Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TIGAR

    Dobro je ,dali smo gol i u to ime je u nedelju vece bilo i pesme.Forma nam je u usponu i sigurno da ide bolje vreme.U nedelju cemo nadrkati drkadzije.
    Poznato je da tesko ulazimo u formu a i strucni stab istu tempira za finalne bitke za titulu.Jos 6-7 bodova nam treba za ulaz u osam a onda se nista ne zna.Finale je nas cilj i pokusaj da se iskupimo za proslo turnirski poraz.Nikad nije bilo teze,ali BUBULEJE su najace kad je najteze,a zna se da je i Srbija takva.Nema malodusnosti.Pozdrav sabraco.

    avatar

    08.05.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • Judge Richard May

    Nije sramota izgubiti od bilo koga, Everton je malada i perspektivna ekipa i nedostaje im uigranost i malo discipline u odbrani ali prostora i vremena za napredak je mnogo.
    Srecha Srecha Radost !!!

    Za Bubuleje blog Judge Richard May - Everton

    avatar

    09.05.2007. (06:39)    -   -   -   -  

  • McFather

    Sta je Bubosi? Nema nesto podsticajnih komentara? Izgleda samo da jos Tigar veruje u ovaj tim! Mozda je to ono sto nam fali. Dajte malo vise samopouzdanja i srca pre svega!
    Hocemo li u nedelju gledati nastavak fudbalske agonije FC Bubuleja ili cemo doziveti narandzastu renesansu?!
    Vazno za sve igrace - U NEDELJU OBAVEZNO PONETI NARANDZASTU GARNITURU JER SU DRKADZIJE NAJAVILE DA DONOSE NOVU GARNITURU PLAVIH DRESOVA!!!
    Sve vas pozdravljam uz tradicionalni bubulejski borbeni poklic:
    'AAJDE STI-SNI SAAAD!!!

    avatar

    11.05.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • McFather

    NADRKAJMO DRKADZIJE!!!

    avatar

    11.05.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • TIGAR

    Grizimo,reko grizimo jebo li nam bogo majku,nije jos sve svrseno.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    12.05.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  • McFather

    Butcheru stavi nove slike! Mozda nam to donese srecu:)

    avatar

    14.05.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • Vlada

    Zbog prozivki koje su pale na nas racun, DRKADZIJE su bile surove, mada ostaje zal za promasenim sansama a samim tim i ubedljivijom pobedom. Najvaznije je da smo uhvatili prikljucak za vodecim ekipama i u narednih 5 kola ocekujemo kroz dobru igru i dobre rezultate. Pohvalio bi svoje saigrace na borbenoj i pozrtvovanoj igri protiv BUBULEJA.
    E, a BUBULEJAMA bi porucio da u buduce ne trose snagu na sporednom terenu po najvecem suncu, nego da je cuvaju za zvanicne utakmice, jer smo i sami pravili tu gresku u prethodnim kolima. Nadam se da cete u narednih 5 kola osvojiti bar 9 bodova sto bi trebalo da bude dovoljno za play-off! SRECNO!!! ( vlada drkadzija )

    avatar

    14.05.2007. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...