Komentari

dontbullshit.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • Kiki

    to Juwa toooooooooooooooooooo
    rapali..hehe
    hmhm..kaj još??!
    a video??
    onaj ;)
    hahaha
    pozzzzzzzzz

    avatar

    15.05.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • SuperHero

    Doslovno

    avatar

    15.05.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • uberawesomeness

    kako divno srocheno kolega...predivno!

    avatar

    16.05.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • Valida

    hej pa jurica..ma dobro sam ti ja..sve je super kod mene...a ti kako si mi????
    kud ti na mom blogu..lol..
    ajd puseki

    avatar

    16.05.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • Eleanor Rigby (I.W.)

    Totalno dobro... Onako politički napisano... :D eee da... o čem ti.. pa u linkovima si mi!!! kak to misliš ne zaslušuješ mjesto... ajme... ;P pozzzzzzzzzz

    avatar

    16.05.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • punk petar pan

    da, da, chula sam za to.... najvjerojatnije chu svratit..... uzhivaj

    avatar

    16.05.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • anja

    Kužim, kužim. Doč ču, naravno, hehe. Ili barem svratit...
    da, da...

    avatar

    16.05.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • anja

    Evo jednom iz fore: Jura je gay!
    da, da... pozdrav

    avatar

    16.05.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • catcher

    Suskov osnovni problem je, kao i tvoj u ovom postu, sto pozitivnim idejama prilazite s negativnim prizvukom - vas "sugavi grad" ima vise mjesta za izlazak nego vecina drugih gradova slicne velicine sto lako mozete provjeriti i u "Gradskom pulsu" (u zadnjem broju moze se vidjeti broj urbanih klubova u Karlovcu i u Puli, Slavonskom Brodu, Varazdinu, Zadru...kao i broj programa u Karlovcu i u tim gradovima), vodicu kroz hrvatske gradove koji se besplatno dijeli po bircevima (naprimjer u KiK-u). uvijek moze bolje i sve to treba podrzat i gradu sigurno moze samo dobro doc jos jedan kvalitetan prostor za vasu generaciju, ali nerealno cmizdrenje nece nitko podrzat i zato ce i ova akcija vjerojatno propast. pozitivnim idejama treba prilazit s pozitivnim prizvukom a ne s bezveznim kukanjem. moze to tebi bit glupo, ali ako nekom dodjes s odlicnom idejom i predstavis je na pozitivan nacin imas velike sanse da ce ti pomoc, a ako mu dodjes s cmizdrenjem kako je sve jako jadno i jadan ti i jadni vi i sugavi grad i blablabla onda ce te odjebat i u glavi ce mislit da si samo jos jedan klinac koji nema pojma o nicemu a proradili su mu hormoni i misli da je popio svu pamet svijeta.

    A Suskov problem ostaje isti - pozitivan i dobar decko koji ima volje, ali je najgori organizator u povijesti svemira. nazalost, to je i u ovoj akciji. da to shvati i prepusti taj dio nekom drugom napravio bi puno vise i za sebe i za ostale.

    avatar

    16.05.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • catcher

    btw, problem oko ove peticije nije u neistinitim tvrdnjama da nema prostora ili kluba za mlade, vec u nerealnim zahtjevima - ne moze se nesto radit na razini "evo mi smo tu, aj nam dajte prostor" nego se treba ponudit konkretna ideja. kao sto se moglo sa Centrom za mlade pokusat dogovorit da se rade koncerti, tako se moglo i gradu predlozit da udruga uredi neki prostor i dobije ga na koristenje (sto je Susak jedno vrijeme i htio ali ne znam zasto je odustao). a ne trazit na koristenje prostor koji je u necijem vlasnistvu. a da ja zatrazim od grada da mi da Suskov kompjuter? :)

    i nemoj me krivo shvatit - ja sam sigurno i stoposto na vasoj strani, ali napravite to pametnije i realnije i podrzat ce vas i sva starija ekipa koja se s ovom akcijom, nazalost, uglavnom sprda (dijelom i zato sto su doista vidjeli gradove slicne velicine i u Hrvatskoj i u inozemstvu pa znaju sto su realna ocekivanja - kaj mislis da ima u gradovima poput Karlovca u Engleskoj? Nis, eventualno jedan pub). Izmedju borbe da se nesto napravi i plitkog i apaticnog kukanja je mala razlika, a bojim se da ste vi trenutno na ovoj losijoj strani te granice.
    No, u svakom slucaju - sretno i nadam se da cete uspjeti, iako na ovaj nacin vjerojatno necete. al nemojte odustat nego drugi put napravite pametnije ;)

    avatar

    16.05.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • catcher

    i samo detaljcic oko katastrofalne organizacije - konc je u petak, danas je srijeda. plakati? obavijest medijima? pressica? sve to je trebalo bit gotovo i obavljeno jos pred deset dana. ja danas znam kompletan raspored etno/jazz festivala koji je od 28.6. do 1.7., gotovo sve koncerte tijekom lipnja (Majke, Edo Maajka, dvodnevni break dance festival, koncerti domacih bendova u atriju muzeja i Coyote baru...itd...), a nemam pojma tko svira na koncertu ovog petka ;)

    avatar

    16.05.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • eremit

    normalno da idem na koncert i bez brige znam ja prijeć most.di si ti bio kada sam ja išla preko tog mosta?!?!pozz

    avatar

    16.05.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • ~tazz~

    joj juwica...pa naravno da nisam zaboravilaa....a jesi ti svoje obecanje zaboravio??aaa??...ajde čitamo se još...i vidimo uskoro...nadam se...pozdraf!

    avatar

    16.05.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • catcher

    i kako to obicno biva, samo sat kasnije vas, sa zaljenjem (doista) mogu obavijestit da u petak ne idete na koncert. za sada je odgodjen za dva tjedna - organizator je dobio i lovu od grada (u super kratkom roku) i dozvolu Mladosti....ali, jasno, tako se ozbiljne stvari ne rade, pa je odgodjeno. ali to ne mora bit lose - to je dva tjedna vremena da se smisli dobar i konkretan plan, a ne "evo, mi sad tu sviramo i vi nam dajte neki prostor". ak bude trebala bilo kakva pomoc - nema nikakve frke.

    avatar

    16.05.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • rudlava

    ma naravno dragi da ćemo doć...
    aj vidimo se!
    pozdrav

    avatar

    16.05.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • ĐóŠwĂ şă bµB®eGom

    kak si to lijepo napisala....svaka ti čast Jurica....idemo u alkohoooollll....yedva čekam...moraš s nama u publiku da se razbacamo i da te potrgamo, bwahahah....!

    avatar

    16.05.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • The Who

    Ma vidimo se Juwice, u petak. Naravno da dolazim, mislim. :)

    avatar

    16.05.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    ma naravno juwica da ti mogu ostavit 5-6 komentara...ako to stvarno želiš, rado ću to napraviti, mada to baš ne volim...ali za tebe sve, hehe :)

    avatar

    16.05.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    hm...baš bih mogla doć na koncert, jebote, onak, cijeli tjedan čitam po blogovima da ima koncert, a nikak da skužim kad i gdje i dođem na tvoj blog i sve saznam...pa to je baš super!

    avatar

    16.05.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    baš bih htjela doć, ali ne znam oće mi stara dat jer smijem birat oću petak ili subotu van, a u subotu idem na rođendan koji nikako ne želim propustiti...joooj, ne znam kaj da radim...možda se dogovorim sa starom za obadva dana...det vud bi najs...hehe :)

    avatar

    16.05.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    a da, da te pitam...oćeš me stavit u linkove? :(

    avatar

    16.05.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • anonimna brineta

    i tako...ovo je sad 5. komentar kao što si htio da ti toliko pošaljem...jesi sad sretan? ako jesi, onda sam i ja sretna...hajde, budi mi pozdravljen, bokić! :)

    avatar

    16.05.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • catcher

    ajd da o ovom pricamo ovdje da ne crossamo na dva bloga ;) ak ce bit kakvih ideja i konkretnih projekata - dapace, gdje cu moc pomoc sigurno cu to i napravit (kao sto je ekipa iz Carl Huntera sredila jos dva benda kad su ih zvali u Hrvatski - a ja sam iz tog kruga ljudi - KiK, Hunteri, Gademzi...). ali oko ovog i sam uvidjas glavni problem - Susak oce sve sam, a ne zna. nije da on tebe ili mene ne shvaca ozbiljno nego vrti svoje filmove i apsolutno ne zeli nista cut i uvjeren je da je najpametniji. i to je steta jer ima dobre ideje koje ne zna i nikad nece znat provest u djelo. i ono sto pricas da si ti radio su bas primjeri o kojima govorim - tako se radi. a ovo je u startu krenulo pogresno - sama ideja "prosvjeda" (mislim na ono kod Knjiznice za mlade) bez da je covjek ista pokusao, ikoga ista pitao, s ikim pricao, ponudio nekakvo rjesenje...je suluda.

    a ono oko "cmizdrenja" nije nis strasno - to je danas sveopca teen bolest u Hrvatskoj ;) samo se treba malo raspitat da se bude realniji - a ne da meni Susak "objasnjava" da je bolje u Puli u kojoj sam bio 350 puta (on vjerojatno nijednom ili jednom) i u kojoj je manje klubova i manje koncerata nego u Karlovcu. to ne znaci da ne moze bolje, jer moze. i sigurno je da recimo vi srednjoskolci koji ste alternativa jeste malo zakinuti, mi stariji imamo vise mjesta. al gradu ove velicine ne treba sto udruga - raznorazni tecajevi, internet, filmske projekcije: sve to rade Domachi. prostor za mlade bendove - e to vec fali nakon Scene, ali Susak je imao solidnu sansu da napravi nesto na Sceni pa je napravio jedan jedini lose organiziran koncert koji isto nije nigdje ni najavio, nalijepio je nekakve plakatice, to jest letke, vecer prije koncerta, itd...a mogao mu je svake subote svirat jedan mladi bend.

    usput, neovisno o svemu ovome - Godac mnogima nije simpatican jer je parajlija i drzi par birceva, ali on hoce napravit nes i za mlade. svirali su mu Carl Hunter, Me As Well i Kanibal Cabaret, za dva tjedna sviraju Griz&Jaja i BlackJack i rekao mi je da ce minimalno jednom mjesecno svirat domaci bendovi - to isto treba iskoristit.

    avatar

    16.05.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Juwa

    @ Catcher : Kužim, kužim... daj mi neki mail ili tak nekaj da pričam i dijelimo mišljenja haha jer bumo inače zatrpali blog server. :)

    avatar

    16.05.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Juwa

    @ Catcher : Imaš moj mail tam gore pa se javi ak ti je bed ostavljat ovako svoj.

    avatar

    16.05.2007. (23:11)    -   -   -   -  

učitavam...