Komentari

boric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • vojvoda

    Nije Seselj izmislio "toplu vodu". To sto on pise odavno se zna u svetu. Ako neko misli da je Seselj usamljen u dokazivanju genocida nad srbima od strane katolicke crkve i hrvata, onda se grdno vara. U poslednje dve nedelje sam naisao na nekoliko zanimljivih tekstova. a svi su vezani za ovu temu.
    http://www.pogledi.co.yu/hronika.php
    http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest .php?id=37492

    avatar

    30.05.2007. (02:34)    -   -   -   -  

  • Diavolo

    Ne zna se to u svijetu, zna se to samo u Srbiji - kao što se i samo u Srbiji zna sve o podmuklim šezdeset i više godišnjim Bošnjakinjama koje su pravile snajeprska gnijezda na munarama bijeljinskih džamija i tamanile 'pošten, nevin, sprski svijet'. Kao što se samo u Srbiji zna da su Bošnjaci u Sarajevu, jelde, ubijali sami sebe, kao i Albanci na Kosovu - samo da bi napakostili nevinim Srbima! Dalje da ne ulazim.
    Kad su vam već puna usta hrvatskog genocida itd. - zlodjela ustaskog rezima niko ne porice. niti genocida koji je taj rezim pocinio nad Srbima, Židovima, Romima, pa i 'nepodobnim' Hrvatima i Bošnjacima - koji su, uzgred, činili i veliki dio jasenovačkih žrtava (to da mitomanska beogradska čaršija manipulira brojem jasenovačkih žrtava itd., to smo navikli (da budemo iskreni, ni ustašoidni element u hrvatskoj državi nije nešto bilji kad dođe do Blajburga naprimjer) - ipak, istini za volju, nekoliko činjenica. U Jasenovcu pobijeno je izmedju 70 i 100 tisuća - iliti hiljada - ljudi, najveći dio, usuđujem reći većina, bili su Srbi, ipak nemali dio, prema nekim procjenama i do 30-40% žrtava bili su Hrvati i Bošnjaci, protivnici ustaškog režima).
    Kad se već spominje ustaški genocid nad Srbima - koji se, bez sumnje, desio - što ne spomene četnički genocid nad Bošnjacima istočne Bosne baš u drugom ratu? Ili u Sandžaku i prije? Ili onaj genocid nad kosovskim Albancima početkom 20. vijeka - kada je Srbija, koja danas ima usta puna medjunarodnog prava, protupravno prisvojila Kosovo od Osmanlija, nakon balkanskih ratova, prvo što je kraljeva srpska vojska učinila kad je u to Kosovo ušla, poklala je oko 20 tisuća albanskih civila, te još 100 tisuća protjerala. O tome su pisali brojni stranci, a i jedan veliki, čestit i pošten Srbin - Dimitrije Tucović.
    Ili što ne spomene popa Đujića ili Đurišića?!
    Istina je, da su ustaše i četnici ista bratija, koji su i surađivali, i zajedno uz naciste stali i zajedno bježali. Razlika je jedna - Hrvatska danas je država na ANTIFAŠISTIČKIM temeljima, u kojoj je jasno šta je u drugome ratu bio narodnooslobodilački pokret a šta izdajice i kvizlinzi - znači ustaše. U Srbiji, pak, antifašisti i fašisti (četnici, njemački kolaboranti dakle) zakonom su izjednačeni. Pa vidi sad.
    Još nešto - nemate li fašisti neki svoj sajt, blog ili slično? Na tisuće, vjerujem...ne smarajte pošten svijet!

    avatar

    15.01.2009. (07:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...