Komentari

bodljika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mizzz

    Ajme divnog li bloga! Bravo za obitelj Bodljika! Cmok od Mizzz

    avatar

    10.05.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    I ja bih micu macuuuuu! :)

    avatar

    11.05.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • the mladenci

    ma nema dražeg do obitelji! ja kažem isto! raspekmezim se ko budala uvijek kada dođem malo pročitati kak ste mi. ma divni ste svi. i ovi s posebnim tretmanom i ovi bez njega. jedva cekam kada cu ja povećati svoj broj obitelji. znaš šta, uvijek netko ima poseban retman, čak i kad vas je manje, a ne puno ako vas, nije to nista čudno, da. i taj divni i posebni član može napraviti šta god želi i dalje će biti u milosti roditelja-hranitelja. to ti je tako i gotovo. bio ti životinja ili čovjek, isto ti dođe.tako da se ti ništa ne živciraj, jer su neizbježne te mezimice. ma ne kukam ja, nisam baš tako ljubomorna, nego ti samo hoću reći da te boli briga. znaš šta još, i ja sam slaba baš na tu jednu mezimicu o kojoj pričam. e, toliko sam slaba, da bi joj dala sve živo, ma da mi naruči pizzu usred noći, ja bih joj napravila. užas jedan. pusetine odavde do tamo!

    avatar

    12.05.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    A dalje o obitelji??

    avatar

    15.05.2007. (07:34)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    Sjajno... Moram te dodati u favoritse!!!

    avatar

    15.05.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Draga Boroleta, nemaš pojma kako sam se razveselila kad sam vidjela da jedna maca piše blog! Ja sam samo golokoža, ali ponekad poželim da sam na mjestu moje Tonke :-). Ona za sad nema svoj blog, ali tko zna...Za utjehu ponekad joj ustupim malo svog virtualnog prostora, a onaj pravi, kao i onaj u mom srcu već je ionako uzurpirala preko svake mjere...
    Mačkice-spačkice, piši nam još! Meni si u favoritsima, a rado bih te stavila kod mene u linkove, samo nisam sigurna što ti misliš o nepoznatim golokožima :-)))

    avatar

    15.05.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...