Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • rU

    ah, fanny, važniji su oni uvjeti koji u natječaju ne pišu ...

    gledam tv sve manje, a sve sam više u svojoj staklenoj jezerskoj kutijici ...
    da ne izgubim osjećaj realnosti rujem po zemlji svojega vrta, bez rukavica ...
    tako barem znadem - neću se zaprljati ...

    avatar

    08.05.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • tyche

    Samo se nadam da to nece proci - jeza me hvata kad pomislim koliko je tako stvari proslo u tisini .

    avatar

    08.05.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • Agua

    Ma, uopće je bespredmetno raspravljati o hrvatskom pravosuđu... To je strašno. Kako u današnje vremenu kada se najgori zločini događaju jedna demokratska država nema doživotnu kaznu?!? Znači s 18 poubijaš 10 ljudi, 40 godina odležiš i s 58 nastaviš dalje... Grozno zvuči, ali tako je! Koliko će još ljudi morati stradati da se to shvati?!

    avatar

    08.05.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    draga sori, nikako da ja dođem do tebe, sad nisam stigla fakat pročitat post, al ću se vratit prvom prilikom, samo sam ti došla ostavit ogromnu pusu i da ti kažem, da sam baš nešto jučer mislila na tebe, vidjela sam ženu koja je malo sličila na tebe i na bajku hihi, al ti nisi u mom kvartu :)) čuvaj se :)) pusaaa

    avatar

    08.05.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Doista je to što se događa kod nas jadno i primitivno i jezivo..pa onda i ja , kao Rusalka pobjegnem u neki svoj stakleni svijet jer na žalost doista ne vidim način na koji bismo išta mogli promijeniti...
    Ponekad nešto i pokušam, naravno u svojim okvirima, pa onda kažu šššš nemoj dizat buru!
    I tako to ide u nedogled dok anonimci caruju i ubijaju za svoje skučene i male egoističnosti!
    Kupit ću definitivno bicikl pa trošiti na njemu suvišne kalorije i još bolje, negativnu energiju i bijes izazvan ovakvima!!!
    Pozdrav veliki!!!

    avatar

    08.05.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • prorok

    Ako postoji nešto što ne volim to je politika, tebi ostavljam tople pozdrave i osmjeh.

    avatar

    08.05.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    stvari kao ove sto opisujes fakat ljute i nerviraju ali su na zalost tu i to ne samo u HR. Nepotizma, preporuke, namjestaljki ima i ovdje i to u strasno velikim kolicinama pa mi je ova prica jako poznata. Ne isplati se nervirati jer i tak ti kao jedinka nemres nista napraviti. A kuzim isto tako da nemres stalno ni glumiti noja....ahhhhhhh svijet u kojem zivimo je tako prepun nepravdi !!! Ajde ti lijepo duboko udahni i ne misli na to....:))))))))))

    avatar

    08.05.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Treba ih smjenjivati svako pola godine, svih. Konačnio bi nakon 10 godina shvatili (zapravo nisam sigurna da su i toliko bistri) da su napoložaju sluge a ne gospodari.

    avatar

    08.05.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, draga Fanny...meni toga punoooo nije jasno u ovoj državi, pogotovo u vezi političara i njihovih odluka, djela, bolje rečeno, nedjela...itd. Nekad sam gledala tu emisiju ("Otvoreno"), ali u zadnje vrijeme baš izbjegavam gledati takve i slične emisije jer mi je zlo slušati sve te nebuloze, čast iznimkama...a zna se što predstavljaju iznimke.
    Sad, kad je ljepše vrijeme malo sam doma. Danas smo bili na moru. Kad je Dragi završio s poslom, našli smo se na plaži ja sam donijela ručak. Kupali smo se, sunčali i malo mazili ha ha ha. Bilo je prekrasno. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    08.05.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne volim ni ja pričati ovako o politici, ali negdje san pročitao da svatko zaslužuje svoje političare, jer većina misli kako ne može ništa promijeniti i šute, ali poslije njurgaju u sebi ili pred poznatima uz čašicu. Ali dugo nismo bili sebi gospodari, valjda je to, ali nisu ni Irci... Pozdraw

    avatar

    09.05.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  • prorok

    O da i meni pukne film zbog politike i političara a onda ih lijepo pošaljem u tri zavičaja.Da se brutalno ne odražavam ops izražavam.
    Prijatan današnji dan ti želim i tople pozdrave ostavljam.

    avatar

    09.05.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • jole

    Dobar blog imaš pravo na nekim stvarima, ali nemoj baš vjerovati ni Sovjetki Režić, ja postavljam pitanje zašto nije dala a što ima prema Zakonu o medijima demant glede te kaznene prijave nego šuti ona i druga odvjetnica koja je isto prijavljena očito gdje ima dima ima i vatre, nije ni Sovjetka Režić uopće čista skroz, jer su suci Županijskog suda u Splitu umreženi sa splitskim odvjetnicima to provjerenom znam a i vidio sam na vlastite oči pa čak i tu splitsku odvjetnicu Verneu Caktaš kako se šeta sa sutkinjom Režić po splitu, te kako stalno visi Caktašica kod Režićke tako ne stajem na stranu Primorca ali i Režićka je provjereno isto prljava............

    avatar

    14.05.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...