Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • levant

    nikad nećeš biti sama ako si sama:)

    ja sam dugo živjela sama i ova veza je nastala nakon perioda
    izrazito duge samoće.
    međutim kad sam bila "sama" bila sam manje sama...:))
    pa se sad pitam....
    :)

    avatar

    08.05.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    Znaš, ja uvijek kažem da ako čovjek ne zna biti - sam, ne zna ni biti s - ljudima.
    A svaki brak, čak i onaj najuspješniji (ili barem najbliže toj kvalifikaciji), postepeno postaje navika. No nije to loše kad je navika - da ti ta polovica nedostaje kad ga nema, da si tužan, da ti trebaju ona sitna zadovoljstva, sitna pažnja, stisak i zagrljaj...
    Meni se to događa - ide mi na živce kad je kod kuće, ali kad ode na put na dulje od tri dana - strašno mi nedostaje. Tu se radi o - navici, ali vjerujem i nečem mnogo dubljem.
    Drži se i nikad se ne smiješ osjećati krivcem - kako čovjek treba priznati svoje mane, treba priznati i vrline kad ih ima.
    Pusa :)))

    avatar

    08.05.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    ma sve će biti ok, nemoj previše razmišljat kaj će biti, uvijek ima neko rješenje, možda se i ponovno udaš i bude ti lijepo, to ne znaš, a znaš kako se kaže "nikad ne reci nikad" :-))

    avatar

    09.05.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........ili ona: Tko je sretan, i u zahodu je sretan!

    avatar

    09.05.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • levant

    i BTW baš mi se jako sviđa kad netko kaže levantica.
    to ko da mi netko tepa..
    :)))))

    avatar

    09.05.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • mama u minusu

    Draga, ne traži ljubav, ljubav će nači tebe. Ti samo budi svoja, prirodna i takva kava jesi, to što možeš tražiti je prijateljstvo. Pozdrav :))))

    avatar

    09.05.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • škropec

    .....mislim da sam među prvima pročitao post ali odlučih pričekati neki muški komentar pa onda reći svoje.....ali nema ga pa zato evo nešto od mene.....ustvari, predomislio sam se, ionako sve što kažem neki tumače po svojem pa mi je bolje da ne laprdam previše.....tek da se zna: po meni brak kao instituciju bi trebalo (a već je i trebalo) ukinuti i druga stvar, NIKADA nije kasno, tijelo odumire ali duša živi, duša je besmrtna i ona nas čini (barem mene) mladima i kad smo već stari.....

    avatar

    09.05.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • micamala

    Sama? Ja sam sama već sto godina, zaboravila sam kako je to bilo - biti u vezi. Mislim da ne bih mogla biti s nekim dvadeset četiri sata na dan. Možda sam samo prekomodna.
    Dobro, nisam sasvim sama, imam dijete, veliko dijete, ali ono već traži svoj život i ne smijem ga zaustavljati. Uskoro ću biti zaista sama. Da li se bojim? Ma ne, imam posao koji volim, imam neke sitne hobije, volim biti u društvu, volim se smijati... Veselim se na neki morbidan način starosti, nitko mi neće zamjerati ako budem bambinida (ako podjetinjim, no vjerujem da me razumiješ), nitko se neće čuditi ako zaboravim obuti cipele i dođem bosa u trgovinu. Oduvijek sam ja bila nekakav vuk ( ma vučica) samotnjak. Ipak... možda negdje ima neka srodna duša, ona druga polovica. Želim sreću tebi i sebi u traženju. Eto vidiš: ti ipak tražiš, a ja tek čekam.
    Dosta filozofiranja. Pozdrav1

    avatar

    09.05.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Drago mi je da si se vratila, volim čitati tvoja razmišljanja. Proći će taj osjećaj samoće. Hrabro i dalje.Pozdrav!!!!!

    avatar

    10.05.2007. (01:05)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ja sam sama i odlično se osječam, da mi sad neko reče da će mi dat ne znam što da živim s nekim ne bi pristala, ali ko zna što nosi budućnost.
    Doduše ne osjećam se samo, barem sad, a hoću li se osjećad ubuduće ne znam

    avatar

    10.05.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što znači imati djecu i zbog njih biti u lošem braku i - zaboraviti disati punim plućima. Što dobroga za djecu ta veza ima? Što je tu dobroga za onoga tko trpi?
    Nije lako izaći i prodisati, ali kad se to dogodi, zališ što nije bilo ranije.
    Pozdrav :)))

    avatar

    11.05.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Ma čovik jedno vrime mora bit sam da bi upozna sebe i da vidi koliko vridi...a zdruge strane živiti s nekin da bi se moglo reć da je u nekoj veze ..braku...što misli okolina je jedno obično sranje i ja takove nazivan mazohistima...nekad odlučno triba napravit i carski rez ....

    avatar

    11.05.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nije čovjek za sve pametan. Možemo otići do mjeseca a u nekim stvarima je možda i 'Kremenko' bio bolji. Mislim ipak da je bolje biti sâm nego sâm s nekim ili u društvu u kome se osjećaš usamljeno. Ove iskopine namjeravam uskoro pogledati, a bio sam kod onih ostataka rimske vile kraj Šila i Mirina kod Omišlja, a ima i iza Baške. Pozdraw

    avatar

    11.05.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • amarcord

    Slažem se da je osjećaj krivice jedan od lošijih izbora u životu. Do nedugo sam mislio da samo mogu biti biran, ali vidim da itekako mogu birati, to mi se čini puno boljom opcijom, mada zahtjeva širom otvorene oči i uši, a ipak najviše, srce. Znam da prethodna, kao i mnoge druge misli izgledaju kao fraze i djeluju kao da vrijede za neki nestvarni svijet, možda i je tako, ali postoje naznake da neki možda ipak žive već danas, dok drugi budni sanjaju i čekaju vječno sutra. Novi je dan pred nama, što ćemo činiti sa sobom i vremenom, kome pokloniti osmjeh, tu mrvicu dobre volje, hoćemo li svoja blaga ljubomorno čuvati, hoće li hrpica biti veća, vrjednija, ili ćemo po malo potrošiti te zlatne novčiće koji su oduvijek bili samo u našim rukama. Želim ti lijep dan, želim ti sreću, želim ti osmjeh. Pusa :)

    avatar

    12.05.2007. (06:21)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Prvo, svaka veza ima faze. Drugo, nerealno je očekivati da prva faza traje zauvijek. Treće, uvijek smo sami, samo je pitanje imamo li s kim, i kako, dijelimo svoju samoću.

    avatar

    12.05.2007. (07:18)    -   -   -   -  

  • stlavica

    Prepusti se sebi i uživaj u životu

    avatar

    13.05.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma!

    Sto to znaci biti sam.... ili biti osamljen... Imala si odredjen zivotni okvir, navike, propisane obrasce ponasanja. Razbila si ih.. nije vazno kako ali sada imas priliku uspostaviti nove... bolje ili losije... zavisi samo od tebe. To je ponekad i zastrasujuce ali i pokrece. Zavrsila je jedna faza... uhvati dah, osvrni se, sada mozes zapoceti... sretno :-)

    avatar

    13.05.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...