Komentari

seve.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • agloco_blog

    ne znam jeste već čuli za AGLOCO..ako niste, krajnje je vrijeme da se informirate..AGLOCO vas plaća da surfate internetom..što ionako radite..nije nikakva fora, ne morate otkriti nikakve osobne podatke,niti uplatiti neki novac...baš suprotno..novci će biti uplaćeni vama...koga zanima neka navrati do mog bloga (cijeli sustav je objašnjen)..pitanja dobrodošla..registracija na ovaj link (ako sam vas kojim slučajem već uvjerio:)

    avatar

    13.05.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • cooler

    Nepismeni, nacionalizmom zadojeni i neobavesteni spisatelju,

    Hari je bio treci, a ne drugi 2006.godine. Dakle, nemas pojma o onome sto pises, a pises.
    A i Hrvatska i Hrvati pises i bez pokjeg slova i malim slovom..

    Molitva je skupila glasova od naroda, sirom Evrope, kojeg bas briga za politike i ostalo. Da su i dalje ziriji na snazi, pa i da kazes da su namestile lokalne nacionalne televizije, a ovako ti ne stoji teza o "nagradjivanju Srbije od strane EU" (posebno sto vise od pola zemalja ucesnica Eurosonga i nije u EU).

    A to sto su Hrvati dali 12 poena Molitvi je opet znak toga da se narodu dopala pesma, i da narod nije razmisljao ograniceno nacionalisticki kao ti.

    Jer upravo ti si taj koji ogranicava ceo region, koji ce uvek ziveti u 90-ima, koji dalje od svog dvorista ne zeli ni da vidi niti ce vidjeti.

    A Srbija je pobjedila, pa sta - imali su dobru pjesmu, organizovali dobar nastup i to je to. Iskoristili su da pokazu da jesu dio Evrope i jos vise to dokazali dogodine organizujuci najbolji do sada Eurosong. I tu ne mozes da osporis nista.

    A ljudi poput tebe ce kukati i zivjeti ograniceno i nikad nece svojim radom dostici Evropu kao sto je Srbija uspjela, vec ce misliti da se sopstveni imidz gradi na omalovazavanju tudjeg.

    I naravno, vazno je da ovo procitas ti - koji pise komentare, koji organizuje i uredjuje svoj blog i FAN (a ne fun) page, dakle, kompjuterski pismen, ali svojim stavom ipak daleko od ere kompjutera. Vazno je da ovo procitas a neces objaviti jer upravo su takvi kao ti oni koji kukaju i kritikuju sve, ali ne primaju kritike za sebe. Zato verovatno ovaj komentar neces ni objaviti, ali kazem - vazno je da ga procitas.

    Pozdrav

    avatar

    27.02.2010. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...