Komentari

7b0legends.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mija

    jedna ali vrijedna - mene jako zanima ko si ti... pa daj napiši...

    avatar

    16.05.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • jedna ali vrijedna

    Da sam vam mislila reć ko sam, napisala bi u prijašnjem komentaru. Tak da nemojte se ni nadat. Znam ja tu malu Laru....Kramarićka,jelda? Bude vidla...Biće ko i seka...Smješno mi je bilo ovo: znamo i sami. Znači znate i sami da sad pričate gluposti? neda mi se natezat sad s vama, imam pametnijeg posla...u mojoj OŠ su isto bile neke "čistunke" ko vas 3..da vidite u kaj su se one sad pretvorile...Čula sam da je ova mala Franka bahata ko ne znam šta, a Dunju ne znam. Pa eto. Nije da pljujem po vama, samo vam hoću reć da će vam se mišljenje jako promjenit. A kad se to dogodi, idemo na kavu. Pozdrav

    avatar

    16.05.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • Mija

    Ja znam da će nam se mišljenje promijenit. I neću sada govoriti bljak ovo, bljak ono, ako ću za godinu, dvije imati sasvim drugačije mišljenje o tome. Lara je izrazila svoje mišljenje, kao i Dunja. Po tvom komentaru sam skužila da nisi iz naše osnovne, al da znaš mnogo toga o nama...
    Ništa, nadam se da ćeš nam i dalje ostavljati komentare...

    avatar

    16.05.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • Lara

    ne poštujem ljude koji druge vrijeđaju, a ne žele se niti prestaviti.
    Ja sm rekla svoje mišljenje koje sada imam jer ja ne volim miris dima i grozno mi je kada vidim da netko pušu zato i izbjegavam prostorije koje su zadimljene. Alkohol mi nije ništa samo neko neukusno piće. Možda ću za godinu dvije misliti drukčije makar mislim da neću jer ako ti jednom nešto ostane u lošem sječanju nema šanse da ću opet ići to raditi.
    Nisu svi kao ti da se opijaju i puše samo kako bi bile face. Neki su možda face i bez toga, ali naravno da to ne znaš jer ti ipak pripadaš ovoj prvoj skupini PIJANIH BUDALA.

    avatar

    17.05.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • Franka

    Bahata sam? Dobro, to je tvoje mišljenje JEDNA ALI VRIJEDNA, ali samo da nešto razjasnimo. Kao prvo nisam mala, drugo; molim te razjasni mi zašto misliš da sam bahata, a treće; tko si ti da sudiš kakva sam?

    Svatko ima svoje mišljenje o maturalcu, a ja se slažem s Dunjom i Larom, ako hočeš pušiti i piti radi to pred roditeljima, a ne poskrivećki kao neka ''faca''.

    avatar

    17.05.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • Mija

    to, Franka! A fakat Jedna ali vrijedna, ako već pljuješ po nama onda se i predstavi

    avatar

    17.05.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • jedna ali vrijedna

    čini mi se da je ta Mija jedina normalna (ak uopće je s vama u raz) jer zna da joj se neće cijeli život vrtit oko meksičkih sapunica i slično. Franka, ovim komentarom koji si ostavila si sve rekla kakva si. Jedna cura iz tvoje osnovne mi je pričala o tebi tak da znam kakva si, tj kakav dojam ostavljaš. ova mala šašava. fakat si glupa ko kurac. po čem sam ja pijana budala? vi mene ne poznate al ja znam neke sitnice o vama. tak da laro dušo, (ak si to ti) shvati da nisi faca, ono tvoje držanje mi je najjače. (koda imaš metlu u šupku). a niš cure, uživajte..a ti laro, skuliraj se malo. znam da ću sad dobit neki prijeteći komentar u stilu UUU JESI FACA A NEMOŽEŠ SE PREDSTAVIT, al nemoj zaboravit da ja znam ko si ti, a ti mene neznaš. a i nije mi jasno šta će vam moje ime kad me tak i tak ne poznate.

    avatar

    18.05.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • Mija

    e, mene sam zanima odkud si ti? kolko imaš god i ko ti je reko ili kak si saznala za ovaj blog? i da... idem s njima u razred

    avatar

    18.05.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • Malac

    Bok cure!Vidim da se jako trudite oko bloga nadam se da nečete prestati pisati.Kad pricate toliko o tom maturalcu i ja bi s vama ali kaj se može nemaju svi takvu srecu da idu na hvar.Nemojte se obazirati na ovu jednu ali vrijednu sam vas hoce isprovocirati.A ovi prošli postovi su za pohvaliti vidim da u vasem razredu ima raznolikog drustva a i mislim da su svi fora.Samo me još zanima ko je ko je s kim najbolja prijateljica.Čitao sam post ono o grupicam ali nisma baš najbolje shvatilo.A sada pozdrav

    avatar

    18.05.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • Lara

    Ako ne želiš reći tko si onda nam molim te i ne ostavljaj komentare.
    I ako nam ništa ne znači tvoje ime reci nam ga ti nemaš kaj izgubiti ili se bojiš ipak da te netko ne poznaje?
    I molim te nemoj vrijeđati druge i govoriti kakav je tko i kako je to potvrdio svojim komentarom jer ti njih i ne poznaješ, a ti ovim komentarima ne samo da si potvrdila da si samo PIJANA BUDALA nego i PROSTAKUŠA.
    I da nemoj nikada više napisati ono što misliš da ću ja reci jer me ti ne poznaješ jer da me poznaješ ne bih pisala ove komentare ili zato i ne želiš reci svoje ime.
    Pa budi pozdravljena i ako ne želiš da te vrijeđamo onda nam se ispričaj i da ovu priču završimo.
    I ova ti poruka nije nikakva prijetnja nego samo ponuda da nas ostaviš na miru kada već ne želiš otkriti to svoje tajanstveno ime koje nama kao što si i sama rekla ništa neće značiti.
    Bok

    avatar

    18.05.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...