Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Luce

    Vjerujem da ta tvoja tehnika može locirati i moje prijatelje.
    Čak štoviše, sigurna sam da i hoće. Ja ću ti to već nekako odraditi.

    avatar

    13.05.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    OK
    Ja ću ih locirati, a ti si zadužena za viruse.
    Deal?

    avatar

    13.05.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • cveba

    ma nema potrebe locirati, ja sam u Darfuru, Nyala, bolje je da mi drzis fige, kako ovdje stoje stvari svaki novi dan je bingo !

    avatar

    13.05.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ajde, bjezi od tamo, tamo je plamen i pakao! Vidio sam maloprije. A što je ovo u Sudanu?

    avatar

    13.05.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • cveba

    U Sudan kad se dodje onda prvo ides na tzv. security briefing. Tako ja neki dan aterirah na veliki compound DPKO-a ( Department of Peace Keeping Operations, nesto kao bivsi UNPROFOR ) u Khartoumu, predstavim se jednom od glavnih sefova i velim : ja sam Cveba. Drago mi je, veli on, ja sam Tihimir Bartolic, horvashki vojnik, ti bokca kad se nisam na licu mesta skup slozila. Pita me odakle sam i da li sam ikada cula za Klostar Podrafski ? Tako mi razvezasmo itd.itd. Svijet je uistinu luda lopta jedna..:-)

    avatar

    13.05.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Volim tvoj Ego. A još više tvoj Id. Ma šta pričam, volim te uopšte! Ja, feministica. U feminizmu je mnogo struja; onaj militantni kojeg rado karikiramo u lik brkate babe je odavno ispao iz mode, iako ima snažno institucionalno uporište i zaista velike zasluge. U mnoštvu feminizama najviše volim tzv disidentski feminizam, kojega je, uz propitivanje feminističkih dogmi, glavna osobina prihvaćanje, pa čak i divljenje muškom civilizacijskom postignuću. To su, uglavnom klasično obrazovane žene (znači odgojene na dominantnoj, muškoj kulturi) koje se ne odriču velikih bijelih autora, nego ih pomno proučavaju i s njima raspravljaju uzimajući od njih ono najbolje. Evo jednog ilustrativnog disidentsko-feminističkog navoda koji mi se sviđa porad svoje jezgrovitosti: Erekcija je misao, orgazam čin imaginacije.

    avatar

    13.05.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Zašto su te ovi nedužni upisi naveli na iskaze ljubavi spram mog ego/ida? Čuj, ako je zadnja konstatacija točna, nije ni čudno da ste toliko baviš tim disidentskim feminizmom!

    avatar

    13.05.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ovo iznad su Trnje i Osaka. Trnje je naravno iznad. U Osaki živi O'hira, naš dalekoistočni prijatelj. Blog se u Japanu zove burogu. Bilo je za očekivati da Japanci tako nešto kažu jer
    oni stalno nešto izvode!
    Kako vam se sviđa ukrajinski konceptualni društvenoangažirani pleonastički umjetnik čiji sam opus predstavio s ovih par numera?
    Zašto ne komentirate Eurosong? Kaj, mi smo iznad toga? 100 milijuna ljudi gleda tu priredbu, a vi je ignorirate!
    Stvarno ste tradiocionalisti. S kakvim ja konzervativnim, neprosvjećenimi svijetom imam posla, pa to je da čovjek ili žena ne povjeruju.

    avatar

    13.05.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...