Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • janko strižić

    dakle, draga kolegice, ja sam se napisao referenci u radovima za 23 života i 6 dana. tako nam nameću no može se doskočiti poptunom preradom izvornika (znameniti "neki autori") i pažljivim odabirom autora i djela koje navodiš, najviše dvije rečenice. time im broj bar prepoloviš. zapravo, komentar bloga nije mjesto za razgovor na ovu temu. ispričavam se :o)

    avatar

    06.05.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Nisam ni sumnjala da vas ima puno out there koji su se daleko više napatili nego ja. Svaki savjet je dobrodošao :D.

    avatar

    06.05.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • janko strižić

    aj dobro :o) mene poučiše ovako (za fusnote): prezime autora, inicijal(i): naslov djela (knjige, časopisa...), broj stranice. dec it. u (abecednom) popisu literature nema broja stranica ali dodaješ broj izdanja djela, izdavača, državu (grad) i godinu tiska. voila!
    ma nije što u napaćivanju. znam što prolaziš :oP

    avatar

    06.05.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    mekinje su posije :-), a za reference stvarno je činjenica da svaki odsječni zahod ima svoju briju. Otkad počeh s diplomskim standard se triput promjenio da mu se matere spomenem ;-/

    avatar

    07.05.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Uf, otkad nisam nesto tako pisala da moram pripaziti na reference,moram priznati da mi taj dio akademskog zivota bas i ne nedostaje. Samo ti nastavi tlacit profe, nek se i oni malo muce.

    avatar

    07.05.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Mrs. Sushi

    Ti analni karakter, uredna, savjesna... giv mi a brejk! Nisi odgovorila pučanstvu na onu q kvačicu, a obećala si. Skrolaj si malo komentare u zadnjih nekoliko postova pa ćeš vidjeti khm posije... Obećala si puno toga, pun kufer toga, a ništa... Samo bre back & forth s minimalnim naglaskom za spizdit doktorat... Btw, reference: svaki zahod ima svoju briju, svoj model referenci, dakle, skineš taj model s tvojeg zahoda i briješ po tome, i ne gnjaviš zbunjole. Za tvoj selektivni um pola sata koncentracije. Zatim, ako prebacuješ u novi zahod, Croatian WC Department, e onda samo promijeniš model za što ti treba u finalnoj verziji oko deset (10) radnih sati za cijeli doktorat. Je li to doista problem, tih deset ćukica, i velika žrtva - mislim, hej, problem!! - kad samo pomisliš na sve blagodati koje te nakon toga čekaju u relativno lagodnom životu akademske građanke??!!!!-:) Koliko ja znam, ti se i ne misliš jako naprezati u životu-:) Čak ti je i kvačica q gadna tlaka - tlaka za objasnit pučanstvu tvojeg bloga, tako ti svega! Ma kaj se ja tu s tobom zajebavam, idem trgnut jednu bocu Merlota-:)

    avatar

    07.05.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    u ovim je konkretnoznanstvenim vodama pitanje referenci nesto jednostavnije i logicnije pa stoga i ne bih imo kakav savijet za dat, ali zatom mogu ponuditi odgovor na ono pitanje uz sliku. Naime upravo procitah na blogu uvazenog kolege svijetuboci da "one ionako, po vrlo pouzdanim navodima, namjeravaju, ako već nisu, preuzeti dominaciju nad svijetom". eto ti ga sad.

    avatar

    07.05.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Mrs Sushi, vidim da ti taj Merlot kapa iz ušiju a i prst ti se ukočio pa ne možeš ni zaskrolat dolje da si pročitaš glupi tekst o Q. Toliko o naprezanju.

    avatar

    07.05.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • Mrs. Sushi

    Ma skrolala sam, jebi ga, ali ne vidim tvoje rješenje tog jebenog kve, to jest ne vidim da si na sve naše muke odgovorila rješidbenim komentarom. Možda me stvarno jebe taj Merlot. Enivej, pa reci gdje je rješenje!

    avatar

    07.05.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • Adahn

    slika sluti na loše, jel to jedna od onih 'sekundu prije katastrofe'?:D tipa, naslovi po crnim kronikama 'Malu vjevericu Zdravoslava prepalačinkio bijeli folksvagen golf sa prevlakama na štrafte' ili 'Iz nadlijetajućeg boeinga 654 ispao smrznuti paket fekalija i na mjestu usmrtio glodavca'

    avatar

    07.05.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Adahn, vidi ovaj gore komentar od Kukušnih Pklatova - naslov će biti više u stilu: SENZACIONALNO! Tamnobijelo (38 a možda i 18), studenticu iz Trećeg Svijeta, proždrla divlja sjevernoamerička vjeverica u blizini Bethnal Greena gdje je nesretnica krenula posadit karanfile za prvi maj, kako je i običaj u njenom rodnom kraju.

    avatar

    08.05.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    Nemoj me o referencama. Pa ja nisam u stanju ni ispit kod Gjurgjanice na vrijeme dat. A što se zvijeri kitnjasta repa tiče - pokušaj ih dresirati i iskoristiti. Ne znam još kako, ali radim na tome. Pitala bih Mrs. Sushi na koji merlot točno misli.

    avatar

    09.05.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • Mrs. Sushi

    Čuj, to ti je MERLOT BARRIQUE (berba 2001.) kvalitetno je crno suho vino s oznakom kontroliranog podrijetla koje se proizvodi od, u svijetu priznate, sorte grožđa merlot, s ograničenog položaja Petrova polja kod Drniša. Etiketu Merlot barriqua krasi grafički prikaz Meštrovićevog mauzoleja, poznatog hrvatskog kipara rođenog u Otavicama kraj Drniša.

    Jedinica mjere 0,75 l
    Pakiranje KK/6
    Paletno pakiranje 96
    Povratna naknada 0,5 kn/kom

    Ludilo. Preporučam lagano piti uz seljački zbrzane skuše na žaru. Pokaži im/mu kako se to radi. Volim te jako i veselim se tvojem pisanju.

    Cijena bez PDV-a 79,70 kn

    avatar

    09.05.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...