Komentari

nexetopia.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • awia

    "Cimerica mi danima šalje poruke... ha, čudno, naivno bićence, ne može shvatiti da kad imam problem, se zatvaram u sebe. Da ne mogu podnjeti tapšanje drugih, sažaljenje i sućut. Sućut je lijepa, zgodna stvarčica, ali ne pomaže."
    o kako mi je ovo poznato... moja cimerica stalno zeli biti uz mene, zeli da pricam s njoj itd. a ne kuzi da me treba jebeno pustit na miru da se skuliram i da mi nimalo nece pomoc pricanjem o svemu, da to moram sama prebolit i zaboravit... da mi treba samoce... da ja nisam ona da trebam ljude oko sebe kada sam u bedu, da ne zelim pricati sa svima (al doslovno SVIMA, i nepoznatim ljudima!) o svojim problemima i svemu sto me muci, da ne zelim savjete od nepoznatih ljudi... a onda kada napokon puknem i kazem joj da ne zelim pricati s njom o tome (po neznam koji put...) onda joj malo fali da se rasplace: "pa sta sam krivo napravila?" ajd u mater... koliko puta treba osobama ponovit jednu te istu stvar da te ozbiljno shvate??????

    sad kad sam procitala ova zadnja 2 posta jos uvijek neznam sto ti reci jer iz njih se neda ni naslutiti o cemu se radi tj. sto ti je to tocno napravila... a nisi mi rekao...
    samo cu ti reci da ti alkohol nece pomoci u nicemu (sto i sam jako dobro znas)... been there, done that... i nakon opijanja mi nije nimalo bolje nego sto mi je bilo...
    well... to je to zasad... jos sam nesto htjela napisati ali sam zaboravila... ajd cujemo se...

    avatar

    06.05.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • Sensitive Bitch

    ola,..
    neznam tocno o cem je rijec,..
    ali da ti kažem jedno,..
    budi kreativan,..
    trci,vozi bicikli, plivaj, šetaj prirodom,..piši novu knjigu,...
    ne moj se opijati i crnjaciti,...

    ok vjerovatno si me sad poslo kvragu jer ti trenutno sigurno po tvom ne može niko drugi pomoci,...
    dakle NAPI SE!!!!!!!!!!

    pozz

    avatar

    06.05.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • *RedJuliette

    Da, stara priča. ne znam za tebe, ali ja nisam nova budala, jer ta stara priča se ponavljala puno puta u mom kratkom životu...ono, kad te drugi sjebu? ...osjećaš se izdano...mislim, ne znam o čemu se radi, no nešto takvo vjerojatno je. meni sada trenutno je. zapravo, jako često je. i misliš, kad si to već toliko puta prošao, trebao si se naviknit....pa da, jesam, ali opet boli jednako, nekad i više nego prije. ali ipak sam skužila jednu stvar, koja me nekako spasila od pijenja alkohola (kao što uvijek radim kad sam u kurcu...a i kad nisam)...skužila sam da neću trošit vrijeme na sranja, i ošla sam sa starim na pivo. bilo je dobro pričat s nekim tko te nikad neće izdat, sjebat, barem ne namjerno, tko te čak zapravo i voli, bezuvjetno. jedan takav razgovor, provedeno vrijeme s pravim prijateljem (u mom slučaju moj stari), za mene vrijedi puno više od svih izlazaka i svih opijanja s društvom, takozvanim prijateljima, koji će ti to rijetko kad stvarno biti, a vjerojatno neće nikad.

    da, ja se malo previše raspisala....a ti si kriv, kad me tvoj post potako... ajde, pozdrav.

    avatar

    06.05.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • bubnjar trenč mortara (a.k.a. tonkpils)

    "Pucam po šavovima.... tolerancija mi popušta... Sjebi me jednom - nisam više drag dečko iz društva, sjebi me dvaput - uništit ću ti život. pa makar to mene koštalo više nego drugu stranu..... Nadam se da ću ga moći držati pod kontrolom..."

    Malo te poznam (prilično malo), ali i po tome, imam osjećaj da ćeš moć to zadržat u sebi...znam po sebi, a čini mi se, ovako "od oka", da smo slični u nekim stvarima....nekim. Barem, kao što rekoh, po to malo (ponavljam, prilično malo) što te znam i kakav dojam ostavljaš....što je dovoljno da mogu donekle prokužit neke stvari...eto, odsad sam odlučio češće posjećivat ovaj blog....da. Ajde...živio! (i da, ni ja ne mogu spavat kad se napijem....oće to, hehe)

    avatar

    06.05.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...