Komentari

pleadme.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Amanda Harrison

    prwa!!!
    a neee...ne mozes to napraviti!!!!ne smijes...to je zakonom zabranjeno!!!samo tako prekinuti post! i sto cu ja sad?
    tko ce docekat iduci tjedan za novi post???
    jooj,ti i marco ste tako slatki..."usne okusa malina"...sweeet
    hehehehe...preslatko
    ma prijavi se za tragacicu!!!ako i ja i marco kazemo da valjas...onda ne mozes biti losa:)
    uh,pa nisam znala da sam ja tako dobra:)hvala,hvala
    imam novi post
    pussa

    avatar

    11.05.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • Alexis

    Ovo je tako slatko s tobom i Marcom! Baš ste super par :=)

    avatar

    12.05.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • Morgan Faith Dawson

    mogu ti nešto reč post je super,a ti si tako zločesta uvik nas ostaviš u neizvjesnosti,to je okrutno pogotovo kad se sitim da je sljedeći post tek za tjedan dana 8(
    marco i tienne si baš pašu i držim fige da ona postane tragačica 8)
    pozdrav

    avatar

    12.05.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • Priče iz Uru'baena

    prvo sam pomislila da je ta osoba kojoj treba da pomognes Marco. Kad ono... Mozda Daniel? Ili, jos verovatnije neko ko nije u boxu?
    Ah, i ovaj je blog prekrasan.. A sta da ti kazem, ne moze se to iskazati recima! I jos dokazuje koliko je Am popularna! Pomalo me podseca i na Magichronicles, jer je opet u pitanju otac kojeg ne poznajes, samo sto je to ovde drugacije... misterioznije, da kazem, i opipljivije. Ipak, to je neko ko postoji, pretpostavljam, u sadasnjem vremenu, a tamo je zaista bilo neverovatno, posebno kada pomisli covek kako se Dante osecala kad je saznala da joj je otac covek koji je ziveo pre 1000 godina! No, sad to nije vazno. :(
    I pitala si me da li bih volela da me ubacis. Ne znam. Ja cu zauvek pisati kao Anith, jer ona je postala tako blizak deo mene, i tesko mi je odreci je se. Ne znam da li bi bilo glupo ubaciti me kao anith s obzirom da ce tienne dolaziti u hgw. Da, znam da se cini da sam Anith izbrisala, ali to je samo dok ne prodje skola, a to je nista... Naglasavam, svejedno da ce promena biti, bas zbog onoga sto ja volim da mi se prica 'slaze' sa tudjima, da se zaista stvori utisak da je to dnevnik neke cure koja je sve ostale stvari koje su se dogadjale u drugim pricama posmatrala sa strane. (opet ja samo o sebi!:P Sorry.)
    Zato, odluci ti, ako bi me ubacivala kao novog lika, bilo bi dobro da bude u potpunoj suprotnost sa Anith. Ako tako zelis, reci mi pa cu smisliti neke osobine i ime.
    Drugo, zanima me sta da radim sa Dante u svojoj prici, i da li da ubacijem Tienne? Ako uradim drugo, na neki se nacin moram 'otarasiti' Dante, sto mi nije pravo iako sam, priznajem, i nemoj se uvrediti, puno razmisljala o tome, dok nisam odlucila sta bih mogla uraditi. Sto nije lepo od mene, jer ko sam ja da usmrcujem tvog lika? Dakle, sve to zavisi od tebe, jer ja stvarno nemam toliko idjea, osecam kako sve presusuje, i drzim se samo glavnine price... Poput reke kojom plivas a ne znas joj pritoke, koje su, opet, veoma vazne za dobru plovidbu... Ipak je proslo vec godinu dana otkako pisem, a jos sam i sebi zacrtala da cu 'pratiti' i sedmu knjigu..
    I izvini zbog ovog iscrpljujuceg komentara koji govori samo 'ja, ja, ja'. Volela bih da jos stagod imam da kazem o tvojoj prici, ali kad vec ne mogu, onda ce barem 'uzivam u njoj' pomoci. Nadam se. :)

    anith

    avatar

    16.05.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...