Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • brod u boci

    Idemo organizirat demonstracije protiv dolaska Džordža Dabl-ju Grma !!!

    avatar

    08.05.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Daj babi legendi da ti zakrpi ochi. Pa neche bit suza. Bar prema vani.
    Usput, nije mi jasno kako se moze zivjet u Dalmaciji i gledat glupu televiziju. Osim mozda kad je Bura. Valjda ono, Bog da a nema kome. Pred tobom more, iza tebe brdo, svakih 100 metara kafich a ti buljish u ekran. Valjda kontash da mora vrijedit kad je "iz uvoza". Ko i kremiranje. I Djokan Bushman.

    avatar

    09.05.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • malisa

    DE JOS NAM ON FALI. STO CE ODJE DA SE NEMISLI DOC POKLONIT RASI NA GROB?
    A ZNAM DOLAZI SE LICNO UVJERIT JEL MESIC NAGOVORIO RAJU DA UDJEMO U U-EN ODERVAJZ KOJI CE NAM LJEPI. IMAMO MI I OVAKO PREVISE PROPALIH POLITICARA.

    DJELIT ORGANE OKAJ, AL KREMIRAT NIKAKO . IONAKO IMAMO GLOBALNO ZAGRIJAVANJE. OCES TROVAT ATMOSFERU I POSLJE ZIVOTA. E NEMOZE. NEGO CMO TE IZMELJAT I U PASTETE ZA PESCEKE.

    avatar

    09.05.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ts-ts, a nu! ne daju mi ni u smrti ogrijat koske. a ja se radovala vatrici ;0)

    avatar

    09.05.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • hebatga

    A shto bi ti falilo da te zakopaju pod maslinu (meni najdraze rijeshenje) pa da od tebe bude koristi. Rekordan urod maslina slijedeche dvije-tri godine.
    Znash li koliko se hebenih Joule-a (olitiga BTU-a) potroshi na spaljivanje usranog mrtvog ljudskog tijela? Gospoda navalili na spaljivanje jer je "moderno". Da ovoj djeci ne bi sluchajno ostalo shto energije a da i zadnjim chinom pokushaju izljechit shto ili ne nauchishe hebat, il ostadoshe frigidne.
    Btw, mislim da je poplava ovog kremiranja jedan od dobrih dokaza koja smo stoka postali pa ni mrtvi ne zelimo nikome uchiniti neshto dobroga. Bilo crvu, bilo travi.

    avatar

    10.05.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • mouna

    jesi gledala "my name is modesty" i kaj misliš o filmu? ak si već komentirala primi moje najdublje isprike i nadam se da neću postati žrtva tvojih vještina...

    avatar

    10.05.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    @heb, kužim zašto se Indijci spaljuju. u inat tebi ;D
    @mouna, nisam. nedavno bio na TVu ali prekasno za moje umorne oči. no kolko znam to je filmić iz 70ih, 80ih? a čujem i puno blentav, nažalost. ma strip je nenadmašiv ;0)

    avatar

    10.05.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @heb, sad kužim zašto se Indijci spaljuju. u inat tebi ;D
    @mouna, nisam. nedavno bio na TVu ali prekasno za moje umorne oči. no kolko znam to je filmić iz 70ih, 80ih? a čujem i puno blentav, nažalost. ma strip je nenadmašiv ;0)

    avatar

    10.05.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Kremiranje je pochelo u Japanu kao rijeshenje na koje je ponukala svijest o nedovoljnoj kolichini obradivih povrshina. Uz to, koristili su se obnovljivi izvori energije. Iz slichnih razloga je prihvacheno i na drugim prenapuchenim mjestima. Znachi, doshlo je iz ljudskog shvachanja o odredjenoj potrebi a izrodilo se u idiotizam.
    Zvuchi poznato, zar ne?
    Usput, raspitaj se malo kako se to i danas radi u Japanu.

    avatar

    11.05.2007. (01:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ček da pogodim, pakiraju ih u lož brikete? ;D

    avatar

    11.05.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • malisa

    hehehe pa ko vam se nebi kesijo ...pa ludji ste od mene, ako vec ima ludjih hihihihihiihiih al ni vodoinstalater jole zlobic ne zamice za vama hehehe odite ga citat tim je strava sa svojim budalastinama. svratim tamo kad mogu pa se iskomiram i sa njime heheheheh
    nego zajebi blejzice spaljivenje ima ti nama jos dugoda duras ovakava stoga zivilliiiiiiiiii
    jesam se falio idem sutra opet pecat ovaj put sa kamenjova. bit ce veseleo poneso sam rezervne gace ukolko mi zatrebaju. heheheheheh

    avatar

    12.05.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...