avatar

    21.05.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • student I

    ne znam, u kojem je kafiću prije bilo studentskih večeri?

    avatar

    21.05.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • Menadžment

    Nekad davno, slavni Pub, pa onda svakojake varijacije na temu... A zašto u Leuta? Pa to im je reklama, žele privući studente, nije to nikakva organizacija od strane Veleučišta. Ne brinu oni kako je studentima.. a kamoli još to...

    avatar

    21.05.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • katy

    molila bi da mi neko objasni sta mi tocno mozemo sa iksicama? dal da ih drzimo za ukras dok ( i ako) dode menza il...? medutim, studenti na zagrebackim veleucilistima,sveucilistima i sta vec ne, imaju besplatan prijevoz busevima i tramvajima...sta je s nasim gradskim prijevozom i prijevozom na druga mijesta u sibensko-kninskoj? molila bi da mi neko da konkretan odgovor na pitanje sta se tocno moze sa x-icama...sta se moze sad trenutno i sta ce se tek moci jer smo mi studenti samo dobili x-ice al nitko nam nije rekao sto tocno mozemo s tim....unaprijed se zahvaljujem

    avatar

    22.05.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • Menadžment

    @ katy

    Pročitaj.
    Dakle, zasad možeš umjesto indeksa koristiti iksicu prikom autobusnog prijevoza a dok menza ne postavi uređaj kroz koje bi studenti provlačili iksice - ništa od prehrane na iksice.
    Što se tiče besplatnog prijevoza, obrati se gradonačelnici koja je u svom govoru studentima obećala pomoć.
    A da ti nitko nije rekao što možeš s iksicom - nije istina. Pročelnik je objasnio njihovu funkciju na svečanoj dodjeli iksica.

    avatar

    22.05.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • ...

    Molim predstavnike da mi se daju odgovori na gore postavljena pitanja, a ne opet nekakva šutnja i zadržavanje informacija!!!

    avatar

    22.05.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • Vully

    što je iksica svi zainteresirani mogu vidit na stranicama cap.srce.hr

    avatar

    22.05.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • xyz

    @...

    Sa dužnim poštovanjem, moja krivnja nije što si ti ne informiran i ne želis biti.

    Pročitaj još jednom što su oni prije tebe i odgovorili. I među ostalim saznaj ti nekad nešto pa objavi! Predstavnicima nitko te informacije ne donosi na pladnju, nego ih sami saznaju. :P

    Dakle za sve one koji nisu ... :

    - ixica umjesto indexa za popust u prijevozu

    - ixica umjesto bonova u menzi (pitanje kojoj) - najavljeno od 01.09.2007 (živi bili pa vidjeli)

    - ixica za besplatni javni prijevoz u Šibeniku (po mojim procjenama) - nikada.

    avatar

    22.05.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • Tito

    Ne žeelim nikakvu drugu menzu, dobar je MŽ.

    Šta se tiče iksica (pogledaj:katy)

    avatar

    22.05.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • Mušketir

    @...

    (Molim predstavnike da mi se daju odgovori na gore postavljena pitanja, a ne opet nekakva šutnja i zadržavanje informacija!!! )

    Teške riječi kolega, teške riječi. Kakva to OPET šutnja i zadržavanje informacija? Koje su se to informacije zadržavale u prošlosti? Molio bih te da razmisliš prije nego što kreneš optuživati.

    Što se tiče tvojih pitanja, skupština studentskog zbora će se održati u ponedjeljak, 28.5. i na toj će se oformiti studentski zbor kako spada. Razlog što nisi čuo za ovu informaciju je jako jednostavan. Naime, donešena je prije nepunih dva sata i biti će objavljena sutra na oglasnim pločama. Sutra ćeš također doznati i točno vrijeme i mjesto.

    Što se tiče spornog kolege s upravnog prava, nastojali smo ga NE zaobići, jer on predstavlja jedan odjel Veleučilišta i bilo bi dobro kad bi bili svi složni. No, ako to nije moguće...

    Što se tiče postavljanja kolege za predsjednika studentskog zbora; ako je kolega voljan kandidirati se, obavit će se glasovanje pa će pobijediti onaj koji bude imao najviše glasova. Neće biti nikakvih dijeljenja titula.

    O dekanu se još neću izjašnjavati. Nama su prioriteti studenti i studentski standard. Administrativna politika Veleučilišta nas ne zanima sve dok se ne dira u same studente. A ako se kojim slučaju dirne u studente; e onda ti obećajem da će biti belaja!

    Budi mi pozdravljen.

    avatar

    23.05.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • ofca

    @Tito

    Svima odgovara MŽ. Kako zasad stvari stoje MŽ će i ostati, ali ne sa ovakvim menijem koji je danas.

    Morati će biti na raspolaganju nekoliko menija koji će se moći naručiti, a koji su ujedno propisani od strane ministarstva. Meni mora sačinjavati: juhu, glavno jelo, salatu, kruh. Dakle nešto slično kao što je bilo u "alpe" - nadam se ne tako "ukusno".

    Kao što kolega Mušketir veli: "skupština studentskog zbora će se održati u ponedjeljak, 28.5. i na toj će se oformiti studentski zbor kako spada."
    i na toj skupštini ćemo osnovati međuostalim odbor za studentsku prehranu, tj. studentski standard.

    Pa eto ako ne želite u MŽ-u "ukusnu" hranu kao u nekadašnje "alpe".... uključite se....

    avatar

    23.05.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    Hvala na podršci za demonstracije!!!

    avatar

    23.05.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • asddd

    zašto nitko od predsttavništva ne govori da je odlučeno da je uvjet za drugu godinu 80%!
    piše na stranicama velemučilištva/upisi!
    mislim da je sramotno uz uvjete kakvi su na faxu...očekivaju da nam uvjeti budu jednaki kao na drugim visokobrazovnim ustanovama gdje je savršena organizacija fakulteta....Matematiku nam vježbe profesor koji baš i ne razumi što predaje a želi da mi shvatimo....

    avatar

    23.05.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • ...

    zar to znaci kolega tzv."musketir" da će naši predstavnici prešutno podupirati privremenog dekana koji čak ni to više ne može biti, ni po statutu ni po bilo kojem važećem dokumentu samo zato što se on u nas ne dira, zar treba spominjati koliko je bedastoća napravio???
    Zanima me tko nam je danas službeno dekan?
    Što se informacija tiče ovaj blog smatram važećim za to i ako predstavnici otkriju kakve informacije bitne za studiranje svih dužni su ih objaviti,i prosljijediti, a ne trebate govoriti da studenti "sami" traže informacije jer zašto onda uopće imamo predstavnike...

    avatar

    23.05.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • Mušketir

    @...

    Kolega, opet teške riječi. Nisu predstavnici tu da ti odgovaraju na pitanja na koja svaki iole savjestan student traži odgovore i prije nego što upiše fakultet. Mi nismo tu da odgovaramo na pitanje čemu služe ixice. Zadaća je svakog studenta da se informira o fakultetu koji upisuje i o studiranju općenito. Dobro da nisi pitao čemu služi menza, bi li ti i na to morali odgovarati?
    Što se tiče dekana, to je, ponavljam, administrativna politika u koju se studenti ne miješaju. Nismo mi tu da određujemo tko će biti dekan. Natječaj za dekana je raspisan i u odlučivanju ne sudjeluju studenti. To ti je tako na svakom sveučilištu, veleučilištu i visokoj školi u državi. Iznimka je kad se dekan počne dirati u same studente. Onda su studenti dužni reagirati. A to se i napravilo početkom ove akademske godine.
    Uostalom, dekane svih fakulteta uvijek postavlja samo ministarstvo. A ako si ti voljan ratovati sa ministarstvom, samo izvoli. Nas pusti da radimo na poboljšanju studentskog standarda. Što nam je, uostalom, i zadaća kao studentskih predstavnika.

    avatar

    23.05.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • managerica

    kojih 80 % jel su oni normalni...stvarno se ponašaju kao da je sve savršeno bilo na faxu pa neka budu veći kriteriji...sjetimo se samo promjenjenog programa i popravljanja indeksa na kraju prvog semestra...!asddd jel ovo istina il neka zafrkancija??

    avatar

    23.05.2007. (20:58)    -   -   -   -  

učitavam...