Komentari

ymmat.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lanCome

    samo glas je bio dovoljan.....i dan je bio moj...i ono sunce poslijepodne na mojem licu....sjećanje na jutro...hvala.........i sad je novi dan....što će donijeti ?????

    a zekele smo se u golfu sanja , emy i ja ....bed kaj te nije bilo da se smiješ našim glupostima....naravno ja sam prolila pivu po sanji , a tko bi drugi...ahhhhhh nespretnosti moja slatka nemoj me ostavit....

    avatar

    08.05.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • gay cura

    Kad nesto izgubis, ako ti se to vrati znaci da je bilo tvoje, a ko ne znaci da nikad nije niti nece biti tvoje. Vjerovat da je svaka ljubav pocetak uzasa ne dovodi nikuda. Samo stvara milijon sumnji u tebi i neku rezerviranost prema boljoj polovici (meni naravno :o) - salim se malo)
    Uglavnom, treba vjerovati u ljubav i kad te najjace zaboli i kad te razocara. Jer zivot bez ljubavi je sranje. Sto ce ti karijera, dobar izgled i sve ako nemas nekog tko ce te zagrliti, poljubiti, biti uz tebe i sl. Tako da koliko god ljubav boli, koliko god nas puta razocara ne treba joj prilaziti s nekim strahom ili ogranicenjem!
    Istina je da bas taj neko tko te voli mozes svakog trena okrenuti leda i otici ali zar zbog toga treba ne vjerovati u to i predat se..??!?! Zar nije lijepse bar na trenutak osjetit da si nekom sve, da te netko voli pa makar vec sljedeceg okrene se i ode?
    Da.. Taj jedan trenutak pamtis cijeli zivot jer ce malo tko napraviti, a odlaske ne pamtis jer ljudi svako malo odlaze i dolaze...

    Nemoj me pitat kaj sam sad napisala jer nemam ni ja pojma.. :o)
    Ajde dobi tu "5" za mene..
    Pusa!

    f.... ..! :o)

    avatar

    08.05.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • maya

    pusa pusa pusa:))

    avatar

    08.05.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • KajGot

    No, pa ja si nisam još nikad mislila da nekog posjedujem samo zato kaj me voli. I nisam ih željela posjedovat.
    No, znaš šta?
    Sve je to igra bez pravila. Jednom ćeš ti nekoga voljeti i taj će te sjebat, a drugi put će tebe netko voljeti i ti ćeš njega sjebati. I tako ukrug. Nema ti tu kraja, nema pauze na joysticku. I nema opcije "lakši-teži" nivo. Samo svaki put dobiješ nešto novo, nešto drukčije. I u tome je čar te igre. A preživjet će onaj koji je manje volio. Jer se nikad ne volite isto. Uvijek je jedan manje ufuran od drugog. I uvijek jedna strana dominira. Ona koja manje osjeća.
    Sad se jedino treba trudit da što manje osjećaš. Tako ćeš manje najebat.
    Jer najebat ćeš one way or the other. Eto. Toliko od mene na tu temu.
    A Jasni skidam kapu (svoju) na hrabrosti. Pozdrav, uživaj.

    avatar

    08.05.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • ymmat

    jelda, svaka čast Ani... nevjerojatno koliko je slaba na riječima, a jaka na djelima!
    Nevjerujem da bi 90% nas napravilo to šta i ona... pustile bi da sve ode k vragu...ali ne...skupila je hrabrosti reći šta misli, i to nas je dovelo do ovog di smo sada. a jebiga.... nisam pametna. neznam, puno stvari mi se mota po glavi. ali znam da nikad više neću izjavit rečenicu "da bi se samo za nju digla u 3h ujutro", jer da, imali ste pravo ima osoba koje su zaslužile više....:) Aaaah..... Ljubim!

    avatar

    08.05.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • gay cura

    Joj curke..pa nemojte me sad tu toliko hvaliti!!! Neugodno mi je...
    SAM DA SE ZNA - ja sam ta Ana ili ti Jasna!!!!

    :o)))

    Pozdrav i pusa, idem sad spavati...
    vjerojatno ce biti jutro kad ces ovo citat pa ti zelim dobro jutro...

    pa-pa

    avatar

    09.05.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • gay cura

    P.s. kad me mislis vratit medu linkove???

    :-D

    avatar

    09.05.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • psyhominde

    lijep post... ja si nemam snage za novi napisat,sam bog zna na kaj bi to licilo... dignula mi je tlak danas ona tamo znas vec e. ocem na kavu s tobom---- dabome. valja se prvo osisat i ofarbat--- kiss

    avatar

    09.05.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...