Komentari

tomofexpirience.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • horny_247

    ruzy eto vidiš da nisam ja niš "kriva"!! :p :))) pizdo, šta ja to moram na blogu čitati, nisi mi htio reć uživo, mrsh, što smo se uopće upoznavali? prase :)))

    avatar

    08.05.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • idealno loša

    čuj postoje neke fore koje sam moraš otkriti da li voliš osobu ili ne. moj pokazatelj da nekog volim je zapravo da mi se "ne gadi" ljubiti se s tom osobom. ima tipova koji izgledaju mrak, ali kad zamislim da ih moram poljubiti dođe mi kao da ljubim mače. tako da ti odmah otpadaju.

    a cura..... moja mama je uvijek govorila. na ovom svijetu je rođen jedan za tebe samo ga još nisi upoznala... dakle. no siki riki naići će ona.

    avatar

    08.05.2007. (07:09)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    nema me par dana i svašta se događa- seksao si se, možda si zaljubljen, bilo ti je super u zg, mislio si dati otkaz...hm! vidi se da je proljeće. nego e zabrinjavaj se, a kako si zdravo muško kreni lijepo u lov ili ribolov i ispucaj se za ona dva mjeseca:))sigurno imaš još par brojeva koje možeš okrenuti;))

    avatar

    08.05.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Tom of expirience

    hmmm pa nije tako lose to sa poljubcem... al meni je valjda taj pokazatelj... da nekog mogu zagrlit.. ja mogu ljubit neku :( pih ( jesam smotan no? jer volim ljubiti se ) al ne i zagrlit svaku... jer kad zagrlim nekog dajem dio sebi... :D i ja sam cuo to da svaki vlak ima svoj putnik .. :) i da nacice se neko koga cemo voljeti..al ovako.. dok cekam vlak :D ode ja malo zabavljat se :D rekli su da ce malo zakasnit taj vlak :)
    uff :D i mene nije bilo tjedan dana :D dok sam bio u zagrebu :) za seks necu puno..jer ne volim pricat ... al bio je ..wow :D super!!!... da sam zaljubljen.. ne znam.. jesam al ne znam u koga i slicno.. postoji samo taj osjecaj koji ce proc uskoro :) valjda zbog proljeca :) il uvatio me period :) a i obecao sam sebi..da cu voljet samo onu koja ce mi dokazat da me voli :D
    oko otkaza... pa moram dat otkaz :( ne mogu radit tu i kad dodjem u hrvatsku na 2 mjesta :( samo sto mi je tesko to uraditi :( al bice ovaj il sljedeci tjedan ... kolko i da bude grubo moracu otic odavde... imali su sansu iskoristiti me ljudi.. sam bar da im pomognem da nadju zamjenu :S

    avatar

    08.05.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...