Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • malena_bdsm

    I ja mu želim sretan rođendan :).
    Hvala ti na onom komentaru... Ali mislim da sama znam što i kako to želim... Jedini problem, kod mene, su moje godine koje me previše sputavaju u svemu... Nisam slobodna i nemogu slobodno birati s kim ću i kada ću biti... (mislim da si uspjela shvatiti da nemam 18 godina)... Mislim da već znam tko je "onaj Pravi" ili se bar nadam da je on taj koji je vrijedan mene... Ali opet... Imam vremena... Razmišljat ću o tom svemu još dosta, ali ne namjeravam ništa poduzimati... Ne, ne dok ne budem punoljetna... Jer neželim dovesti u opasnost tog nekoga, a i samu sebe...
    Uglavnom; hvala na komentaru :)
    Pozdrav, mb

    avatar

    10.05.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    E gazdarice, gazdarice...Više sam te volio dok si postavljala pitanja u stilu "da li ću da budem sretna ako ću da starim sama ili ću da budem sretna sa nekim koji kroz neko vrijeme neće više moći da me kara, koji će da počne da se linja i da čupa dlake u nosu i sa ušiju, koji će da me guši kad prdne a prditi će sve više, i kojemu će da porastu dupe i stomak, i koji će teško da diše kad se penje stepeništem a bazditi će mu iz usta ko iz šahte. Ko sam i šta sam? i Da li ćevap boli kad ga se prži i gura u somun sa lukom i ajvarom koji smrde? i Šta, šta, šta? i Ko, ko , ko? i Kuda, kuda, kuda? i Kamo, kamo, kamo?" nego sad kad čestitavaš nekoj đankozi za kojim vrište pubertetlije i koja niti zna za tvoju čestitku niti ga za nju boli dupe. Ispada da to radiš samo kako bi pokazala drugim snobovima koliko si "kul" kad slušaš "kul" muziku koju svira "kul" narkić. Samo tako si još dalje od odgovora na pitanja sa kojim dosađuješ ko muva. Tražiš da se svidiš praznim palamudanima u nekom melanhoničnom fazonu i na tome se trošiš dok tobože sebe pitaš o smislu i bitisanju. Porasti više pa da možeš da razgovaraš na istoj ravni sa majstor Draganom. Onda ćeš da vidiš kako stvari mogu i da budu jasne. Mnogo toga ti je mutno seko!

    avatar

    10.05.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    eh dragane, dragane... otkud ti samo volja? nema potrebe da seciram tvoj komentar (ako se to uopće i može nazvati komentarom), jer - on govori sam za sebe.
    no pitaš zašto čestitka osobi koja ni ne zna da ja postojim - pa da ti ukratko odgovorim, jer očito nisi čitao otpočetka i nije u tvojem malograđanskom mozgiću uključen prekidač za razumijevanje. čemu čestitka? zato jer se meni tako htjelo.
    a to što očito imaš viška slobodnog vremena, zašto ga ne iskoristiš na neki konstruktivniji način? razmisli o pisanju političkih pamfleta i poticajnih govora za sve nepismene i zadrte - s obzirom na tvoj stil, vjerujem da bi stvorio zavidnu karijeru kao profesionalni ulizivač i lizač dlakavih muških guzica.
    daleko si ti, daleko, dragane; uostalom, čemu ta bolesna opsjednutost mojim blogom? zar tebe stvarno nitko ne voli? zar stvarno nemaš svog života?
    želim ti mir i sreću.

    avatar

    10.05.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    "Nema potrebe da seciraš"? E mače,mače...Sad smo malo podignuli prednje šapice,a?Jest da tvoja malena žbrljotina nije neko seciranje jer nisi ni razumijela što sam ti kazo, ali barem je bio nekakav pokušaj.A zašto? Pa zato jer nekako izdaleka naslućuješ da ti dirkam onu žicu koja ti je tanka.Nešto misliš da bi trebo da te "čitam ispočetka". Pa mače milo, majstor Dragan ne mora da čita mnogo od one koja ima ambiciju da žbrlja ali za to nije talentovana. Ja sam ti pročito karakter i to se vidi po tome kako ti se dlaka nakostriješila. Ne samo karakter već što bi neki rekli uspio sam da ti rasklopim mentalni sklop. I ti to dobro znaš. Inače ne bi žbrljala ono što veze s vezom nema: kakvo " pisanje političkih pamfleta" , kakve seko poticajne govore", kakvi bakrači...? Gdje si to uspjela da nađeš da bi imo kakvu vezu s "politikom" , kakvu ambiciju da "potičem" bilo koga? Kome sam se seko to ja ulizivo, kakvu sklonost za "dlakavim muškim guzicama" manifestovao? Pa seko tupava, tebi šalju pederi slike svojih dlakavih dupeta, tebi seko ode sve vrvi od ulizivanja. Niko još nije imo muda da ti kaže da zujaš ko muva u krugu, da ne znaš ni gdje bi ni kud bi, ni ko si ni šta si. Pogrešno si shvatila i "da sam opsjednut tvojim blogom". Pa ja komentarišem na mnogim blogovima. Ovaj mi je čak i jedan od glupljih, ali volim da kratim noseve onima koji su ih neopravdano izdužili bez da iskažu neku kvalitetu. A vremena seko imam koliko mi duša traži jer sam to vrijeme i zaslužio i ima da ga trošim kako mi se svidi. Blog je javna stvar pa imam i prava da se na njemu zabavljam. A ti ako hoćeš da ti komentarišu samo oni koji su ti hipokrizijski ili ne po volji onda okupi društvance u svojoj gajbi pa im kenjaj do grla. Ja ću da te režem koliko mi se i do kada bude dalo.

    avatar

    10.05.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    e dragane, dragane... ako već komentiraš na tuđim blogovima, zašto ne omogućiš nama da mi komentiramo na tvojem? tu ipak nisi fer, znaš. lako se je skrivati iza nicka koji nema background.
    a noseve krati kome hoćeš, moj ipak nećeš jer je - za moj ukus - skoro pa savršen.

    i reži koliko hoćeš i što hoćeš. de gustibus, dragane.

    nije bitno što je napisano, već tko je napisao.

    a tu, dragi moj dragane, gubiš.

    avatar

    10.05.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Rene

    Ninocka bok!
    Samo svratih ostaviti ti poljubac jedan, vreli i dugi! Imace: "Give Him Hell!"

    Rene

    avatar

    11.05.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Volim seko da ti ježim dlaku jer si skorojevićka i pokondirena tikva a imaš pretencioznosti do neba. Kao i svatko ko je prazan pa ne umije da izrazi nešto originalno kad ga se povuče za uvo on poteže neku mudru izreku koju je netko nekad davno izrekao kako bi se iza nje skrio. A kad je netko kao što si to ti nekompetentan živo mi se jebe tvrdi li da gubim. Pred kim i od koga to ja gubim seko? Pred tobom? Pa šta mogu da od tebe i dobijem? Možda da me naučiš životnoj mudrosti? Kako seko kad lutaš laibirintom i sereš po gaćama od panike jer ne možeš da nađeš izlaz. A imaš o sebi fantaziju da kobajagi sa nekih spiritualnih visina dijeliš "mir i sreću". Da gubim od tvoga društva još me manje boli dupe. Ko može da se zalutaloj divi i da joj sve nešto gladi dlaku taj nije ni blizu ideji šta je gubitak a šta je dobitak.

    avatar

    11.05.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • Robust

    Gospodarice Ninella,uvijek ste u mojim snovima!

    avatar

    11.05.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • nino

    na ovaj da sunshine i ja sam rođen

    avatar

    04.06.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • nino

    10.05... forgotten Abbey

    avatar

    04.06.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    sunshine.. best wishes.. for you.. all of you....
    sincerly, i meant it... and i believe you're happy..
    even after.. i believe that's just what you've wanted..

    avatar

    05.06.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...