Komentari

crnibiseri.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    Muhamed je uveo ideju svetog rata za vrijeme svog rata s građanima Meke, bio je to rat širenja islamske poruke oružjem. Za mene su oni koji šire svoju vjeru na takav naćin bjednici koje treba izbjegavati, kad bih rekla istrijebiti bila bih kao oni, a ja nisam takva. Moja filozofija: ne diraj me i neću te dirati. A ti Perlice, budi oprezna jer nemožemo ti pomoći ako ti zatreba- daleko si. Čuvaj se, jer neprijatelj nikad ne spava.

    avatar

    13.05.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • AR

    kad im je vec tolika cast umrijet za boga kako su stekli dojam da je i drugima.kad je kuuran preveden i na hrv jezik malo sam citala ali nigdje nisam naisla na tu ideju o casti umiranja za boga ili slicnim glupostima ,pa ja svim zadrtim islamistima preporucan radije smokvin list nego pogresno citanje kuurana.osim texta ima i dosta slika pa mislim da bi im se nakon smokve zgadio jihad :P

    avatar

    14.05.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • Black Pearl

    @ i to je zivot: Hvala na savjetu i posjeti. Ma ne predajem se ja tako lako neprijatelju. Uvijek sam jako oprezna jer me zivot tom naucio a i nadam se da cu docekati duboku starost kako mi je prorekla jedna ciganka gledajuci u moj dlan. Cheers.
    @ AR: E problem je u tome sto mnogi islamisti ne znaju citati nego im to netko drugi citira. Drago mi je da navratis iako ne obnavljam blog cesto kako bi tebi odgovaralo. Nazalost mnogo drugih obveza pa tek vikendom imam vremena za svoju dusu. Cheers.

    avatar

    17.05.2007. (03:21)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Dear my Pearl !
    Svjestan sam fanatizma pogotovo tog islamskig svijeta, i sam sam se uvjerio u to kad je neki idiot u ratu koji je na srecu ili na zalost tako naivno nastradao, jer je nosio samo bombe i nozeve a isao na puskomitraljeze.Mos' mislit svjestan je da ce poginuti ali on to u ime necega ide da obavi, kad su toliko blesavi neka samo nastave tradiciju.Zelim im sto brzi susret sa alahom.
    Blog !

    avatar

    20.05.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...