Komentari

staramumija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • idesbeba

    Od viđenog večeras mislim da je pobjeda zaslužena iako sam se i ja nadala boljem plasmanu Mađarske koju predstavlja također dama iz Srbije- točnije Vojvodine.

    avatar

    13.05.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • MUM

    Meni su favoriti bili Ukrajinci - kad je bal nek je maskenbal.
    Davno je to bilo kad su neke pobjedničke pjesme odzvanjale u našim ušima.
    @~starija ~A veliš krumpiruša ?
    Mi smo se i večeras sladili - tamnim kiflicama ( od kakaa i oraha) i palačinkama.
    Znam, ništa ti to ne znači. Ali, poslije podne bilo je i pršuta, onog što Vajda u Drnišu suši. Nabavil Štef mesar, mislil je da dolaziš. /;-P

    avatar

    13.05.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • bodom123

    A Moldavijaaa??? Meni se jedino ta pjesma učinila slušljivom... Svake godine sve veća sprdnja od toga. A naša pjesma mi je bila fenomenalna... Možda sam presubjektivna s obzirom na vrstu glazbe, ali mislim da nije u tome stvar.
    Jooooj, hvala na komplimentu... Baš me razveselio!! Trudit ću se ostati optimistična! =)

    avatar

    13.05.2007. (01:14)    -   -   -   -  

  • zava

    joj ko spominje krumpirusu???necemo vise o njoj hehe.meni je austrija imala najbolju pjesmu,vjerojatno jer sam dobar sa pjevacem rickom hehe

    avatar

    13.05.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • zava

    a az rodjendan,kako me razveselit,hm,moze krumpiraca!!!!

    avatar

    13.05.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • MUM i JA

    Joj, deca, moram ja vas naučiti kako se krumpiruša radi .... evo recepta ili ovaj na forumu.
    Uspješno vam bilo, pa se čitamo. Mljac,mljac

    MUM

    PS.Na Coolinarika - utipkaj u traži : Krumpiruša

    avatar

    14.05.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    Zora jeeee... svanulaaa_a_a...
    Skoro bi mogo otpjevat onu od našeg dragog Renata ili ti Renman-a:
    "6.05 na mom satu je..."
    Taj naš krasni i famozni eurosong! Kruha i igara, pa nije taj Neron bio budala! (ovo ću morat prekopirat na svoj "blokić")
    Ovako, upalio sam malo taj spektakl i za čudo... prvo sam odgledao nekaj ne interesantno, a onda je na red došo naš već toliko legendarni Dado (bez Slađane) i skoro razvalio tu manifestaciju! Ako ne pjesmom onda od smjeha! :) (ali ja ipak poštujem neke njegove uratke da se razumijemo!)
    Onda sam vidio Poljsku... reko kaj je ovo???
    Onda se sjećam Srbije... i baaaaaam, ja frendici velim kak bu oni pobjedili... Je "frajer" koji je pjevao malo čudan (a i liči mi na žensku hahaha ) ali zato je "imala" jer je to bila ONA... jebenu potporu back vokala sa modne piste! Dobre cica mace! Dobre!!
    Tak da nakon par transverzalaca, se tak kaže? :) ...bilo mi je dosta gledat više od 4, 5 pjesama. Sve super i za 5, sve blešći, krasno, čestitke kuharici, ali to je za moj slušni aparatić ili ti super uho (Top Shop) stvarno too much! Ali inače iz apsolutno istih ili bar vrlo sličnih razloga kao i STARIJA (ona kaj se potpisuje JA), kao pogledam malo da imam o čemu srat na kavi frendu, na poslu i tak... Možete si zamislit mene (inače fan sam Metallice) kad su Lords-i odnjeli slavu... Veselio sam se kaj su metalci, ali brate stvar im je za krasan kurac. Tak da kad zbrojiš, oduzmeš, pomnožiš, promješaš i podijeliš karte, sve je to sranje.
    Ne treba tu tražit neki dublji smisao... Prava seoska zabava i manifestacija na europskoj razini... kao neki 657. radijski fest al na veće seoskoj razini. Znači seljačkijoj! :)

    Aaaahh... zaboravio sam da samo komentiram... zabrijo sam ko da pišem svoj blokić.. hahaha
    pardoniram se!

    Pozdrav!

    JA... pozdravi mamu!

    MUM...pozdravi JA!

    avatar

    15.05.2007. (05:54)    -   -   -   -  

  • MUM i JA

    Pozdrav Bobby, moram priznati da tako dobro (čitaj: puuuno) ja ne bi mogla zboriti u 05:54! :-) Želim li znati zašto si bio budan u to vrijeme? I to još na blogu?

    MUM, čuj, nema krumpiruše do tvoje krumpiruše (koliko se moji osjetilni pupoljci uopće mogu sjećati onog uratka od prije pa hm par godina kad sam imala 10 godina..... Tako da "nitko ne radi krumpirušu kao ti", he he, zvuči ti poznata ta rečenica?

    I pozdrav mesaru Štefu, nek samo on ima pršut u pripremi! Osim ako ovaj vikend ne bude repriza Eurovizije (jer upravo sam čula albanski original, pre-stra-šno! Živi plagijat! Trebalo bi im oduzeti titulu i ponovno organizirati natjecanje), mogla bi ti se i Starija ukazati! :-)

    Ej, a ima mesar mozga? :-)

    Ako se pitaš otkud uopće ja u ovo doba dana - izbacili su nas iz sistema prije 1h, a sad na ni mail ne radi. Mislim da idem malo prileć pod stol. Zzzzzzzz

    JA= STARIJA

    avatar

    15.05.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...