Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • malena_bdsm

    Odmah na početku ću reći da se nikako ne slažem s tobom... Savršenstvo NE postoji. I banalno je tragati za njime... I činiti to vlastitom opsesijom. Svi smo mi opet savršeni na svoj način, a opet jednako toliko ne savršeni... Nadam se da me razumiješ. Ali opet... Ako ti misliš da savršenstvo postoji i da se isplati tražiti ga; samo naprijed :).
    P.S. jel bi mogla, molim te, promijeniti moj link (hvala što si me dodala). Jer kad sam kliknula na njega, nije mi ništa otvorilo... Mislim da si krivo napisala: http:// http://malenabdsm.blog.hr, a treba ići samo jednom http://. Puno hvala :). I ja tebe dodam. Uživaj mi, pozdrav,

    mb

    avatar

    06.05.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    riješeno, malena.
    no moja vizija govori da savršenstvo postoji, no samo je pitanje da li je vrijedno odbacivanja svega što poznajemo sa krajnjim upitnikom da li će se ono uopće i ostvariti.

    avatar

    06.05.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Gazdarice,i ja bi da me pocrveniš ko ovu macu gore kako bi kod tebe imo isti status.I još nešto:da mi dadneš neki msn ili što drugo kako bi mogli privatno da ćaskamo.Može i preko web cama da ti ti se ukažem i da procijeniš koliko vrijedim fizički.Mislim,psihički me već znaš.Znaš da sam pametan.Jedina mi je mana,a nije to baš neka mana,što sam bez dlake na jeziku.Kažem što mislim pa kom krivo kom pravo.Ne bi htio da mi Sroljo zaviruje dok ti budem guguto.Ne što bi pred njim imo stida već što nije zaslužio da se uči kako se bari komada.Al svakako me pocrveni nek zelene koji su zavidni.Aj pa ću ti pričat sve u fino.Ne onako ko onaj što boluje od anemije već ko muško od formata.I još nešto:ja ti ne prepisujem iz knjiga nego nako, sve iz glave.

    avatar

    07.05.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • CYAN

    Hahahaha....fakat covjek od rijeci ovaj Dragan...taman smo se ponadali da ce nestati u svom nesavrsenstvu, kad evo njega opet...mora da si ocajan...i dosadan ko krpelj...ali pametan si ti, pa znas kako sa krpeljima treba, jel da ?
    Da te pocrveni Hahaha, steta sto blog nema mogucnost ignore permission-a, da poplavis...

    avatar

    07.05.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Žderanje govna stručno je poznato kao koprofagija, no oni koji se time bave preferiraju termin «recikliranje». Čisto ždranje izvodi se bliskim kontaktom usana i čmara s malo ili u potpunosti bez razmazivanja, dok ljubitelji prljavog smatraju svetogrđem ne razmazati govno prije konzumacije. U tim igrama ne koristi se riječ govno, već se izmet naziva «kavijar».

    Neki od ovih pervertita posebno se pale na veličinu izmeta, dok drugi više paze na finese, kao što su boja govna, koje je poželjno u tamno smeđoj, gotovo crnoj izvedbi. Konzumiranje vrećice čokoladnih keksi ili snažnog kakaoa pomaže u tome kao i gutanje Pepto-Bismola (sredstva za žgaravicu), a od pića za tamno kenjanje preporuča se još i sok od borovnica.

    Connoisseuri dreka, raspoloženi za dugačka i masivna govna instruirat će svoje hranitelje da se dobro najedu i zatim što duže stiskaju prije konačnog sranja: rezultat je iznimno velik izmet. Važno je napomenuti da se preferira konzumacija što slađe hrane, jer je tako i govno ugodnije nepcu.

    Danas sam se Sroljo mnogo znojio i, da znaš, pio Fructalove borovnice.Ta je najbolja.I izdanje baš onakvo kako voliš.Pa prijatno ti bilo pederaste.

    avatar

    07.05.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Robust

    Ne bi bilo dobro da odete Gospodarice Ninella.
    Na svoj nacin,Vi ste savrseni.

    avatar

    08.05.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • Rene

    Hello slatkice!

    Oprosti sto ti tek sad stigoh navratiti i zahvaliti se na tvojoj posjeti i simpa komentaru. Drago mi je da ti se moje iskustvo s Federicom dopalo. Ne znam kada si zadnji put bila, ali od tada ima i nekih sasvim novih iskustava i postova. Biti ce mi posebno zadovoljstvo ako uspijes opet doci do mene i ostavis mi neki svoj mali trag, tek toliko da znam da si bila. To mi puno znaci!

    Inace, ostavih ti svoj komentar i u prethodnom postu. Huh, kako si nadarena! Vec vidim da bi se nas susret mogao pretvoriti u erupciju jacu od Etne, jacu od Vezuva ... Gotovo me strah da bi to bilo nesto nadprirodno, sto bi nas mozda zauvijek odvelo u astralne orbite uzitaka prodora i boli! A da mi napises koji mail? (podsjecam renegade @ hi.t-com.hr)

    Ljubi te i sanja

    Rene

    avatar

    08.05.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Sviđa mi se gazdarice ona stranjska muzika koju svirate,ali više bih volio da nam nekad pustite malo domaćije.Za dušu.Eh kad bi mogo da pastujem ode nešto iz svojega repertoara.Imam starije pjesme od Džeja i Mile Kitića, a isto tako i nove brojeve.Dok mi ne daš malo više prava da mogu i da pustim melodiju poslat ću ti ode samo riječi jedne koju jako volim.Koliko sam flaša i čaša polupo dok je išla.Ne zna im se broja.Znam mjesta gdje sviraju ko sa tranzistora.Ko pravi.Kad budeš moja gazdarice vodit ću te da zajedno lumpujemo.Dotad evo same čiste poezije:

    Ne budite mene,mamuran sam ja

    od rakije ljute i od slavova

    ne budite mene,mamuran sam ja

    ni majka me jutros nije poznala

    cele noći ja ne spavam s njom sam pio

    jedva kuću da sam jutros pogodio

    cele noći ja na splavi s njom sam bio

    jedva kuću da sam jutros pogodio

    uvek s njom kad krenem,kraj se odmah zna

    ona duplu votku,dupli viski ja

    ko u minska polja da sam bio ja

    ni majka me jutros nije poznala

    cele noći ja na splavu s njom sam bio

    jedva kuću da sam jutros pogodio

    cele noći ja na splavu s njom sam pio

    jedva kuću da sam jutros pogodio

    otkako je sveta to se dobro zna

    da u svemu đavo prste umeša

    moj đavo je bila ljuta rakija

    ni majka me jutros nije poznala...

    avatar

    08.05.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • Rene

    Eh, sory, ali htjedoh te još nešto pitati. Da li ti se dopada moja fotka na:

    http://img170.imageshack.us/img170/6597/pojasik9.jpg

    Mislim da je dosta u tvom stilu......

    By the way, uskoro mi treba stići par sitnica iz bijelog svijeta. Radi se o artiklima #240-2000 i #240-4005 (vidljivih na stranici http://www.medicaltoys.com/sounds.htm#BSS ). I o tome me zanima tvoje mišljenje.

    Eto, ljubi te i o tebi sanjari

    Rene

    avatar

    08.05.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Mamicu vam umobolnu!Nije valjda gazdarice da se jebeš s ovim idiotom? Kad sam ga vidio stomak mi se izokreno.Kad ti ja njega dovatim!! Neću da ga udaram ko muško.Jer i nije muško, bez obzira na dignutu kitu.Ima da ga frcnem s nokta malog prsta ko govance. Jebem li vas bezvjerne i naopake!

    avatar

    08.05.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • faitaccomPli

    I've gone to find myself... If I should happen to return before I get back, tell myself to wait...

    avatar

    09.05.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • nexus77

    Noći su mi teške u poslednje vreme. Budim se usred noći, zadihan, okupan znojem.
    Tada začujem jednu ptičicu. Prelepo peva. Kao da čujem glas anđela.
    To me odmah umiri i uteši...
    Svako od nas ima po jednog anđelčića u sebi.
    Hoćemo li ga poslušati ili ćemo ga odgurnuti od sebe?
    Ovo je bilo samo za N.
    I da ne zaboravim: savršenstvo postoji, ali ne u ovom svetu.
    aries011

    avatar

    09.05.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • CYAN

    I USED TO BE PARANOIC

    BUT WE ARE O.K. NOW

    avatar

    09.05.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Pazi ovo : "I used to be paranoic." Bolje Sroljo da si to i osto nego ovo što si posto.
    Jebote fazona! Pa ja sam gazdarice još talentovaniji od tebe za poeziju.Moje se barem rimuje. A ti sve nešto plačeš u prozi.Nije da ti ovo kažem iz osvete jer me ignorišeš.Neću lako da odustanem i znam da ću na kraju da te jebem i da će ti biti milo pa ne brinem.Ja sam imo puno ženskih.Neke su htjele da ih pišam,a neke,one mlade,da ne kažem šiparice, više su od svega voljele da slušam kako kenjaju bez konca i kraja.Baš zato što su zelene i nije im sve psihički u glavi postavljeno kako treba.Tako da me nekad uspiješ da zbuniš:šta si seko,šiparica pa se samo pitaš i ne možeš da nađeš odgovora jer ti pamet nije razvijena kolko treba ko da imaš trinajst ili gospoja malo uvrnuta što bi htjela da se piša.Moraš da mi kažeš.Ja mogu i da pišam i da slušam ako treba.Znaš onu od Dugmeta: "sve ću da ti dam samo da zaigram..." Kažeš više puta da ne voliš vanilu.Ko da je to jedino što imaju u poslastičarnici!? Ima citrona,ima kafe,ima lešnika,ima pun kurac okusa i farbi.Pa ti seko biraj.Sve će majstor Dragan da ti plati.

    avatar

    09.05.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • umijece...boli

    lijepo je citati misli iz drugog ugla...
    stavili smo link na nas blog,nadam se da je to ok
    poslusna

    avatar

    10.05.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • umijece_boli

    Pročitao sam ovu temu na postu. Iz samo ovoga jednoga posta jasno je da autorica može sve samo ne banalna osoba. Jer ovakve teme može postaviti samo osoba koja duboko razmišlja o sebi. A to je ključ kojim uopće utječemo na druge. Da najprije spoznamo sebe.
    Težnja k savršenstvu je jedino što nam daje pravo da osobu koja nas zanima stavimo pod svoju kontrolu.
    Supremely

    avatar

    10.05.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Čuj ovog Sperma Leea.Kako se je samo tašto razgoropadio.Gazdarica "može sve samo ne banalna osoba".Koji mu to kurac ima da znači?I šta vrijedi nekoj ženskoj da duboko razmišlja o sebi kad se samo vrti u krug,pita i ne može da nađe odgovora?Znači kako kaže Spermo,ako smo opsjednuti sobom i svojim sranjima onda imamo ključ koji može da "utječe" na druge.Koji Spermo ključ?Jel francuz ili neki sa tvog šupljeg tavana?Neko mnogo visoko misli o sebi a glup je ko kurac i onda misli da teži perfekciji.I ne zaustavlja se na tome nego još misli da mu ta njegova fantazija daje pravo da nekog kontroliše.E Spermo,Spermo!Mnogo si glup a misliš da možeš svašta.U stvari,šta je glavna komedija, šta ti misliš da misliš.Daj Spermo kad već nema gazdarice da se javi piši više da imam zbog čega da se odvaljujem.I reci još kad mašeš rukama ko Lee jel se udariš kad po ušima i glavi?Onako "slučajno".

    avatar

    10.05.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Majstor Dragan

    Kaže profa doktor Sven Bogdanović:

    Neplemenito je od onih rijetkih muškaraca koji su obdareni falusom od preko 20cm ograničiti se na pružanje užitka samo jednoj ženi.Priroda ih i jest tako obdarila kako bi tom prednošću bili na dispoziciji što većem broju žena.Takav bogomdani falus ima mogućnost doticati najskrivenije nutarnje senzitivne predjele žene i bez napora stimulirati famoznu G točku.

    Na jednak nekonstruktivan način na koji bi se obdareni muškarac odnosio egoistično sam ili s jednom partnericom egoistično u dvoje nekonstruktivno postupa i ona žena koja odbija spolno općiti s obdarenim muškarcem.
    Jer potpuno tjelesno zadovoljstvo žene u širem smislu ima značaj za društvo u cjelini.Dakle,gore spomenuti sebični muškarci i navedene uskogrudne žene svojom karakternom manjkavošću dalekosežno nam počinjaju svima nesagledivu štetu.
    Takve se upozorava i u Svetom pismu u Kristovoj prispodobi o talentima gdje se kaže kako će se onima koji imaju puno još i pridodati dok će se onima koji imaju malo oduzeti i ono što imaju.

    Eto gazdarice kako kaže profesor i doktor.Pa ti razmisli o tome kad ignorišeš majstora Dragana.Malokurić koji mi je davo opaske kako se razmećem svojom karinom,a koji se odao iz čiste kompenzacije "snifanju radničkih čarapa" , "tjeranju sa kerovima" i "prehrani izmetom" i onaj Reno koji svojeg prosječnika uvlači u prstenove i isto se tako iz čiste kompenzacije steže u dupetu kaiševima i kupuje od Amera specijalne igle kojima bode kurac i ubada se u crijevo ne mogu da ti budu od koristi.A ni društvu,kako kaže profesor i doktor Bogdan.

    avatar

    10.05.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...