Komentari

ateizam.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • skaska

    Sramotno! Mislila sam da naše pravosuđe više nema kredibiliteta. Sad smo krenuli ispod toga. Postali smo banana državica i što je najjadnije, državica u kojoj ni banane ne uspjevaju. Pravna procedura Hrvatske kao da je stvorena štititi negativce.

    avatar

    05.05.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Vrana vrani ne kopa oči.
    Znam da to zvuči kao teorija zavjere, ali prilično sam siguran da HDZ-ovska pljačka devedesetih imala određenu dozu sustavnosti i da većina onodobnih šefova i dalje negdje šefuje. Brajša je očito jedna od onih.

    avatar

    05.05.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Koji si ti bolesnik ... ona je pojedinačni slučaj koji narušava ugled RKC i Države Hrvatske a što pojedine službe ne funkcioniraju, jeste drugi, još veći problem Republike Hrvatske.

    Da sudstvo funkcionira bila bi ona u zatvoru, dobila bi i Država i RKC na ugledu ... a vjernici, oni pravi, ne odobravaju ovakve postupke, jer, u svakom žitu ima kukolja i njega bi rado isčupali al' imaju oni moćne prijatelje, na našu žalost i štetu Lijepe naše.

    avatar

    05.05.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Što je sporno? Sve perfektno funkcionira! Pa zna se da je Sanaderov braco svećenik. Kaptol mu je malo prišapnuo da se založi za nestašnu Jelenicu-Brajšicu (glede njenih starih zasluga u Caritasu). A zna se tko trenutno kontrolira sudstvo. Sve u svemu - kad se složna braća slože, sve se može, sve se može. Tra-la-la-la-la-la-la-laaaaaaa....

    avatar

    05.05.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Tražim ja riječ PRAVOSUĐE u Hrvatskom leksikonu i mjesto je prazno. To kod nas ne postoji ili ne funkcionira (osjetila sam to na vlastitoj koži). Past će ta vlast u Hrvata-puknut će grana.

    avatar

    05.05.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • ozbiljnozanimljivo

    U Hrvatskoj je kukolj prevladao. Ima ga više nego žita. Hrvatska je postala polje kukolja u kojemu ima i žita. Crkva spada u kukolj.

    avatar

    06.05.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • palotinci

    Staricu koja je u nekoliko desetljeća zbrinula i udomila više od 4000 tisuće djece, treba strpati u zatvor jer nije istoga dana otrčala u policiju i odnijela dnevnik Mije P.

    avatar

    06.05.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • Zelena livada

    Svima koji su bili na mom blogu i bili zainteresirani za nove teme informacija: blog opet proradio i ima novosti!

    Vezano uz ovu temu: jadno, bijedno, istinito, što drugo za reći, težko pronaći adekvatne riječi.
    Pozdrav

    avatar

    06.05.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Palotinac, malo previše braniš svoje jatake, kao uostalom i cijela Katolička crkva. Po čemu ti zaključuješ da je ona neklome pomagala? Zar samo po tome što je bila na toj funkciji? Baba je pokazala na koji se način brine o djeci, jer netko normalan ne može opravdavati silovanje retardirane osobe, no ako sve treba zataškati da policija ne bi otkrila prave malverzacije, tada je sve ipak malo jasnije. Da se zaista brine o djeci, tada bi odmah otrčala na policiju, pa makar joj to bilo prvo i posljednje trčanje u životu!
    Baba Brajša ima na svoje ime nekretnina u vrijednosti preko 1 000 000 Eura, pa te pitam da li je radila za djecu ili za sebe (i možda svoju djecu)? Ta ista babetina pronevjerila je (ne zna se na što su potrošeni) milijune kuna sakupljenih od naivaca kao što si ti, a pritom je utajila i milijune kuna poreza.

    I na kraju: Da, treba ići u zatvor!

    avatar

    06.05.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • deratizacija

    Sva sreća da je crkva odvojena od države :)

    avatar

    06.05.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • MANAH

    Sviđa mi se tvoj stil pisanja, samo nastavi i budi britak kao i do sada!

    Jedina pametna od crkve je o postu ( čišćenju tijela) koju oni samo "prenašaju" ...

    avatar

    06.05.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • CrniIsus

    Ti si mi uglavnom OK, i redovito čitam čak i stare i propuštene postove, ali ovo stvarno nema smisla niti komentirati...
    Shit,shit shitttttttttttttttt
    Blog !

    avatar

    07.05.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • palotinci

    Spalimo Vješticu!!!

    Uništimo Katoličku Crkvu. Načinimo jednoumlje ateizma i liberalizma!!

    Dolje sloboda i demokracija!!

    avatar

    07.05.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • tlakić terapija

    Vjera ne uči ništa loše,pravpsuđe ima dobre zakone,problem je jedino što i jedno i drugo provode u život ljudi.E tu je problem!
    Tu ima više kukolja nego žita,a taj smo kukolj mi sami odabrali i postavili.
    Pa onda nemojmo kriviti druge,zbog naše inferiornosti da nešto mijenjamo,jer kukolj je izdržnjiviji i otporniji od žita,i bojim se da u skorijoj budućnosti žita neće ni biti.
    "Svijećom ćemo tražiti LJUDE."

    avatar

    07.05.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • Njofra

    kako se zna reći svi smo mi jednaki, ali su neki jednakiji od drugih.
    vlada nekakva predrasuda je Turska zaostala zemlja mislim da su nedavni događaji dokazali suprotno kada čak i vojska stala u obranu sekularnosti države, tako nešto očekivati u Hrvatskoj bi u najmanju ruku bilo jednako čudu

    avatar

    07.05.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • winder

    Oprostit ćeš, Inverzija i diverzija, ali prije bih rekao da je jednoumlje obilježje ortodoksnog katoličanstva i Crkve, nego liberalizma i ateizma. I ne ide mi u glavu da netko tko se naziva katolikom može pravdati ovakav gnusan čin. Tako to biva kad se ispod maske katoličanstva nalazi primitivizam.

    avatar

    07.05.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • Zelena livada

    Inverzija :-))) ... kaj ti je? ..si lupio glavom u monitor? :-)

    Chiz je rekao, pa neću i ja isto.
    Samo bih dodao: Raznolikost je uvjet za život (kako biološka tako i kulturološka), pa ori svoju njivu, tuđe ne diraj, svoju brani. A kad te netko kamenom va tvom kukuruzu - ne stremi opamprčiti ga sa motikom, koliko, duga, težka, oštra i široka (kruh je premekan i šteta ga bacati, tvoja djeca mogla bi ostati gladna :-).
    Ali istina je ta da je R.C. u tuđem kuruzu i sere svima po njivama toksičnim gnojivom.
    Eto, tako..pjesnički rečeno.

    avatar

    08.05.2007. (02:28)    -   -   -   -  

  • DR.MILKA

    Naravno, vjera je opijum za narod... Čovjek je stvorio Boga, a ne Bog čovjeka. Koliko god to bilo istinito, mi, ateisti, činimo samo 2,2% stanovništva u RH. Naš glas nitko ne čuje i nitko ne vidi. Svojim nastupima protiv Crkve u ovako katoličkoj zemlji sami sebi kopamo duboku jer najveće bogatstvo koje naš narod ima su vjera i ponos...

    avatar

    08.05.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Man Between Light And Darkness

    možda ja plaćam za te advokate... evo baš neki dan su mi profači rekli da skupljam lovu za karitas ;-)

    avatar

    09.05.2007. (22:50)    -   -   -   -  

  • Dimmu Borgir

    DR.MILKA aj kako je vjera opijum za narod? jel bi trebalo tak bit ili si ti samo wannabe komunjara? i da ti nemožeš meni govorit da je čovjek stvorio Boga kao 1.jer ja vjerujem da je Bog stvorio nas, kao 2.to su samo uobičajene ateističke parole i šta ja znam,3. posjetit ću ti blog i srat na komentarima. I da svojim nastupima protov KC ćete si iskopat duuuuboku raku,zato mrš u kućicu i šuuuuti.

    avatar

    11.05.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • Dimmu Borgir

    citat: "u ovako katoličkoj zemlji"
    pa šta ak je ovo katolička zemlja jel bi to trebalo značit nešt loše? jesi ti svjestan da ti svoje vrijeme gubiš uvjeravajući ljude u suprotne stvari od vjere degeneriku? Nitko tebe neće slušat ko ni ostale ateiste,tretiramo vas ko Jehovine svjedoke zato pravite blogove da budete sigurni da vas niko neće dirat jer ih pišete u svojoj kući,iza ekrana. aj pozdrav i pamet u glavu. >:/

    avatar

    11.05.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • Mkk

    DOĐITE NA MOJ BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U KURCU SAM THX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    11.05.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • Jedan sasvim običan dečko

    Dimmu daj si nabavi mozak.

    Evo sad ću ti objasniti što je argumetnirana rasprava...
    To ti je ono što bi se ovdje trebalo voditi umjesto da nam vrijeđaš smrdljive komunističke guzice. Naime ti to ometaš: čemu dva kad može i jedan komentar. Kada se dosjetiš nećeg novog samo stisneš onaj čudesni gumbić "edit" ili kako više i dodaš u svoj stari komentar.

    Slobodno posjeti i moj blog pa mi(citiram) seri po komentarima... treba mi nešto za zabavu.

    Ti vjeruješ da je Bog stvorio čovjeka a ja i još neki možda vjerujemo suprotno. Pomiri se s tim jednostavno i suzdrži se od blebetanja.

    avatar

    12.05.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • vulkanac

    Meni je Brajšica baš seksi, ja bi ju oslobodio da mi popuši.

    avatar

    13.05.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • Jesus SAVES

    Vidim da ima tu puno grešnika na ovom blogu...kao npr ti "Jedan sasvim običan dečko "koji sluša tokio hotel i svršava na koze u dvorištu ,dok mu mama briše njegovu 14 godišnju guzu sa šmirgl papirom...

    avatar

    14.05.2007. (10:25)    -   -   -   -  

učitavam...