Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • Frulićka

    I ja bi da mi netko ili nešto vrati osmijeh na lice...u zadnje vrijeme i nemam baš razloga za osmijeh ali se ne dam...:)))). No,prestati ću se smijati tek kad me stvarno više ne bude a do tada.....uvijek u nečemu ipak nalazim razlog za iskren smijeh....Cmok Kengi!
    PS. Evo....kad mi "miš" preleti tvojom fotkom kengurovskom na desnoj strani.....odmah sam imala razlog za smijeh i osmijeh....:o)))

    avatar

    12.05.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • greentea

    ne znam odakle da krenem...totalno sam zbunjena. najprije u vezi onih sisa...ja sam mislila da su tamo kao dokaz da si ti riban u horoskopu. al' ako baš hoćeš biti riba...možeeee. girice.
    ova priča o osmjehu i smijehu me podsjetila da sam nedavno naišla negdje na neki članak o pojma nema čemu (hehe...pratiš tu genijalnu rečenicu?). e..da...usporedba starih fotki indijanaca na kojima nema šanse da vidiš usta razvučena u cerek - a, što je pravilo na slikama bijelaca - ali, u očima...u očima je sve! i osmjeh i ljubav i cijela duša čovjeka! a, mi bljedoliki se cerečemo od uha do uha na svakoj fotki...ali oči...oči.....praznina..sama prazina. kužiš li ti to girice?
    opći dojam na tvom blogu je neka stalna žal za vremenima kad je bilo mnogo toga bolje. ja se tu slažem s tobom. ljudi su se gledali u oči. i vidjeli jedni druge. sad vide samo svoje kuće, aute, položaje i novce. djeca su se igrala zajedno u blatu, travi, po drveću...i voljela se i kad su se tukla. sad imaju svoje kompjutere i samoću.
    sa susjedima smo se viđali svaki dan na kavici, a sadašnjim susjedima znam imena samo sa poštanskih sandučića i ne znam ih povezati sa licima koja sretnem na stubištu.
    život definitivno nije ljepši.
    osmjeh na blogu zaista kratko traje...jer, ne dolazi iz tvoje duše. negdje silno jako griješimo.
    ovdje te oštro gledam i lupam šakom o stol: "učini nešto, sto mu gromova!" budi muško!
    ja sam samo jadno žensko. šta ja znam.:))))

    avatar

    12.05.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • Melancholy

    mene je nasmijala grinti s ovim zadnjim...
    Spominješ neke humorističke serije, današnje, jučerašnje. Što te spriječava da ne gledaš "Pozorište u kući" umjesto "Kazališta u kući" (ovo samo kao primjer - "Kazalište..." nisam pogledao niti jednu, a one prve se još samo sjećam).
    Čitaj satiru, čitaj viceve, gledaj komedije (stare, vat ever).
    Uživaj u životu (svakodnevnom) i nasmij se... nečemu... ne znam što te zadovoljava.
    Nisam ni ja nešto posebno sretan u poslijednje vrijeme, ali čini mi se da, ma je tako je, svaki dan imam razloga za makar jedan zdrav smijeh, glasan čak.
    I to bez obzira na teško vrijeme - Teško vrijeme za matore prijatelju moj...

    avatar

    12.05.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Čemu se smijem?
    Kao prvo,nasmijala sam se Tebi,kada sam otvorila blog...jer dugo te nije bilo pa je osmijeh radosti zaigrao,a onda veseli i glasan smijeh jer u ovo doba dragi moj nema mandarina...vrijeme je mladih krumupira,kapule i luka,te za koji dan domaće pomidore i kukumara(ja ću malo po domaći...hahahaha...nadam se da znaš što znači...),pa paprika,bob,biži,fažol...nije daleko ni dinja i pipun...
    Radujem se svakom osmijehu svog malog sina...svaki njegov mali smiješak meni je jedan veliki gromoglasni...
    Osmijeh mi izmami rano u jutro rađanje sunca...svježina jutra i te prve zlatne zrake...osjećaj da je novi dan tu i da me čekaju novi izazovi...osmijeh veselja dotrči i kada prošećem rivom te blagi noćni povjetarac donese mi miris mora...napuni nosnice,razgali dušu...uspomene jurnu ,mladost je u trenu tu,veselje,djevojački hihot...
    Puno je razloga za smijeh,samo se treba znati smijati...
    Tv skoro ne gledam...tu me dočekaju užasi,pa radije to preskačem...sve serije što si nabrojio su teške reprize,više to ni djeca ne gledaju jer znaj da je to bilo prije koji mjesec...
    U malim sitnicama je radost...potraži je...
    Pozdrav najljepšem Kenguru!

    avatar

    12.05.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Eh, ja sam se malo prije nasmijala tvom komentaru kod mene.... e, da, te pjesme... smiješno mi je i sada...
    Ja se smijem - lastavicama... nećeš vjerovati, ail je tako... kad ih čujem kako pjevaju... ma, i ako sam najtužnija osmijeh mi se razvuče... radim u buci i često neke stvari više ne čujem :( ili je to možda čak i dobro :) ali kad se one jave, uvijek ih čujem.. Baš su danas puno letjele tu oko moga prozora i malo prije sam ih gledala kako se love... A pjevaju dans da je za nevjerovati....
    Hvala na posjeti i ugodan vikend želim!
    Sve dobro :))

    avatar

    12.05.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Ako znaš onda su te dobro naučili...napisao si "skoro sve"...što ne znaš?

    avatar

    12.05.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Pa recimo, nasmijala sam se tvome komentaru kod mene. :-) Ma znam da se sve manje smijemo, samo mi nije jasno zašto. Recimo, kad skužim da smo dragi i ja mrzovoljni, počnem ga škakljati i nemoguće je da taj naš okršaj završi bez smijeha.

    avatar

    12.05.2007. (18:20)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    hahahahahahaha...pametno od njih...bolje da sve ne znaš!

    avatar

    12.05.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Smijem se uglavnom mialovima i euru... ali to se svodi na ono s početka posta... I slažem se s tobom da smo mi imali puno zanimljivije djetinjstvo od današnjih klinaca... a jeb... kako napredujemo i usavršavamo se tako jednostavno i propadamo i uništavamo se!!! A nitko nerazmišlja o posljedicama! Te igrice uopće nisu bezopasne... štoviše, mogu izazvati napadaje epilepsije (govorim iz iskustva).... Smanjiti klincima sate pred kompom, PS-nom ODMA!!!!

    avatar

    12.05.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Nemam pojma zašto ne repriziraju Charlie Chaplina, Stanlia i Olia i još neke vječne izazivače osmijeha. Meni je program općenito postao dosadan, zapravo nemam živaca buljiti u gomilu kukolja kako bih pogledala rijetke dobre stvari koje se još uvijek emitiraju. Pervan je stvarno postao katastrofa. Ove spomenute serije sam samo malo okrznula, mislim da nam nedostaje zdrava konkurencija kakvu smo imali u staroj državi. Ako nije bilo naše, na programu se našla srpska, slovenska ili neka druga "domaća" serija, a sve iz iste kasice prasice. Pozdrav veliki :)))

    avatar

    12.05.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    čuj, ja još uvijek imam male klince koji otkrivaju svijet, nove riječe i često ih ubacuju gdje treba i ne treba... eto, to me nasmije najviše. TV sam prestala gledati, tek ponešto čujem dok tipkam po Blogosvijetu...
    Ah, da sjetila sam se. Za Božić smo pravili predstavu za dječicu iz naše firme ( zašto bi plaćali nekome drugome da nam zabavlja klince kad ih mi najbolje poznajemo?). Bilo je ludo i nezaboravno i svi smo se nasmijali do suza... ;)

    avatar

    12.05.2007. (23:39)    -   -   -   -  

  • marsi

    Imam puno prijatelja i gotovo ne prođe dan da nas netko ne posjeti a vikendom mi nerijetko ponestane i stolica:))Najradije se smijemo temama o sexu i opčenito muško-ženskim odnosima.Curama je tata sazidao malu kučicu u dnu dvorišta tako da one (mlađa sa društvom)po cijele dane peku kolače od blata peru veš lutkama...Nerijetko im se pridruže i dečki s kvarta pa nas često iznenade i priredbom,ulaz je 5 kuna a sve se odvija u sjenici.Šta se tiče TV-a on odavno drži posljednje mjesto na listi mojih stvari za razbibrigu.
    P.S.-Pa hočeš ti da ja u žaru strasti spomenem tvoje ime,pa da se nađeš u krevetu s konjskom glavom???:))),On je naime porijeklom sicilijanac(ali zaistač).:)))

    avatar

    13.05.2007. (07:38)    -   -   -   -  

  • marsi

    Pa evo uranila ja i to sa dobro napunjenim baterijama,prošetala se,jutro je rekrasno nočas je palo malo kiše pa su svi nešt usporeni i nikog još nema na ulici.Inače obožavam ranojutarnje šetnje to mi dođe kao meditacija.A što se tiče Sicilijanca moj ima užasno jak ,energičan karakter i neki put se teško nosim s tim .Onda ja (kao u petak npr.)poludim pa se derem:"Kuš fašisto s takvima smo mi još 42 ......................njemu tad pobjegne smijeh zaleti se na mene i baci me nasred dvorišta na travu i počne me ljubit,susjedi to več 15 g. gledaju pa su imuni:)))

    avatar

    13.05.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • prilozi za bijografiju dva idijota

    Posto sam veliki fan vidijo igara i ja se radije igram na igradbenoj postaji dva nego da se vani druzim sa vrsnjacima. a ope druzim se sa ljudima sirom svijeta preko kompjutora sto i nije lose. Nekad sam trosijo na izlaske puno para, a sad kupim dvoguzu pive i druzim se preko konpjutera sto je puno jeftinije.
    Sto se tice ovih domacih sitcoma koje si nabrojo, ja sam odgledo samo jednu cijelu epizodu "Nase male klinike" i to onu di se pojavljuje krmeljava. Nekako sam vise ocekivo od Branka Djurica. Za dobar sitcom moras imati bar pet scenarista na istoj valnoj duzini i bar dva-tri redatelja, a mi to nemamo. Umjesto da naprave seriju od nekih 10 epizoda trose pare na jeftinu produkciju. Sto se tice Pervana meni bi bilo draze da ide 1 epizoda tjedno i da vrate publiku u studijo. Mislim da bi to bijo pun pogodak. Ovako mi ostaje jedino Al Bandy koji se srecom vrti na RTL televizoru beskonacno.
    zivijoooooo susjede

    Pajo Paksu

    avatar

    13.05.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • marsi

    Mene nikakve ljute face nemogu zaplašit da utihnem:))),a on jako dobro zna ako me samo takne bit če to kraj ,prije bih mu oprostila nevjeru!

    avatar

    13.05.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Slazem se s tobom i zalosno je to. Sve vise trcimo ka materijalnom, a na drugu stranu sve smo nezadovoljniji. U biti primjetila sam da se vise smiju oni koji imaju manje. Materijalno manje. Valjda su u zivotu imali vise vremena stjecati zadovoljstvo, ljubav i razumijevanje. Tko bi ga znao, valjda cemo jednom doci do razloga svog nezadovoljstva.
    A cemu se ja smijem? Pa svakidasnjim dogadjanjima. Ako ih imam vremena primjetiti. Ako mi ne pobjegnu. Ako nisam mrzovoljna kao npr. danas.

    avatar

    13.05.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Lapsusima, vrckavim idejama, situaciji...Dobro, to je sve u prolazu. Uistinu, komedija je najteži žanr. One kultne od prije ionako su, osim Smoje, dolazile s Istoka. I rado se nasmijem Raosu, Ivanu Raosu.

    avatar

    13.05.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • marsi

    Daaaaaaa,svakako bi mi oprostio,i to tada kad bi bacio grumen zemlje i bijelu ružu na moj sanduk i to naravno ako bi ga pustili iz zatvora:)

    avatar

    13.05.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    dolaz u klub pivopija pa da vidiš budala!

    avatar

    13.05.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Pa eto ja se trudim cijelo vrijeme da izmamim osmijeh od posjetiteljima mog bloga.

    avatar

    13.05.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Malo smijeha...
    ***
    Nakon smrti Microsoftov programer dolazi kod Svetog Petra. Petar se ne može odlučiti pa ga pita hoće li u raj ili u pakao.
    - Pa, ne znam - misli se programer - mogu li probati jedno i drugo pa da se onda odlučim?
    - Može - reče Sveti Petar.
    Ode programer u raj, nema pica, nema žena, nema ilegalnog softvera, molitve svaki dan, lijeganje u 10 uvečer. Ode zatim u pakao - kad ono tulumi non-stop, svi zajebanti i kurve ovoga sveta, alkohol na cisterne, pentiumi , besplatno logiranje na porno siteove.
    Vrati se programer Svetom Petru i odluci se za pakao. Na to ga Sveti Petar stavi u lance i da đavolu na obradu. - "Eeeej, sta je sad ovo?!".
    - "Žalim, ali ono ti je bila samo DEMO verzija...".

    ***
    Ugodna ti večer...

    avatar

    13.05.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • marsi

    Vratiteeeeeeee miiiiiiiiii osm...............,preklinjao je visok markantan princ a Pepeljuga se dala u potragu i vratila mu osmjeh a za uzvrat on je...............-reci ti što?:)))

    avatar

    13.05.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • marsi

    Ali vrata njenih snova čuvao je strašan zmaj ognjeni i nikad nitko nije uspio uči u tajnovite odaje Pepeljuginih snova.................nastavlja princ.:))

    avatar

    13.05.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • dida99

    Evo ti onda jedan nostalgični vic, ako ga već nisi čuo.
    Pita drugarica maloga Muju: Je li Mujo, šta je bilo prije, kokoš ili jaje.
    Mujo: Eh drugarice, prije je bilo svega.

    avatar

    13.05.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    kako to da se ne smiješ?

    ja se uvijek smijem. i kad treba i kad ne treba. vremenu, promašajima, ljudima, sebi... humorističnim serijama. znaš onu američku (mislim da je njihova) "puna kuća"? to sam valjda tri puta odgledala i svaki put se pokidam od smijeha. srpskim komedijama isto (mrtav 'ladan)... svemu.

    aj sad lijepo, osmijeh na lice i smij se sebi da nadoknadiš nesmijanje... :)

    pozdrav i laku noć :)

    avatar

    13.05.2007. (23:24)    -   -   -   -  

učitavam...