Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • irish cream

    aj molim te ostavi mi svoj mail moran ti postavit par pitanja....
    hvala unaprijed

    avatar

    16.05.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • irish cream

    ajme tek san sad skuzija da mi mail cilo vrime stoji prid noson...

    avatar

    16.05.2007. (14:03)    -   -   -   -  

  • jja

    ;-)) ali ne bi te htjela razocarati no toliko sam u frci da na neka opsezna pitanja jednostavno nisam u mogucnosti odgovoriti. Ako je nesto krace, pokusati cu u protivnom, hvala na razumijevanju.

    avatar

    16.05.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Jao, jao, jao... ne mogu ti opisati koliko sam uživala u ovom postu, putopisu, literarnom ovjekovječenju predivnog odmora - baš po mojoj mjeri! :) Draga, Jja, ja sam bez riječi :) Pisala sam kako volim dvorce i kako me uvijek preplave neki posebni osjećaji kada ih razgledam, ali, nažalost, nisam nikad baš boravila u jednom, pogotovo na ovaj način koji si ti opisala. I, iskreno, meni bi takav odmor bio višestruko draži i ugodniji nego neko klasično ljetovanje u popularnom turističkom mjestu u koje 'dolaze svi', nevezano je li u RH ili izvan nje. Dobro, naravno da mi se sviđaju različite opcije putovanja i volim putovati bilo gdje, ali ako bih morala birati između izležavanja na, npr, nekoj karipskoj plaži ili ovoga, ovo bi definitivno bio moj izbor. Mir, tišina, diskrecija, opuštanje, fina papica, kostimirano osoblje, priroda, a još k tome imaš i što vidjeti i ponijeti u lijepome sjećanju; moj jedini uvjet je da ne volim ići na putovanja tijekom večikih vrućina koje mrzim i koje mi mogu pokvariti čitav dojam. No dobro, to ovdje nije slučaj. Oni kameni zidovi na slikama, kombinacija uz crvene ležaljke, dolje samo pločice, minimalizam, a ujedno izgleda tako toplo, interijer kakav ja volim.
    Oprosti na dugačkom komentaru, mogla bih secirati tvoj putopis do preksutra, ali jedino opravdanje koje imam je da sam - impresionirana :)
    Drago mi je da ste se lijepo proveli i uvrstili i ovu ljepotu među svoje uspomene užitaka :)

    avatar

    16.05.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Da znaš navela si me da nagovorim Zlatnoga na nešto slično. Doduše tako nešto mi se već dulje mota po glavi pa ti nije bilo teško. Slutim promjene:)

    avatar

    16.05.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Predivno! Bez riječi!
    Pozdrav!

    avatar

    16.05.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    kakve prekrasne slike, ja bih isto tu :)))
    post si moram ostaviti za kasnije jer sad moram ponovno pobjeci van....s malim.....

    avatar

    16.05.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    One torte, ajme...

    avatar

    16.05.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    A ja ko xiola zapela na kolace, ne znaju Englezi sto su fini kolaci.
    A ovaj tvoj odmor je bio ko raj na zemlji , divno, i ja nekada zelim upoznati vise UK ali je jako skupo ici na odmor ovdje , smjestaj je jako skup ,restorani, jeftinije mi je otici izvan zemlje.
    A za odmor u Hrvatskoj sam se raspitivala i nisam mogla vjerovati cijenama, stvarno je jako, jako skupo.

    avatar

    16.05.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hehe, "upoznati vlastitu drzavu" :)))????

    ovaj hotel mi zvuci (osim sto izgleda) upravo carobno. dolazim u napast da i ja malo odem na taj wellness.
    balkon za prosidbu je jako romantican a vremenska prognoza upravo originalna :)))

    kolaci inace bas i nisu moj tip...nisam ljubitelj tih kremastih i slagastih...volim vocne i one s cokoladom. ali vjerujem da su bili fini....

    za neodlazak u hrvatsku te razumijem. ja vec tri ljeta nisam u hrvatskoj ljetovala. iz raznih razloga a onaj najvazniji je mozda upravo taj s lovom. i muz i ja mrzimo kad nas se odere i za svoj novac ne dobijemo nista. a to je u hrvatskoj na zalost cesti slucaj. radije odemo i do korzike ili grcke, plaze su jednako lijepe a more cisto (nek prica tko sto zeli ali to je tako), hrana isto dobra a barem znas da za svoj novac dobijes- a dobijes cesto to sto si navela - dva tjedna odmora umjesto jednog u hrvatskoj. zalosno ali je tako. i mislim da ti i ja nismo jedine koje tako izbjegavaju ljetovanje u domovini.

    avatar

    16.05.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    jako lijepo, nekad je najvaznije opustiti se na godisnjem, a ne ici negdje daleko i potrosit pola vremena na putovanje. hrvatska je nazalost preskupa; tesko da cu i ja moci tamo svake godine, a cak ne moram placat ni smjestaj na moru. u stvari placam: moram slusat kako mi roditelji prigovaraju :)) zivot mi se zgadi kad vidim kako ljeti na moru podignu cijene pica i hrane, da ne spominjem nista drugo!

    avatar

    16.05.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • idesbeba

    Ovako ja zamišljam idealan odmor! :) Čovjek ima što pogledati, u čemu uživati, puno toga naučiti i uz sve to se dobro odmoriti. Fotografije su nam bar djelomično dočarale ugođaj mada moram priznati nekako mi je bilo toplo oko srca kad sam vidjela onu starinsku ljekarnu... :) Dragi i ja planiramo poslije svadbe u obilazak Bavarske i već se unaprijed tome veselim, lagano već surfam tražeći informacije ali najbolje preporuke očekujem od strica koji živi u tom dijelu Njemačke preko 30 godina i koji je sa svojim studentima proputovao cijeli svijet, mislim da će nam dati dobar savjet.

    avatar

    17.05.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ovo je bio pravi uzitak citati, a pogotovo pregledati slike... Predivno, predivno ... Ti znas na kojima sam se ja najduze zadrzala LLLOLLLL - koliko god se inace pazim napasti, u vrijeme godisnjeg sam unleashed kad je o kolacima rijec i uredno se vratim doma sa par kila vise, nadam se da si ti uspjela odoljeti :) A vjerujem i da si se dobro odmorila - vidis, takav vrhunski turizam je nesto sto bi i Hrvati mogli napraviti da imaju malo vise duha i pameti, steta sto se ljudi ne dosjete tome - a imamo predivnu prirodu, zdravu hranu, povijest koja nije za zanemariti i ima se takoder ponesto za pokazati...

    avatar

    17.05.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    sve izgleda tako dobro..... ahhhh.... uključujući i one knjige...

    avatar

    17.05.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    ako do sada nisi posjetila Freiburg, 20-ak km južno od Europaparka, svakako ga posjeti
    prekrasan grad i okolica
    vinarije,super klopa i odmor

    avatar

    19.05.2007. (08:01)    -   -   -   -  

  • blond lady

    istina je da je jadran skup...bila sam i u Egiptu i Tunisu ali te države baš nemaju neki sadržaj i ljepotu kao Hrvatska, sve se odvija manje više u hotelu (koji su dobri ali bez min. 4 * nebi preporučila) te zemlje su (posebno Tunis) dosta prljave, neuredne...mentalitet im je dosta nametljiv....u Tunisu je jedino otok Đerba finiji i ljepši...ali sigurno da možeš imati jako lijep hotel i odmor za malo novaca u tim zemljama

    avatar

    20.05.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • jja

    suzi - bila sam tamo, divan grad :-)

    blond lady - posto ja nisam tipican nacionalni domoljub, vjerujem da Egipat ima itekako svojih ljepota ;-), ima prilika za izlete u pustinju (tunis), da i ja sam odlucila otici u najskuplji hotel tamo, kakav je hrvatski mentalitet u podrucju turizma kojeg sam godinama imala prilike uzivati, bolje da ne pisem. Hrvatska je lijepa zemlja koja uopce ne zna iskoristiti svoje resurse. Samo jos Hrvati vjeruju da se kamen i malo sunca moze toliko naplatiti i da ce se gosti vratiti i sljedece godine.

    avatar

    21.05.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • contessa

    ovo izgleda predivno... ahhh

    avatar

    22.05.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Potraga za prstenom još nije završena?

    avatar

    23.05.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • jja

    Bojim se da ne kuzim komentar...

    avatar

    23.05.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nibelunga:))) Nešto si dugo na (postu o) Rajni, pa sam zaključila da potraga još traje:)

    avatar

    24.05.2007. (03:04)    -   -   -   -  

  • tyche

    Gdi si?

    avatar

    24.05.2007. (10:48)    -   -   -   -  

  • jja

    Radim, trebaju mi hitno novci za sljedeci urlaub ;-)

    avatar

    24.05.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...