Komentari

manah.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • greentea

    e, baš ti hvala! da si pito što mislimo mi u SLAVONIJI ja bih ti rekla. ali, nas uvijek svi zaborave. e, pa jebite se ostatku hrvatke! boli me dupe što mislite!!!!!! bljak:(((((((((((((((((((

    avatar

    12.05.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • MANAH

    sada znam od kuda si hehe , nadopunio!!!!

    avatar

    12.05.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • mito

    Poprilično si u pravu, no to otuđenje nastaje, prema mom trenutnom mišljenju, zbog problema sa kojima se ljudi konstantno suočavaju. Pogotovo tu mislim na 'nametnute' probleme, društveno nametnute norme, programiranje od strane medija koje je u konfliktu sa onim što normalan čovjek naziva zdravim razumom. Uključimo u to i ogromno neznanje i nerazumijevanje i ne-osijećanje svrhe, smisla, uloge... onda da povežem i tvoj gornji post o Egu (Sai Baba to mora znat :D :D :D) pa i oni koji pokušavaju napraviti nešto sa sobom i istrgnuti se iz grupno nametnutog mentaliteta prečesto se zaljube u taj svoj posao tako da izgube i prvotni cilj iz vidika... no dobro, filozofiranje ne vodi nigdje ;)

    avatar

    13.05.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • prijateljica svjetlosti

    Pa imamo blog! Zar on ne utjelovljuje sve što si nabrojao? Ima sve prednosti i skoro ništa mana. :) Usput, ja sam iz Rijeke, ali možda si i ti. Vidim da su ti dragi nama bliski krajevi... ;)

    avatar

    13.05.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...