Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kralj__Tomislav

    Bilo bi uistinu zanimljivo vidjeti i koje je stranačke pripadnosti bio ministar pravosuđa u vrijeme imenovanja tih sudaca, iako pretpostavljam... Zna se... :s

    avatar

    07.05.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • pukanić

    Britanski tajni agent (MI6) koji je istovremeno radio kao savjetnik Haaga i koji je operirao po Hrvatskoj je u sklopu toga praćen od hrvatske tajne kontraobavještajne službe. U sklopu tog praćenja je prisluškivan i njegov telefon. U tu mrežu se uhvatio i Gordan Malić. On je naivno mislio da ako ga zove iz nasumce odabrane telefonske govornice mu ovi iz POE mogu staviti soli na rep a nije ni sanjao da prisluškuju i njegovog suradnika, britanca. I tako je u javnost predstavljena ona poznata Turekova prezentacija vrhu države u kojoj on točno navodi novinare, suradnike stranih tajnih službi (bilo ih je u Feralu, Novom listu i EPH grupi). Među njima je i Malić sa svojim intimnim razgovorima sa agentom i slikama kako se nalazi s njim po ZG restoranima.
    Već i malo djete može shvatiti o kakvom se tipu operacija radi. Agent daje Maliću informacije koje Globus ili Jutarnji poslje objavljuju. Pa je tako Gotovina po njegovim ili tekstovima Davora Butkovića bio u Drnišu, Zagrebu, Hvaru, Hercegovini, Lici, Franjevačkim samostanima... To isto je ponavljala i Carla Pinokio Ponte. Hrvatska je ispala nevjerodostojna jer je tzv. "mreža zaštitnika" (Malić je autorizirao taj termin) čuvala Gotovinu a on se šetao državom ko gradskom rivom. Na kraju ispalo da je Gotovina pobjegao iz Hrvatske par godina prije i putovao diljem svijeta. Koji je bio cilj plasiranja tih dezinformacija kroz medije, prosudite sami.
    Gordan Malić je čovjek bezvrijedniji od govna na cesti a zašto radi to što radi teško je reći. Možda jer je pre dobro plaćen za to, možda jer je Srbin, možda ga s nečim ucjenju, ima dosta mogućih razloga za vrbovanje. Inače, nije to nikakva "teorija zavjere" već moderni način kontraobavještajnog djelovanja. Vrbuj novinara, složi mrežu suradnika i plasiraj informacije, dezinformacuije po volji SPIN doktora iz štaba. Sile si rade to međusobno, kamoli neće nama malim tranzicijskim državama. Dakle, tko se mača laća, od mača i pogiba.

    avatar

    07.05.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Bilo bi nam najlakše izbrojiti ukupan broj normalnih, sukladnih zakonu, moralu i zdravoj pameti presuda koje su donesene u RH. Možda bi stale na prste jedne ruke ?

    avatar

    07.05.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • paor

    hrvatsko sudstvo i suci su svete krave našeg civilnog društva, užas

    avatar

    08.05.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...