Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • m4st4

    Mislim ipak da će trojka proći nešto slabije od prethodnika zbog Pirata...Publika se već ispucala na Spideyu, a Jack je Jack...Svejedno me jako zanima jer sam neki dan vidio da Donkey ima trojke (kao i Shrek) i to paz' ovo: Magarčići sa zmajevim krilcima!!! Umro sam od smijeha...Daj zamisli onu njegovu zmajicu i njega u ''onom činu''...Bizarno ; )

    Što se tiče komentara na komentar na kolumnu...Da, lijepo si to sve naveo, baš sam neki dan opet gledao Predatora i Silvestri je odličan...Stvar je u ograničenosti prostora, pa sam rezao na neke svoje favorite, ali što se može...

    Pozdrav!

    avatar

    16.05.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Pitanje: Sutra idem gledati Spidermana 3 i ti si ga vjerojatno gledao...dojmovi, onako ukratko?

    avatar

    16.05.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • sv@st@r@

    E, naš dobar Shrek, nije da se "hvalim", ali ja nisam pogledao niti jedan film o tom zelenom biću...svi mi kažu da je odličan...hmmm, možda jednog dana uhvatim sva tri dijela i pogledam u komadu...ali sam pogledao 1 i 2 dio Spidermana...odlično...od 3 dijela očekujem punooo specijalnih efekta i naravno odličnu avanturu, a i dobar zaplet i "otplet" radnje, sve skupa dobro začinjeno akcijom...toliko od mene...pozzz!!!

    btw...odličan plakat za film "Dragonrage"...

    avatar

    16.05.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • Panjhead

    Uffff....evo mene natrag nakon dužeg odjebavanja bloga!vidim da si ko i uvijek vrijedan i da redovito pišeš, a ne ko ja:P...e sori film ti još nisam pogledo al prvom prilikom pogledam i prokomentiram...
    Pozdrav!!!

    avatar

    17.05.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    Je, i meni su slike odlične! Navrati, ima dvije nove :)
    pozzzzz

    avatar

    17.05.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Ej, hvala ti puno na onom linku za tvoju recenziju, stvarno sam dobio najcjelovitiji i najobjektivniji pristup ovom filmu od vremena kada je izašao...Onaj gigantski Harry Knowles na AICN uopće ne zna pisati O FILMU već ističe sebe i svoje neke komplekse (iako mu se film svidio), a da ne pričam o neargumentiranim tvrdnjama. Ako ti se nešto sviđa na najnižoj razini, moraš to nekako potkrijepiti da bi bio objektivan, zar ne? Ti si to super odradio i sada jedva čekam da ga večeras pogledam i sam skupim dojmove te ih pretočim u neku solidnu recenziju sutra dopodne...U svakom slučaju ti javim kada bude napisana. Što se tiče odnosa Mary Jane i Peter Parker, meni je oduvijek išao na živce (čak i dijelovi u dvojci) i svjestan sam što me čeka na tom polju: Kme-Kme, Kme-Kme...Izdržat ću...Nadam se...Venoma još moram vidjeti (ali je definitivno premršav, trebao bi biti kao dva-tri Spideya), Sandman također...bumo vidjeli ; )

    ->>>Ako Spidey želi nastaviti u istom stilu što se tiče zarade, mora napraviti ono što je napravio Nolan sa Beginsom: potpuni preokret čitave franšize u nekom novom, preporučujem ozbiljnijem pravcu.

    Pozdrav!

    avatar

    17.05.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Baj d wej...Pročitao sam kratka dva osvrta na AICN u vezi Pirata 3 i ukratko: Bolji od dvojke, još uvijek ne od jedinice. Završna scena u oluji, odnosno bitka između Pirata i Britanaca je pravi mali spektakl za knjige, a Jack se napokon vratio kao LIK, a ne samo kao sredstvo za postizanje smijeha( što i nije loše). Ma ne brini, ljudi će ti to gledati jer im u psihi stoji: Ovo je kraj. Uostalom, Pirati stvarno imaju svakoga dana sve veću bazu fanova tako da se neću začuditi ako rasture Spideya...Najozbiljnije.

    ->>>Inače, vrlo malo pozornosti odlazi na srpanj kada izlaze Transformersi, Simpsoni, Potter (blah!) i Live free or die Hard...Mislim da će srpanj biti čak i opakiji od svibnja, a moji favoriti su Transformersi off kors (vidit ćeš kad izađe večeras full trailer... ; ))

    avatar

    17.05.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    E koja je ova glazba u pozadini, iz nekog filma? Zvuči mi poznato!

    avatar

    18.05.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • DOBRI FILMOVI

    BIO SAM GLEDO ISJEČAK OD SHREK 3 JAKO JE SMJEŠAN FILM

    avatar

    18.05.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • DOBRI FILMOVI

    ODLIČAN DIZAJN

    avatar

    18.05.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...